Як потрапити в аерозбій.

Я був два роки тому, що я пофарбував мій автомобіль, і я перетворю простий Toyota Voltz в ексклюзивний, урбаністичний варіант. Займав мені 4 місяці, щоб завершити це створення. 4 місяці ходив до роботи 2 км від зупинки - пішки. Тепер я пам'ятаю і подрібнювача з жахом, бррр... навіть муззл (або гусакбом) бігу по тілу. Зупинка бігу, зупинки Як все це відбулося детально з фотографіями процесу.

26 зображень.

450.50 р.

У мене є Корефан, який займається професійним повітряним зніманням, а потім це так сталося, що він не мав замовлень в цей час, і його довге ate і руки вимагали щось зробити. Ось як він вирішив, що ніхто не зашкодить нікому змінити зовнішній вигляд автомобіля. І він запропонував мені, як, підготувати ескіз того, що ви хочете зробити з автомобілем, і я буду реалізувати все це, щоб говорити, матеріалізація снів. Очікуваний час роботи – 3 тижні ходьби, а ви – перший перець у с., а з села ми маємо велике бажання виділитися. Крім того, він надав на моєму хворому маслі - любов до краси з довготерміновим бажанням налаштовувати автомобіль. Основна умова полягає в тому, що я зроблю всі основні нехудожні роботи себе. Я згоден, я не знаю, що я підписала.

Я не спав довго, я думав, що я хотів. Це завжди так, як ви знаєте, що ви хочете, але, як тільки він приходить до «що йде прямо зараз», - думки відразу починають свій Браунський рух, а бажання не можуть встановити чіткий план, і ви, як відомою речовиною в отворі, кисть від однієї ідеї до іншої. Результати нижчі, немає готового ескізу, результату в кінці статті.

Ось насправді перші тестові ескізи пішли.

4116647р.

Креслення, чисто схема вручну.

3. У

4. У Як ви вже бачите, я хотів щось анотація, але з значенням, щоб вона була можливість продати автомобіль стильно і після.

5. Умань

6. Жнівень

р.

7. Про нас

р.

8. У

р.

З ідеєю прийнято рішення (припустимо в картинках немає ескізу, який в кінцевому підсумку було обрано) Я сподіваюсь, що мій шановний читач не думає, що дробарка - це приймав повітряну щітку, сплітаючи в пару місць з фарбою - машину готовий, ви можете розкачати з гаража. Довгий, фантастичний процес приготування автомобіля для живопису, я не розумію, як виснажливий і складний. Якщо я був відомий, я ніколи не піддав машину до такого виконання. Коротко про процес:

- розібрати компоненти машини, на яку наноситься фарба.
- матовий (видалення верхнього шару фарби, лаку до матового стану)
- маскування нефарбованих поверхонь від отримання фарби
- при можливості ґрунтовки (якщо виникають дефекти на поверхні)
- аерографія сама
- лакування
- полірування
- складання машини
- очищення, очищення кабіни від пилу і будь-яких опадів від барвників, полірувальних сумішей. Мийка.
Ви приводите і ви бачите реакцію інших драйверів.

1 день - очищається і обрізається гаражем, очищається всім ярусом, очищається для автомобіля. Випишеться як вітрильники в ВМС при загальній не фарбуванні колодки. Повітря не переносить пилу, якщо пил потрапляє на свіжо пофарбовану або лаковану поверхню дуже важко видалити, а машина залишиться грубістю і бамперами, які не впливають на зовнішній вигляд дуже добре.

День 2 - розбирання автомобіля, найбільш захоплюючий і цікавий процес, вимагає максимальної точності. Щоб зламати, як кажуть, не будувати. Що я люблю японські автомобілі - вони легко зрозуміти, я не автомайстер, і навіть не мотористка, але процес розбирання було легко, в принципі без керівництва справляється, всі на заклепках, чіпах і болтах. Вся зовнішня шкіра легко знімається, потрібно лише витягти, витягти з пазів. Єдиний інструмент, який нам потрібно, був ключ для 10 і викрутки для плюсу. Мінус в заклепках - це тільки один - іноді неможливо витягти їх так, щоб не розірвати, потрібно відкусити, але самі заклепки продаються.

Це корисно знати... Для майбутнього.
Єдиний магазин у Владивостоку, де є, мабуть, всі види заклепок є брендом «Мамаума» на військовій трасі. Я пішов до всіх магазинів в Артемі і Владі, і я не знайшов нічого, крім цього магазину. Якщо ви займаєтеся роботою кузова або ремонтом власного автомобіля, то ви 100% знаходитесь тут, в інших магазинах як Примор'я і в регіонах Росії продаються під франшизою з цього магазину, а потім не в такому великому асортименті. Якщо хтось потребує його, тут посилання. Я не знаю, якщо я збираюся продати магазин, будь-яким чином.

Подорожі та адреса

Так як ми бажали пофарбувати обидві сторони автомобіля, нам довелося розібрати практично все, єдине, що не пройшли розбирання - інтер'єр і що під витяжкою. Розбирання всіх складових дверей, в тому числі замків, навіть довелося розібрати механізм підйому скла. Недолік моєї моделі автомобіля полягає в тому, що в нижній частині він має багато пластмас, які необхідно видалити. Ми загинули день для цілого розбирання, поки все було розібрано, болти з кожної запасної частини були складені в окремий пакет.

БЕЗКОШТОВНА РАДА ...
Ви також радите працювати за такою ж схемою, як довго буде потрібно ремонт, і не завжди відразу пам'ятайте, куди болт, заклепка, гвинт. Наприклад, права ручка вхідних дверей, всі деталі в одному пакеті, на якому маркер підписаний ПРАВИЙ ХАН. До. Двері. Або передній бампер - отвір занурюється маркером, якщо болти для цих отворів однакові, вони загортають паперовою стрічкою, інтервалом номерів отвір, під яким вони підходять, написаний на ньому, все це потім поміщається в загальний пакет, позначений BAMPERS. Я думаю, що принцип чіткий, краще зануритися спочатку, така систематизація, ніж потім обертів, подряпини перед появою головки згину, намагаючись пам'ятати, де ці болти і заклепки з'являються, тому можна приварити передчасно.
Упакування целофанових сумок коштує копійка, паперова щітка (згорніть легко, приклейте достатньо, щоб обгорнути частину, не залишає сліду після лущення - 115 рублів, в будь-якому будівельному магазині). Використовуйте тільки бренд 3M, спробував інші, залишають сліди, або відмивають поверхню разом з фарбою.

1016973

Вже кілька днів до мату (видалення глянцю) автомобіля, я відчув, як ступійний ступінчастий солдат подрібнивши його парадним грунтом з зубною щіткою (загадував мій військовий тренінг). Мозок ставив знак - на відпочинок. Він займав рукоділля на тілі автомобіля, рубати, скрабувати, прасувати, доглядати, натерти «за лаштунками», наждачним папером, демонтаж верхнього шару фарби, знімаючи шар лаку (процес ніжний, важливо не рубати і не рубати). Згадайте старі фільми про карате, де наставники навчають прийоми дітей через роботу, змушуючи їх виконувати ручну роботу, доводячи свої рухи до автоматизації. Тепер я знаю карате. Я торкнувся долоні і кішок, щоб кровити калі. Роботи Елла. Площа рубцевої поверхні не мала. Це буде набагато простіше, якщо автомобіль не був шахтою, я не хотів би бути так дилігентом. Вона залежить від того, наскільки добре фарба буде триматися, звичайно я працював сумлінно, щоб пізніше картина не крила. Раніше, коли я використовував послуги автофарбування, я був непристойним: чому ебать вони просять таку роботу 2 500 рублів. Тепер я знаю, куди приходять ці запити. Не тільки недорогий матеріал, тому він також займає багато часу. Навіть якщо необхідно пофарбувати ділянку 5 * 5 см, необхідно очистити всю деталь і її пофарбувати повністю, тому що буде видно, куди кордон різних забарвлених деталей. До речі, без глянцевого автомобіля виглядає набагато приємніше. Я сподіваюсь, що мій машинний стрибок з насолодою, як я натерти його з наждачним папером і відчував.

Коли був завершений матовий етап, почалася наступна важлива стадія - ущільнення кабіни від проникнення частинок лаку, пилу, підвісних фарб. Так як лак і фарба наноситься аерозолем повітряним способом, він легко продувається в всі бреветки, осідає і замерзає, які не добре. Тому всі можливі ділянки закривають газетою, звичайними листами паперу, місця з'єднань ущільнюються паперовою стрічкою. Покрівля покрита спеціальною стрічкою з целофановою плівкою, дуже добре, особливо коли ремонт будинку, не дуже дорого і корисною масою. Склеюємо всі фари, скло, стійки та місця контакту дверей та кузова автомобіля. трудомісткий горіх.

1903661

Здавалося б, що все, візьміть повітряну щітку і зніміть вже вашу площу Малевича, але не ... спочатку потрібно усунути невеликі дефекти тіла. У спадок від попереднього власника маленькі зубчики, чіпси, бампер в цілому був в одному місці отвір. Ці проблемні ділянки були особливо ретельно розтираються, потім кладуть, так само, як ви закриваємо тріщини в домашніх умовах, протріть в'язкою сумішшю, видаліть надлишки, залиште на сухість, а потім згладжуйте наждачним папером. На бампері довелося настоювати - довелося закріпити отвір, покриваючи отвір дрібною сіткою (50 руб. - 20 * 30 см), добре зварений до тіла бамперової пасти спеціальним клейовим складом (200р), і вже зверху на нього наноситься "пластир". Він мертвий. Багато майстринь використовують лактаїд, хтось просто розтоплює пластик навколо обробленої поверхні і приклеює сітку в неї до тих пір, поки він не замерзає, що технічно не правильно (форма частини і місце адгезії стає крихким), а потім штукатуркою і фарбою. Все готове і машина покрита першим шаром фарби, який є його основним кольором, малюнок наноситься на неї. Після розпису автомобіль повинен стояти на добу, щоб висохнути, прийти до умов, добре, ви знаєте, щоб "тан" добре лежав. Цей елемент може бути пропущений, якщо не було дефектів, колір повинен бути монохромним по всьому тілу, щоб ремонт сайтів не з'являються під картиною. Перед малюванням ескіз спочатку друкується на папері і розрізаємо по контурах основного малюнка малюнка малюнка, так як малюнок симетричний з двох сторін, вдається до трафарету. Прикріплюємо різьблені контури до автомобіля магнітами (це добре, що автомобіль виготовлений з металу) і вставляємо контури спеціальним маркуванням стрічки ( аналог дуже вузької ізоляції продаються три кольори, хоча б я бачив тільки зелений, червоний і синій - як показує практика, синій є найбільш ідеальним, добре тримається, не прокочується, приклеює відразу, лущиться занадто без слідів).

до

Площі малюнка, що відрізняються кольором, ущільнюються папером, стрічкою, щоб фарба не піднялася на іншу частину майбутнього малюнка. Це як і раніше тьмяне, болюче і акуратна робота, яка не вимагає особливих художніх навичок, але якщо руки виростають з вашої асистки, то на цьому етапі ви можете скочити дуже значно всі майбутні роботи. Фарба - сушать на добу. Або фен - це начинка.

до

3610Р. 4200Р.

Висушений - ще один відтінок додається поверх, щоб колір переходить гладкіше - знову висихає. Тепер очистимо скотчну площу, і так само, як ущільнюємо попереднє місце картини, ущільнюємо вже пофарбовану площу, виводимо тіні, висушуємо і знову закриваємо намальоване місце стрічкою.

готовності фарбувати

Результат першого етапу живопису

Ви можете побачити переходи на ребрах сірі, мені довелося покрити старі малюнки знову з стрічкою.

Ми працювали майже щодня, крім того, коли ми хворіли, або коли у нас виникали проблеми. Іноді я залишила весь день, іноді я працюю тільки два-три години на добу, це було те, що протягом двох тижнів я нічого не зробив - чекав на флуоресцентну фарбу з Москви, без чого весь процес стояв. Вони бажали зробити фон за силуетами будинків, що світяться в темряві або коли відображають світло фар, щоб вікна будинків і контур малюнка світиться в повній темряві. Три дні експериментувати з флуоресцентною фарбою, вона дивиться в темному, але в денному освітленні вона має блідо молочний колір, який всупереч ескізу, і якщо пофарбувати по різному кольору, коли змішати, ви отримаєте дуже темний і перенасичені тони, замість ніжного заходу сонця небо, ви отримуєте кривавий вампір вечір. Я мав перефарбувати місце експериментів, чекав на фарбу в варені. Коли вони грали з люмі фарбою, вони забули повідомляти Дядько Паша, гараж якого ми зайняти, автомобіль був настільки потужним чином блискучим, що коли він вийшов вночі, побачивши світло в гаражному вікні, він подумав, що ми забули відключити вогні в гаражі. Він прокинувся другу в середині ночі з телефонним дзвінком і матом, пояснивши те, що він думав про свої психічні здібності і викладати прості основи економіки, поки він відкрив гараж і oh ... ate бачить наш світлий неідентифікований об'єкт. Це як UFO міфи народжуються.

Після того, як ми зробили фундамент, нам довелося створити місто, і саме там, де починається барабанний танець. Для різьблення трафалів будинків в трикутних (зовнішні контури будинків, вікон, внутрішніх контурів) ріжуться в чотири руки на два дні, на підкладках пальців з канцелярського ножа були дзвінки. Потім ці трафарети необхідно будувати на машині в склад, вона нагадує різновид ПАЗЛ, збирають шматки, потім з'єднувати краї з стрічкою, закріпити магнітами.

У точно таку ж послідовність буде потрібно робити на другій стороні автомобіля. Спочатку прикріплюються трафарети зовнішніх контурів, малюнок продувається фоновою фарбою кольору. Після цього шару трафарету знімається і трафарет з вікнами прикріплюється до кожного розділу картини, найголовніше, що краю чітко збігаються. Потім відрегулюйте внутрішні схеми, щоб додати ефект 3D. Коли перша сторона автомобіля готова, перейдемо до другої сторони і робимо те ж саме.

кут

до

Кілька днів проводилися на лакуванні і полірування всіх деталей, і їх небагато в загальній кількості - 10 вагонок + кузов автомобіля + 4 диски. Днів зібрати. Коли я кинув машину з гаража, я не міг вірити, що я міг зробити це диво. Так, з березня по липень він зникнув в гаражі, хоча оренда гаража ми очікуємо, щоб витрачати максимум місяця на роботу, Дядько Паша вже заспокійлив на нас в кінці через терміни. Дякуємо Богу, і ви можете писати про це з жахом тільки пам'ятаючи ці дні, і не прокинувшись в нічний час на новий день на нозі і рабській праці.

Додано до [mergetime]1391499360[/mergetime]
У три години я постараю нормальні фото готового автомобіля. На жаль, не було фотографій на роботі. Якщо ви не хочете чекати нормальних кутів автомобіля.

р.

передній - витяжка покрита вуглецевою плівкою. Дуже практична на ґрунтових каменів чіпси не залишають

Джерело: