Кіт Антонієв-Сійського монастиря

10 зображень і трохи тексту 1. Спеціально для "Cat Friday", хоча я не великий вентилятор котів. Я пообіцяв дружину, що я хочу взяти її до Ярослава за тур. Але це не виросло разом, бо не було достатньо часу, тому ми пішли до Антонієв-Сійського монастиря, який становить 160 км від Архангельського. 1 жовтня і нехай До речі, історичний факт. Один з монахів в ув'язненні тут був Патріарх Філарет Москви і всієї Русі. По дорозі, потім знову став Патріархом. Можливо, єдиний випадок історії. Це не те, що я маю на увазі. Але на в'їзді (і ми прибули дуже рано) ми зустрілися в дуже адміністративному порядку. У першу чергу здавалося б, що він хотів запитати «відправлення» і «прес» мобільний.

2,2 км Але виявилося, що кішка зустрічає всіх відвідувачів. Красивий, девілі, добре ... (Він є яйця, як остріх, до речі.) Як ви не подряпини, інсульт, турботи ??? ...

87288834

3. У Шукає sternly, істинний джентльмен в... метелик, тільки для Нобелівської премії.

4. У Прогулянка гордо, непомітно. Це легко побачити.

5. Умань Шукаю з під хребта ... Я хочу розтягувати в рядок, руку під візором і повідомити, що «при його відсутності не виникало інцидентів. й

6. Жнівень Він не піклується про все. Всі коти і мишей є його...

267472

7. Про нас Що б не було. Але з винним, попит буде тяжким.

8. У Він стрибає в руки. Куклачев відпочиває на бокових лініях. І гаманець, дупа ... Для будь-якої фрази, очищання у відповідь...

9. Навігація Дружина повинна взяти кота з нею. Я. Як ... 2 ведмеді не живуть в одному дені. Крім того, я не хочу бути таким серйозним конкурентом, робити я?

10. Ви віддаєте? І Бог з вами... Про нас Я збираюся зустрітися з новими гостями.

Джерело: