МЛБ

«Страте в єдності»
Присвячується хорошому другу шахти.

Обприскування брудних шпильок, олов'ятий Баргузин зробив свій шлях серед автомобілів, що паркуються в вузькому дворі. Звичайний сірий мікроавтобус, з якого розташовані сотні на дорогах країни. Звичайні номери, водіння юного хлопця в бейсболці з візором зміщеної спини і змащує сигарет в зубах. Тим не менш, в салоні автомобіля, кидаючи короткі фрази, люди сідають в камуфляж, згортання зброї.
- Палич - великий хлопець з KS-23 назвав бас
до Що ви - потомно попросили сивого солдата, з зірками полковника на епаулетках
- Зробив клізму таку річ? - Великий хлопець шуок голову.
- Так. Скоро скидається палич.
Готовий протягом двох хвилин водій сказав голосно і протягував на вікна.
Ніжно, без ударів бійці почали перевіряти обладнання і натягувати на шоломи. Сухі засувні болти, надсилання кулі.
"Баргузин" пришвидшує хід, кинувся між автомобілями, практично торкаючись їх, і різко гальмується при вході дев'ятиповерхового будинку. Колон Палич прокинув двері:
Давайте!
Один по одному, винищувачі стрибали з машини, як горох посипається і розсіюється при вході, використовуючи все, що вони можуть бути як кришка. Кріплення стовбурів, як магніт, витягається на підлозі. Зареєструватися
- Хома, двері! - Комендований палич
І великий хлопець, викинувши за спиною КС, виніс з хольстера П96К і підійшов до вхідних дверей. З двох сторін дверей, солдати з кулеметами заморожують.
Короткий, сильний струмінь і винищувачі один по одному вводять в темний всередині будинку.
- Гозо, Балд в ліфті! - координував дії солдатів Паліч - Батон, Цезаря тут! Решта ви стежте за мною!
Майже безшумно солдати перенесли сходи.
На хвилину після посадки «Баргузин» знизився пляма і поїхав за будинок. Дві чоловіки в масках і шоломах заморожують під вхідними дверима.

С ***

Купивши компакт-диск з грою Counterstrike на ринку, дванадцятирічний Petya кинувся додому в очікуванні кровоносних масок між SWAT і терористами. Зійшовши по шпинделі, Петя досягла входу в будинок і, не скасовуючи все навколо, спробувала потрапити всередину.
- Зачекайте! - Хтось іноземець назвав Петю - Де ви йдете? Роботи SOBR. Прогулянка, дитина.
Petya подивилась на динаміку. Величезний воїн, в повному бойовому шестерні з невідомим кулеметом в руках.
- Хто працює? - П'є просить.
Борці збивають.
- SOBR, один поясний.
- Спеціальна команда швидкого реагування - розшифровується другий - Зайдіть на прогулянку, поки хлопець.
Але я живу тут, Петро почав заспокоювати себе.
Звук гармати перебили його. На головках стоїть нижче, зламане скло впав і пара знімних патронів, посилання, розкочується до ніг хлопчика. З захопленням П'яти, який струганий, викрадачний бій, що переходить в гаражі навпроти входу.
Таким чином, у очі Pete з'явився бійець. Як знімати підпілля, вздовж будинку ви занурилися на вулицю і переходите до Бабця. Про це?
"Ух ...Ух ... У мене є ... N...N...N...No women...Ears,” Petya - сказав він
- Де маму?
до На роботі - Петья, заспокоєний поглядом хороших очей, через слоти в масці бійця і його навіть голосу, припинили витерти - вона працює в банку.
до Чи знаєте ви мобільний номер мами?
Звісно, Петя недбала голову.
- Зателефонуйте мамі, хлопець - бійцю, послухавши очі, посміхнувшись - І піти на її роботу.
Звук пістолетних знімків У бійці підняли Петю за коміром і кладуть його на ноги.
до З дому пам'ятайте! - Він відштовхував хлопчика в спині - біг.

С ***

- Ленка, чому холодний суп?
- Я зустрівся з Танкою Трехова в магазині - голос дружини прийшов з залу - Уявіть, вона знову живіт!
Семіон посміхався і кладемо тарілку супу в мікрохвильовці.
«Чому вона породжує?» - сказала її дружина, в'їзд на кухню. Це дивовижна.
«Не менше одного», - сказав Семен.
- Ваші ділові поїздки? Lena пішов на кухню і кладуть її руками з боків, кажучи нічого, додавши місяць.
до Що місяця - не розумію, попросив Семіон
- Фолі - Lena сіла на її чоловік ляпас - На місяць - вона кладе свою велику руку на живіт
Семіон опускає ложку і посміхається. У горлі щільний люм, а очі щипнула, він часто зв'язався:
Семион здав дружину в руках

С ***

- Ваша родючість страждала через варикоз - лікар подивився на Сямень над окулярах - Ти, дорого, мати варикозне вени в шкірі голови. Через це. До речі, це найпоширеніша причина безпліддя у чоловіків.
- Я отримую це. Що робити, лікар?
до Ми будемо лікуватися - лікар мухує картку - Показники заохочуються. Я думаю, що це шанс.
Подуми Семена були далеко від кабінету лікаря.
Дружина, гроші, в квартирі все бліда в світлі того, що сказав лікар. Його брат загинув у Чечні під час першої кампанії. Дад в Афганістані. І ось він не в змозі продовжити лінію і династію військового персоналу. Я хочу мати сина або дочку. Невеликий з луками ...
Отже, лікар завершив написання і подав картку в Семион.
Семен автоматично подовжив свою руку і взяв шматок картону.
- Віктор Миколайович. Він уролог і секс-терапевт - лікар очищав горло - інноваційні технології, плюс всі види ліків, які не доступні нам, лікарі з простих клінік. Звісно, вартість є ...hmm ... на мій погляд, трохи високий, але я думаю, що це варто спробувати.
«Дякую вам», - сказав Семіон.
У клініках і кілограмах препаратів з'їжджають - результат - нульовий.

С ***

- Сема, припинивши їсти все мусу - Петрович сидить на лавці стадіону - Пуфінг став схожим на локомотиву.
- Я - недбалий після бігу, Семіон ледь подихнув - Тепер я пишу струм трави
- Я не подбаю - командир вирізати - Ви вже ледь перетягувати ноги без розрахунку на п'ятий кілометр. Дивитися на мене! Отримати ебать з загін!
- Ви повинні зупинити їсти муіна! - Семіон простягається в жарті.
Семіон. Втрата ваги, слабкість. Ви будете тримати на стінах під час ходьби.
«І в кишенях кульок я заливу, незалежно від того, що вітер не дрочить – сміється Семион»
- Стоп сміється! - barked Palich - найяскравіші з сьогодні Я чую, що ви знову пропускаєте отруту! Про це?
до Це право.
Полонина відійшов від Семена.
- Очікується - Семіон Палич, коли він збирався залишити - Я розповість вам Смау в старомодному вигляді, не відступаючи струмом.
У полковнику поглянули ноги і зважилися гірко:
Бог не дає роги в кору, клізму. Отримайте його.

С ***

- Хто ти?
«Що потрібно для тебе?» суб'єкт татуювання відповів з викликом, відкидаючи ковдру і опускає ноги з ліжка.
Моя квартира, моя дружина – Семіон ледь містився гнів – Го в миру, людина, і з дружиною я буду справу з собою.
- Послухайте - з непристойним збиванням благородного почав тему - Тут ви не базар, ми не легайнуємо. Я в владі в цьому місті. Я отримав відповідь. Звідти тут приємно, коли я хороший. Ваша дружина буде рухатися в завтра. Ви розумієте мене?
«Ойди,» повторив Семіон, шукаючи повноваження субтитри на Лені, виглянувши з під ковдру страхом.
- Так, я, ви зараз - авторитетний комрад кинув його ліву руку вперед і, відхиляючи тіло вправо, пострягти Семіона в щелепі правою рукою. Кема зробила лише три рухи і органи влади з розбитою рукою з кільцем зламаного скла, що вилетіла вікно п'ятого поверху.
Semyon sat на стілець.
- Чому, Лена?
- Бо! - вона сидить на ліжку, натискаючи ковдру на голі груди, і подивилася на чоловіка зі страхом - Ви не чоловік! Ти ган!
Коли вона перевернулася до капелюшної сланги, вона продовжила:
до Не можна задумувати дитину, не можна задумувати будинок.
до Яка дитина? Хім? - Семіон відхилений до вікна.
Я пішов з вами, ви будете любити! вона сміється гістерично.
Семіон уважно дивився в обличчя коханого, його рука досягла за хостер.
У маленькому номері, знеболюючий відбій.

С ***

Семіон сидить на кухні, він вже зробив виклик на загін, тепер він чекав своїх братів. Важко розкачати пальці над стільницею з пістолетним покриттям. Двербелл взяв його з свого розуму. Відповідно отримайте, Семіон пішов до дверей і подивився в очі.
Сусід Вася під дверима. В минулому, бандит, і тепер наркоман.
Семіон натискав замок і, відкриваючи двері, запитав:
до Що ви хочете?
- Смама, що я слухаю? - Вася посміхнена приступно.
Суддя неймовірно дилатованих школярів і нервозності, Вася була «запалена».
- Ні Ваш бізнес, Вася. Перейти до сну - Semyon дивився contemptuously на наркоман
- Послухайте, Сма, і після того, як Паша вода повинна бути відвідин вас в часі - Вася giggled vilely.
- Гість, так. Так, просто вийшов терміново - Смама сміхалася небесно - Все, що б.
- Як ви вийшли? - Ваші очі круглі.
«Чисте вікно», - пояснив Семіон і почав закрити двері, але носок сусідського взуття швидко тушиться і застрягнув між варенням і дверима.
- Очікується - Вася була чітко шокована отриманою інформацією - Як це через вікно?
- Як правило - Семион відштовхнув сусід і запалив двері, які, потрапивши в тіло Вази, не ламав до кінця.
Семіон, приділивши невелику увагу такому тріфлі, простягаючи на кухні, і Вася вивів ніж, проштовхнула двері і кинулася всередині квартири.
- Я не закінчився з вами, притулок поліцейських - витісняв вася обтяжку Семина в широку спину.
Ніж засить спину сусіда, тільки камуфляж. Семіон перехоплений лівою рукою зап'ястя ножем, і з правим ліктям він зважився назад сильний удар.
Крушель, монь. U-повернення. Нога в храмі. Крок вперед. Відкрита стопа удару до голови. Детальніше
Вася, заливаючи кров на ділянці, не намагайтеся достатку.
- Ви є ідіот, Вася - Семіон простягається, перед розгромлених сусідів - На зміщенні повинні бути приховані бронетехніки на мене. 6-й рівень оборони, до речі.
Черевики вибивають дробово на сходи і, одночасно з звучанням стоп, ліфт вийшов вниз.
«Це почалося», - сказав Семион і троянда до повної висоти.
Ваші власні кенти на пітфорк підніме вас, дівчинка - хараща Вася з підлоги
«Я не забере, не боятися, - сказав Семион спокійно.
Сходи підходили до нитого поверху. Ось іржі і вичавлені голоси восьмому. Семіон швидко виглядав вниз і побачив сірі куртки поліції.
«Гуїс», - сказав Семіон голосно, «Я головний Sleptsov від SOBR». Я поговорю і співпрацювати з Colonel Zuev. Я вистрілю, щоб вбити інших.
Нижче було звучання робочої радіо.
- Вінар - з ніжним віскі знизився - Що там? Проживання?
Насіння скручували, охоронець замовлення казав як покровитель.
до Так - гістерично впевнена Вася.
- Вимкніть - Семіон лікував Васю і він чуйно заповнить - Там немає хостів, я один тут.
«Чому жалю, як свиня?» запитав той самий голос.
- Сусід. Якщо вам потрібно, я даю вам.
до Попереду, дайте голос внизу.
Семион підняв Васю за хребтом і підштовхнув його вниз. AKM розтирається нижче. Зібрав його в свою чергу. Кілька кульок просвердлили через стіну на голові Семина. У зв'язку з цим, у відповідь на машині, зверху зла p96s, відрізання одного поліцейського.
Семіон, тримаючи перевантажений пістолет готовий, знизився нижче. Без хит, він збирав свою зброю і, ненависаючи клапан, взяв поліцію з кишенею з кров'ю.

С ***

- Ваші документи - стругано трубчастий, Sergeant Damirov звернувся до хлопця, що стоїть на зупинці станції.
- Хто ти? - Хлопець подивився на Дамиров.
до Чи не ви бачите? - Маленький сержант Мамадов стрибнув вперед.
- Зачекайте, Валера - Дамиров припинив свій партнер своїми руками - Чи не вариться.
- Старший сержант поліції Дамирова - він чітко запровадив себе - документи.
до Будь ласка - хлопець в'яжеться в внутрішню кишеню куртки
Після фліпінгу через паспорт хлопця без особливого інтересу Дамиров заявив:
- Підготовка до особистого пошуку. Руки на капюшоні УАЗ.
до Який особистий пошук, сержант? - Хлопець подивився на Дамирова в перплексності - І ви не маєте права на всіх!
до У нас є - Дамиров спокійно об'єктований - Руки на капюшоні!
Хлопець, погойдуючи голову, стикався. Дамиров провів довгоочікуваний навколо кишенях хлопця, вибравши мобільний телефон, ключі та гаманець. Але тут на витяжці з внутрішньої кишені куртки прокидається в світлий пакет з трави.
до Що це таке? Чи можете ви пояснити мені? Дамиров, хінчання, подивився на хлопця
Не мій – хлопець почав нервувати – я спортсмен. Рушник. Я не курю!
- Факт на обличчі - Дамиров посміхався досить - мамонтов ручка, ми підемо до відділення прямо зараз.
до Це не мій! - Не жартливо страшно, сказав хлопець.
- Я знаю - спокійно підтверджено Дамиров - Дайте пару штук і ви вільні.
до О, ви впалу - хлопець спить під ноги Дамирова
Дамаров перетворився на Маммадову перемагався і, різко, застрягти хлопця в обличчя своїм фістом.
«Атака на міліції офіцера!» запевнив Маммадов на всю вулицю і, натягнувши затвор машини, кричущий в жахливому (як здавалося йому) голосу.
- Стоп, прикус! Я падаю!
Дамиров, чесний, двічі вдарив хлопця в обличчя і, збиваючи його в землю, зламав руки.
- Рукописи, Мамадов! - він замовляє, сидячи на хроні на хлопець.
У ганку ROVD, як звичайно, був переповнений, від некурців ППП, від тих, хто написав заявку і тих, хто написав заявку. РОВД був нечіта, як порушений бджільництво. UAZ розкочував до задньої гаші.
Не перевантажуйте спортсмена, Маммадова, і я напишу супровідний лист.
У відділі й поїхали на обов’язки.
- Послухай, Семіоніч, я приніс пасажира там - Дамиров нащадився на стільці - Я напишу супроводжую літеру, і вирішу з свідками себе.
- Сальті Буратина? - Скарга досить потерти руки.
Не те, що буде досить багатим, але в очищенні десять тисяч буде – Дамиров посміхався.
- Го, Дамиров - обов'язковий офіцер, допущений - робота - і, повернувшись назад, жовч - в'язниці, візьмуть участь у Дамирові.
Половина години пізніше, Дамиров написав ескорт і пішов на обов'язок, де зацарював незвичайні люси.
до Що відбулося? - Просив офіцера.
- Виготовляючи основну від SOBR, PPS-наряддя надягають в будинок.
- Чому?
- Fuck знає, сусіди називаються. Вони кажуть, що зйомки як у війні - офіцер з обов'язків був глибоко затриманий і, відпустив хмару диму, пояснив - Сільантєв, Трехов і Зубкін смерті.
- Чи можу я отримати адресу?
до Де ви хочете отримати в, idiot? - У журналі про виклик.
Дамиров пішов на стіну і сіла на стілець.
Сільантьев – колишня, добрий хлопець, тільки чесний теж – думав Дамиров - Трехов і Зубкін - друг. Всі три померли.
«І хто, можливо, я знаю – попросив Дамирова на миті»
Blind, великий метелик у відповідь.

С ***
- Блінд - Колоніл тихо назвав Смион
- Привіт, Comrade Colonel - Семіон виправив стрічковий ремінь на плечі
- Здрастуйте, Семион - полковник поширив широку долоню.
до Що таке доля, Олександр Васильович? Семіон потішить руки і посміхатися.
до О, поганий вітер приніс мені тут, клізма - полковник очищав його горло - в цілому, клізма ... Ви пам'ятаєте затримання одного збитих грошей і золота, ви хотіли б відбити затриманих?
- Я пам'ятаю - Семион віддав голову - Я написав інший звіт про нього. Дамиров - його прізвище.
- Так, Його родич в уряді сидить і просить дуже багато, що ви перезаписати звіт – полковник розбили очі.
- Ви копіюєте його? - Так.
Я. У стилі він відрізнявся себе, ризикував своє життя і так далі - полковник спати зло під ногами - Заспокійливий і вищий ранг він хоче, ні!
- Зачекайте, Васильч, що це? - Семіон бджолиний.
до Ось це, клізма. Ось ми йдемо. Інакше, ви і я буду в неприємності. Вони сказали, що вони будуть повністю пресовані.
- Захопити їх! Я не перезаписати нічого! Подаруйте їй родичу. Всі Чи можу я йти?
Колонель посміхався досить:
- Я не чекав нічого іншого від вас, Семіон. Ми боїмося, як вони кажуть. Про нас

С ***
Маммадов зловив куля першим і, затираючи півходу, знизився. Дамиров натискав на стіну, відчуваючи побілку на шиї.
- Ти фо! - Дамиров шут - Ти вже сяйся вежею! Не робіть це важко, дайте!
«Чи ви, - сказав Семіон спокійно.
Дамирова знаходиться біля себе з страхом і гнівом, витягнувши тригером і АКСУ висить порожни. Кульки викопані з залізобетонних стін, піднімаючи хмари пилу і непристойного віджимання.
- Ідіот! Стоп зйомки! – Семіон замовляється від вище – Я повторю це на другий раз. Я здаю тільки SOBRA!
- Зареєструйся! Дамиров змінив магазин з тремблінгом рук і тихо переміщеним по стіні.
Стенд все ще, тихо командований знизу.
Дамиров перетворив голову до звуку і побачила два винищувачі SOBR, що піднімаються на сходи.
A-a-a-a-a-a-a-a-a
У відповідь постріл з'явився зверху. Кулька з пірсингом Дамирова горло. Булька і шоковка з власною кров'ю, Дамирова прокинулася стіна, більше не прокидається про побілку, що падає за шию.
- Сема! - Паліч розтирається гучно - Ось тут, Сма!
- Тилер! Отримайтеся самостійно - попросіть Semyon - І хлопці відпустили поранений герой-ідіот.
- Ви знаєте правила. Я не можу отримати самостійно. Тим не менш, що герой вже мертвий - Палич зважився.
Замість відповідей на дії вісімнадцятого поверху поліцейські штурмові гвинтівки та пістолет Семіон знизився. Двері ліфта повільно відкриваються, приїхали на платформу восьмого поверху.
- Я чистий, палич. Я хочу поговорити - Семіон спокійно раптом зійшов на одну платформу вниз - Хлопці, без нападу. Це складна розмова, тому це тільки паліч.
- Що б ви хочете, і я думаю, що клізма справа - Гома скоригував шолом на голові.
«Що ж виконавець повинен бути Хомом або Балдом», - сказав Семіон.
У полковнику розглянули його солдати, які недбалі своїх голів.
- Ні, Семион. Приходьте. Що б бесіда, ми загони, так і перед усім або ні на всіх.
- Тоді я запитую вас відвідати - Семіон вийшов і почав підніматися сходи.
На спині танцюють червоні крапки з лазерних пам'яток.

С ***

- Ви зробили його в ваговому, сині - Паліч шуок його голова - Степід.
- Я знаю, Палич. Що було зроблено не можна повернути - Сма оболонка штани, що лежачи на ногах. У пачці сигарет і легше випав зі своїх штанів.
Семіон копчений.
«Я не можу пропустити стандарти, якісь, – пояснив він, незважаючи на те, що хтось звертається.
- Водика зараз - зважена Гома.
- Чи не боляче - погоджений Палич і, збиваючи на стільниці своїми руками, сильно доданий - Що ми зробимо, Сма?
- Я не збираюся в'язниці, Палич. Як ви знаєте - Семіон похмуро наказав сигарету в клей на столі.
- Так, Паліч стояв - Хума привезли свою гармату.
Навколо сісти Палич і Семіон стояв з головою бійців.
Хума, незважаючи на вражаючі розміри, швидко перетягуючи P96C і акуратно поміщаємо її на стіл. У полковнику вийшов кліп і здавав кулі один за одним. Поставляючи один круглий в кліпі, Паліч натягував затвор і кладе гармату перед Семіоном.
до Ви не будете лівими, Семіон, ви знаєте це - виконавець зважився гірко - Моя порада гідна.
«Дата шаме не сором’язлива» – сказав він
- Ви офіцер, клізма. Будьте міцними – полковник торкнувся плечі Семина і, кинувшись рукою, щоб кожен стежить за ним, залишивши квартиру.
Семіон виглядав вікна, на плаваючі хмари в небі. На полоскання в вітрі вішалка для сушіння на балконі, в будинку навпаки. На вікнах своїх квартир і в пошуках вікон.
Аудиторська аудиторія – захопила нейоллі і підібрав гармату.
У полковнику настала повільно внизу сходів, з Гомою за ним.
Звук гармати слідувати їм, слідуючи роумом перевернутого крісла.

浜у 涓 蹇

Я хотів би подякувати Поллету, Штурм і Йоман78 за свою велику допомогу у створенні історії.
Ця історія - це образ уяви автора, всі збіги - випадково.

Джерело: