Кав'ярня

Після роботи останнього п'ятниці ми пішли використовувати спирт для його призначення, ви знаєте, що його використовують для? й
Він-хай, і вони можуть вимити будь-який filth ... і не від всіх гладких поверхонь, але і від душі, і душі, ви знаєте, це часто дуже грубо, тому ви поливите його спиртом.
Тут, і ми не мали каналізації, і гроші, навпаки, був, добре, ми пішли в кафе, колишні пельмені, чекають там немає, але не дайнер, і їжа тампір, на 150-200 рублів.
Водка, однак, приносила власну, добре натискає нас на корм, у них є три рази дорожче, але ми обробляємо зазвичай там, ніколи не було питань, які ми є парою одного або двох літрів їх п'яти, щоб пити серед себе. Ми завжди їсти з серця.
Проте, останні п'ятниці ми зібралися разом, сидять, з'їсти після роботи, вогонь води між димовими перервами все це змивається.
Між бесідами, однак, почався деякий дискомфорт, спочатку вони не розуміли, а потім ми чуємо, що на наступному столі бесіда ведеться в деяких дивних мовах - хто говорить в Aglitz, хтось на німецькій мові, і хтось промивається на Балтійську мову.
Моя подруга, Казах, яка проживала все життя в нашому місті і говорить російську, а також я роблю, при цьому маючи пенчан для поліглотизму, говорить: «Так, здається, що це провокатори?» І що ми не отримали його в оману на 41? А акцент одного — український, південний, інший, хто намагається імітувати англійські слова, локальні, але німецькі – реальні, але й локальні?
І місце дії - місто Іжевськ...
І ось він має щось зіткнеться ... або, можливо, навпаки, піднімається в душі ... він отримує вгору, приходить до столу, виглядає на них акуратно і спокійно говорить, спокійно, однак, з якоїсь причини весь кафе почув: "Ви зараз отримуєте і залишаючись."
Я не бачу себе поруч з ним.
І не вірю мене, я не помітив, що там десять людей, які стоять поруч з нами.
Я не думав про мій дід, який прийшов до Праги з ATP. Я не пам'ятаю мого друга діда, моряка з Балтійського флоту, кричу, коли я, трохи п'ятирічного хлопчика, попросила йому, чому він мав невисокий отвір на лопатці. Чому він торкнувся, як він запам'ятався сіткою Ленінграда? Я не думав про мій бабуся, який був зайнятий спорудою Балесино-Іжевської залізниці.
Я був просто шукаю на ці... Я не хочу вбити їх... І нарешті розуміли, що вони шукали прохід німецьких в’язнів у Москві.
Ситуація була відхилена бармайданом, який також був зарядом музичного центру. Вона, здається, чули все. Повернувшись на Святу війну. Вона сльозила в очах.
Провокатори, під німим конвієм поглядів, самі досягали виходу. Не можна сказати слово.
Він був надзвичайно загиблим.
Дивитися на людей, які стоять з нами. Мій друг і я мав руки, що досягають своїх кишень, за гроші ... Я хотів пити ... і залити власний.
Власник кав'ярні, (люда над п'ятдесяти), який виходить, також побачив все це, і хто просто захопив своє серце, і він просто переверне свою краватку. Він вже пахнув valokordin, сказав: "Дякую, я не можу, і ти, ти ще молодий - за Перемоги".
І послав нам -- з нашими пеніями.
Німець п'яний, що ніч. Випивання без затискання. Вимкніть.
Що було 30 вересня 2011 року.

浜у 涓 蹇

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное