Два малюнки, дві долі.

Головна 1. Дуже короткий.

- Приходьте, 23 лютого! Для захисників Вітчизни!
Приходьте! Члени! Де ти отримаєш твій боже? Ви були голі вчора, ви не дали мені закінчити пиво, ви заплутану вашу начинку.
Коли я відчуваю себе шкода для вас, ви bastard? Учора Юрка подарувала мені, знову прийшла лист з сина від дитячого будинку. Z-a-a-twisted своїх порад. Я сказав йому, що труби горять, і загоює мене! Ти хворий, людина! Що таке ебать може він робити зі своїми лекціями, він може зрозуміти життя мій bumjat? Вчора він кинув шматок паперу, як собака. Я пляшку! Gee-gee-gee!
- Захопити його! Нах ... ви своїми руками, поїдемо в парк, сьогодні на честь свята під кожним кущем на пляшці, ми пройдемо, ми не приниження!
Це право! Ви повинні мати гордість! Ну, до нас, екстер'єри!
- Члени!

С ***

Вовка допомогла пофарбувати стінову газету в ігровій кімнаті дитячого будинку. Він нарешті вирішив стати художником. Вже 13 років ми вирішили вирішити. Зінаїда продемонструвала всі свої малюнки для інших, як приклад надзвичайних талантів. Шукаючи на підвіконні стрілки, він відразу захопив олівцем і змалював заспокійливу в небі. Уроки малювання були головним відділенням для нього.

З назви газети «Щасливий день захисника Вітчизни, дорогий Юрій Володимирович!» (єдина людина чоловічої національності в їх притулку), Володя вирішив знову звернутися до нього з проханням передати лист до батька. Вони живуть в одному місті і не бачили один одного протягом п'яти років. Дядько Юра завжди говорить, що доки ви отримаєте відповідь від вашого даду, не напишіть його ще. Нехай мій батько не має грошей! Я пам'ятаю, як погані вони колись були. Мама ще жива.

Художник Вівка timidly підійшов електрика дитячого будинку після свята: «Дядько Юр,
На честь свята, будь ласка... за останній раз.

«Ми!» стрибнув щасливу Володу, «На честь свята ніколи не відмовлено!»

Головна 2. Довгий.

Діти, завтра – Захисник дня батьків. Це свято, щоб привітати всіх чоловіків. Розкажіть, хто хоче виглядати красиво і красиво. З ранку театр прийде нам, і після сну ми будемо малювати святкові карти для ваших танців. Чи буде ви?
Ні, діти відповіли стискним хорум, посміхаючи в антіпіляції веселого заходу.

Крістін також вичавив її «не», хоча, на відміну від інших шести років п'ятої групи, вона відразу втратила настрій.

- Я не хочу йти до дитячого садка завтра. Мама, будь ласка, може мати, якби мій голова хворий? – перше, що вона відірвала до матері Даша, коли вона, всі покривається сумками – бразильцями, введена в групу передпокою.
до Що сталося, моя дочка?
«Я тебе скажу, мамі, в домашніх умовах», – дівчина збивається з нею стрункими губами, витягаючи колготки, які не хочуть обманювати.
- Тетяна Сергеевна, виконувала будь-який образ Христини? Чому вона засить сьогодні?
- Так, немає, ми добре. Крістін сьогодні, в загальному, добре зроблено - все на обід. Завтра, нехай гарна дівчина приходять - свято буде з нами.

Вдома Крістіна чекала сюрпризу – дівчинка моєї матері Дениса з подарунком, як завжди. Він, як правило, дасть іграшки, чекаючи дівчину, щоб відволікатися, і піти на кухню з матір'ю. Поговорили там, відвертий чай або кава, іноді шампанське, потім він змащував Христину і зліва. І вона не могла зрозуміти, чому він пішов, бо у них є диван в передпокої, може залишитися. Крістіна вже досить доросла, вона бачить, що вона любить мати Даша дуже багато. І до неї Крістіна, він досить, теж. Він не живе з ними, це буде набагато веселіше. І він був захищений від Марка. Там, на суді надійшов Насткін, сказав щось строго до нього, Марк навіть кричав. Настя більше торкається або навіть дзвінки.

У цей час Дядько Денис провів більшу частину вечора з Christie. Він подарував головоломки, великий, і два з них, в той час як їх матір був кулінарною вечерею, з'явився казка про Алісу.
Тоді Дядько Денис також прочитав кілька сторінок з Аліси в Wonderland, а потім Крістіна не пам'ятає, ймовірно впав дупа.

Даша і Денис січають на кухні до ранку. Вона не нагадувала її дочку про зіпсований настрій, але, так як вона занурила її дуже багато, вона і Денис знову поговорила про тему «Дуже, що робити?».

Даша, вирушивши через пучок екземплярів, долаючи всі «приписи» в RONO, даючи кожному, що єдина жінка здатна стати хорошою матір'ю, виконувала свою мрію – приймала дівчину з дитячого будинку. Вона не вибрала Христина, але все прийшла до кінця. Коли Даша сидить в приймальній кімнаті директора дитячого будинку, чекаючи її приїхати з наступної зустрічі в виконавчому комітеті, медсестри привели дівчину з кривавими колінами вниз коридору. Хтось випадково захопив двері медичного центру на кнопці, і Даша попросила подивитися після дівчини, поки не знайшов фіксатор.

Крістіна кинула тихо, кинулася в себе, не гучно, і Даша була пришена, ніби дитина була заспокоїлася. Даша ще не знає, як сироти могли б крити – мовчазно, так що не бити. Вона, не боїться одружитися з кров'ю, приколів крихтою до неї. Крістіна протерла її сльози і локшину в широку, красиву спідницю, виглядала вгору, навіть не в очах небайдужої жінки, але більш глибоким і тихим чином, знаючи негативну відповідь, попросила: «Ви мій маму? й

Не довга. І це не Даша, що відповів. За її словами, хтось голос сказав впевнено і дуже м'яко: «Так, дорого, звичайно, твої».

Вони не зламалися знову. Проблема, ми можемо сказати, і там були, тільки іноді Даша була втрачена від того, що дитина подарувала народження п'яти років, абіс в освіті відчував себе. Даша сіла на ніч в інтернеті, попросила порадувати незнайомців на форумах прийнятих батьків, читати багато, слухати дуже уважно до розмов колег про своїх дітей. На жаль, вона спробувала. І з хорошої причини - дівчина довго перестала називати її "Мама Даша", розповіла їй секрети дитинства в шезпері перед сном. Я припинив навіть запитати це неприємне питання: «Чи не забереш мене?» Я назвав вас на дитячому телефоні.

Партія в аудиторіумі була цікава! Гранпа прийшла з медалями і наказами на грудях і розповіла про тривалий час, як страшно це було в війні. Хоча діти не знали, що війна була, деякі навіть криті - так шкода для цього старого діда. Тоді вони сіли і танцювали, давали муги хлопчиків і шоколадних цукерок. Я сподіваюся це кінець свята...

Крістіна не могла спати, тому що вона почув Тетяна Сергіївна тихо, що робить шуми, прокладаючи альбоми малювання і олівці на таблицях.
Крістіна, мабуть, кращий художник в групі. Вона хотіла стати художником протягом тривалого часу, навіть в дитячому будинку. Вона вирішила пофарбувати площину вперше. Він виявився таким чином, як реальна річ. Яскрава пляма з'явилася на крилах замовлення, так само, як дід, ім'я якого був Ветеран. І обличчя пілота з якоїсь причини так нагадує Дядько Денис.

- Всі права, діти, закінчити його! Тепер тут в правому куті напишіть "Старий тато!", тут, подивіться на мене.

Крістіна вже оздоблювала великогабаритну точку, коли Марк розірвав її малюнок і побігла Тетяна Сергіївна: «І Крістіна не потрібно писати, вона не має таду! й

Вона чекала так довго і боятися цього моменту, що вона впала до підлоги і почала боротися з гістерікою. Учитель, відштовхуючи відмітку, кинувся заспокоїти дівчину. Ще раз, сини показав її в цьому засобі. Неймовірно, що батьки розуміють, як важливо це, що веде – бере дитину на сад. Якщо у Даша не менше брата або батька, вона напевно попросить з'являтися в групі принаймні зрідка заблокувати цей проміжок у відносинах з дітьми «повний». Алас ...

До шістдесяти годин вечори Крістин ледь жив - досить мати звідси!
Ніна вже прийшла до очищення, прогулялася в спальню через ігровий зал, потім перетворилася навколо: Крістинка, вони вже приходять для вас, майже забули. Почніть одягатися, мама і тато підуть сходи.

Крістіна стрибнула! Вона бажала ставити, як вона зробила в лікарні. Але вона затримала себе, підійшов до столу Тетяну Сергеевну, приймав її малюнок, перетворився на всіх і, не кажучи вже про те, швидко очолював передпокій.

Діти, не звертаючи уваги до вчителя, переїхала в гуску після Крістіну.

Мама і дядько Денис очищають її замка.
- Мій тато! Для вас! Вітаю! – голосно, перевернувшись до натовпу «місних солдатів», - сказав Крістін.
- Ісус! Ти справжній художник, моя дочка! - сказав і з якоїсь причини виграли Дядько Денис, - І хто це віддає тебе?

Марк відступав в другому, лікуючи всіх, хто зламався з дверної дороги.

Christina woke вгору дуже рано. Вона швидко стрибала з неї реберця, покаталася на її тапочки, впала, відкривала важкі двері і заморожують в знеці.

Вона слухала розмову на кухні на ніч. Почула Дядько Денис Вона сказала мамі, «Я не збираюся кудись ще!» Зупинити мислення! Ні, вона не використовується до неї, вона любить мене. Я вже назвав мій батько, я не зроблю другу пропозицію. Я люблю тебе, як ти не розумієш? Ведуться ведучі! Христина буде приходити з мене до дитячого садка завтра, що моє рішення.

Чому в передпокою порожній?

Крістіна чудово відкрив двері спальні матері. А - тихо вкрити її!

Вона сказала, "Так!", зробивши жест зверху вниз, як в одному кіно, радісно.

Вона не була навіть ревнощою на всіх, тому що її мати дуже красиво скидається, покривала пишною ковдрою, і її батько захопив її щільно навколо талії, як би боїться дати її.

"З любов'ю," думав Христина. Я пішов на кухню, щоб покласти чайник. -Святий, мій опік! Я зроблю собі сніданок. І Марк - це фольго! Насправді, я не боїться його. Я теж да! Я!

Український переклад І. Огієнка Наталія Корнілова

Джерело: