Від життя європейських собак

І все почалося з найпопулярніших і улюблених японських котів! У зв'язку з тим, що ми пішли в Європу, щоб вивчити історію своєї культури і архітектури, і в результаті, чверть всього персоналу спочатку почали займати місцевий котевич (Я помістить їх пізніше на kotovytsuerniki). А потім я зрозумів, що це буде надзвичайно несправедливим, щоб забути собачих порід. І ось ми йдемо!
Я не відвідував половину храмів всередині, я зробив справжню фотографію! Особливо коли ви вважаєте, що не можна знайти тварин на вулиці.
Я сподіваюся, що це приносить деякі позитивні емоції.

Більшість собак добре роблять. Для них, а також для людей, розважальних закладів. Наприклад, цей дядько, який відмінно освоював мистецтво цуценя-ДДЖ, особливо для собаки "старе" собачий корок на його дистанційному режимі.

3610Р. 4200Р.

Собака, здивована і збуджена з радістю, відреагувала миттєво. Довгий синтезерний корок був, більш активний хвіст, що згасився і посмішка собаки. Таке спілкування до захоплення натовпу і власників собак тривало 10 хвилин.

Від життя європейських собак р.

В цілому місцеві власники не люблять фотографувати своїх улюбленців! Саме тому було так багато переглядів і далеко від фотостудії. Як це.

Ор...

Від життя європейських собак Р

Або ж, як це.

І ось ми йдемо.

Але, як кажуть, «більшість» не означає «всі»!
Не всі собаки затримуються людиною. Деякі люди затримують людей. Ведуться, що власники «любляють» собаки, щоб відпрацювати свій шматочок хліба. У спеку на кам'яному поверсі.

162252

Я не бачив щастя в очах цих собак.

Немає любові до майстрів ...

7976873р.

Але тільки довге і дом ...

Від життя європейських собак Габаритний зображення

Що в Відні, що в Генуї - без коментаря...

Немає коментарів...

Так! По дорозі! Уроки для всіх аргументів тут! Я нарешті побачила багато сов на тротуарах Європи! Так не всі очищають від домашніх тварин. Крім того, є спеціальна послуга, яка очищає після тварин. Звісно, послуга існує за рахунок собак, які сплачують податок на вихованця. Звичайно, я не фотографував доказів.

Чому вона налаштована для прогулянок з домашніми тваринами, не забуваючи овець і сумки? Тексти пісень, а це означає: Тому що там немає, щоб піти з ними! Вони не мають собак, таких як Росія.

І вони ходять по каменю або асфальтобетону. А що в голові собаки означає туалет всюди. До речі, я не побачила совки в руках власників – тільки сумки. І ручки, ручки, носіння сумки на ручках ...

Майже всюди, туалет...

Просто всюди.

З конями в Австрії, до речі, те ж саме.

Від життя європейських собак 2 Р

Собаки внесені в суспільство.

Наприклад, дивитися Кубок Італії-Нова Зеландія.

До цього собаки було привезено, за рахунком 1-0 на користь Н-З.

А потім Італія забиває мету! Як ми бачимо, собака не хоче залишити, тому що кожен кричить для радості! Урра Щастя!!!

Вони зустрічають, вони радіють!

Посмішка!

Поцілунки

Або просто ходити в пари ...

Я не можу забути «видимий погляд». й

А деякі собаки так само люблять лежати в спеку.

Ви можете просто оселитися під ким-небудь магазином, відкинути ваші лапи і не боятися, що хтось буде крок на вас або їздити ...

Ор...

Від життя європейських собак Р

Так, неймовірна схожість собак і власників є ще не скасована!

Дякую!

Джерело: