«Чому ти прийшов?»

П'ять годин з травматичним пістолетом Сергій Малафей захистив будинок від спеціальних сил регіону ФСКН. А тепер, за третій рік, він намагається утримати правоохоронні органи, які підлягають незаконним діям.

Непривітно

На третій годину ранку в с. Возлетний в районі Енгельса вибивають: відкривають, скажуть, ви телеграму. Коли власник виглядав вікно, він помітив чоловіка, що приховувався на стіну з гарматою в руці. Садівник вирішив, що на нього прийшли бандити і кинувся викликати «02».

У цей час нічні гості зламали вхідні двері. Сергій зумів отримати травматичний пістолет з сейфу, а коли він бачив дива з зброєю в дверному проході, він пострілився. Перший патрон - шум, наступний два - з гумовими кульками. Іноземці не чекали резистентності і відразу виходили на вулицю. Звуки пострілів можна почути в аудіозаписі телефонної розмови з поліцейським обов'язком.

«Мій син мав приїхати, я був про нього, я пішов з дому, у мене був останній патрон ракети, перевертався по куту, і вони стояли зі спиною до мене, три, можуть стріляти будь-яку з них в задній частині голови, я думав, що вони були бинтами,» Малафей згадує.

Однак він не стріляв на людей, він полонив його «рок» над головою: хто потрапив в сніг, який підійшов під машину, і власник повернувся до будинку з перемогою.

Половина вранці на телефоні, офіцер поліції пояснив йому, що виходить, що він не був бинтом, але ... працівники Федеральної служби контролю наркотиків, і вони мають гарантію шукати будинок.

Я ніколи не бачив наркотиків в моєму житті, а потім чому все це комедія з телеграмою? Я зустріне гостей в будинок, тільки разом з прокурором і адвокатом, і коли сусіди запрошуються до чітких.

Малатеус проходив уві сні до дев'ятої години ранку, зданий тільки тоді, коли він повідомив, що прокурор прибув, але, як виявилося, зрада. За цей час, за даними Малафея, близько двох десятків працівників відділу Саратов Державного наркологічного контролю вже зібралися в с. Взлетний. Власник був ручним, потім закріплений до акумулятора. Будинок перевернувся вниз. Вони принесли послугу собаки, але нічого не запашить. Не знайшовши що-небудь заборонених в будинку, вони попросили Малафи прямим питанням: «Чому ти прийшов? й

Тоді, за словами фермера, він був прийнятий до офісу FSKN у м. Саратов на вул. робітників, де він був прийнятий до офісу на п'ятому поверсі і збити.

«Я збиваю руки і ноги з серця і, не боячи, що сліди будуть залишатися, у мене була операція дня до того, що я боївся, що шви будуть розсіюватися», – говорить Сергій Костянтинович.

Кричуща загартованого землеробства почули сина-в-правом і сином, які сидять в коридорі.

І в той же день Сергій Малафій дізнався, що він сам був обвинувачений ... атакуючих працівників Державної служби з контролю наркоманії, нібито, що ніч вони запровадили себе власнику будинку, подарував йому свої ідентифікатори, протягом тривалого часу з'явився для відкриття дверей, і він пішов в ганку і почав зйомки на них.

Не повинні, не травмовані.
Тепер через два роки, Малаффе все ще впевнений, що він отримав термін, якщо не за голову обласної Генеральної Олександра Іванова.

Я сказав, щоб записатися з ним. В цілому слухав мене і, очевидно, вирішив, що я хотів би зробити більш добре, відкидаючи пил в поле, як раніше, ніж в тюрмі, - говорить Малафі, - відразу ж були записи моїх дзвінків до станції мита, і раніше, коли я сказав слідчому про них, він не хотів слухати.

У слідчому відділі IC для Engels на факті виклику бодільності травм співробітнику SOBR, в якому гумова куля від удару Wasp, зробила відмовний матеріал. До висновку, що Малафей, використовуючи травматичну зброю, захистив його будинок і не знав, що правоохоронці перед ним, що означає, що не було злочину в його діях.
Тим не менш, вони не просестрували офіцерів ФСКН для бджільництва Сергія Малафія. Відноси фермера, які почули його висихання, згідно з слідчим відділом IC для Оксіабрського району Саратов Олексій Якушев, зацікавлені особи. Але співробітники ФСКН і їх колеги, які заперечують факт бджільництва фермера, слідчий вважає незбираним. Примітно, що наступний день після бджільництва Малаффе було обстежено в лікарні, а свідоцтво, виданий йому в чорно-білих станах, які на обличчі і тілі, призначається лікування. А слідчий у своєму рішенні відноситься до результатів судової медичної експертизи, яка потерпіла була відправлена ... через місяць після інциденту, і тому не існує слідів побиття в очах.

Справа відхилено
Сергій Малафій не вдалося отримати визнання незаконності та пошуку, проведеного ним. Як виявилося, рішення було видано на підставі звіту капітана ФСКН Чінгіз Мусаєва, який прописав оперативно-агенційні заходи у кримінальній справі проти певного громадянина, який ініційував 6 місяців тому. Якщо ви вважаєте, що слово – жінка нібито купила наркотики від невідомої особи, яка збігається з адресом фермера.

Звіт, що цитує дані з адресного бюро Саратов та бази даних інформації FSKN, стверджує, що Malafey S.K. зареєстрований за цією адресою.

Але це брехня, будинок прикрашений дружиною, і у мене є дозвіл на проживання за адресою нашої квартири в Engels, я ніколи не був зареєстрований в Vzletny.

З’ясуйте, що працівники наркологічного контролю надіслали не невідомому людині, а до Сергія, але не знаю, що він був зареєстрований в іншому місці. Ось де ми отримали.

І ще одне уточнення: якщо фермер дійсно був розроблений як дистриб'ютор ліків, вони повинні дізнатися заздалегідь, що він був зареєстрований зброї - крім Зброя, мисливська гвинтівка. Тому вони трохи по-іншому. Для Сергія не існує таємності, чому співробітники ФСКН відвідали його, що осіння ніч.

«Що ж ранку, коли будинок був пошуком», – говорить Малафій. Не знайдено нічого заборонених, кооперативи почали називати тих, хто відправив їх до мене, і скоро повідомляли причину їх «візиту». Повідомляємо, що він нещодавно попередив, щоб впливати на сина, і він не заперечував. Дійсно, два дні тому батько дівчини, з яким прийшов син, наполягав, що у неї є аборт, вони скажуть, вона все одно повинна вчитися. І сказав йому, щоб вони вирішили самі. Звісно, моє волосся стояв на кінець: виходить, що цей хлопець в управлінні препаратом має деякі знайомства, і пошук пов'язаний з цим.

Потім, коли фермер привозив до будівлі ФСКН, він побачив це не вдалося відносне ім'я Едварда. Пізніше «відносний» означався з слідчим, що він сидить поруч з офісом, де почався фермер і де він збитий, а нібито не почув кричу, і не бачив ніяких слідів бджіл на обличчі.

Немає інших пояснень про нічний рейдер на своєму будинку. Ані слідства, ані прокуратури, ані суда зацікавили цю версію. Завідувач відділу нагляду за кримінальним процесом та оперативною діяльністю прокуратури Олександр Бурлаченко, відповідав за запитом Уповноваженого з питань захисту підприємців Права в регіоні Максим Фетьєв заявив, що рішення про відмову від ініціювання кримінальної справи проти працівників ФСКН «визнання прокурора як законної та обґрунтованої. й

Чому Sergio Malafei продовжує боротися за свої права. Як і будь-яка нормальна людина, вважає, що правоохоронці, які зобов’язані захищати нас, не повинні перерватися в будинок чесної людини вночі, бити, крадіжки речей, що належать йому (при пошуку, камери, відеокамери, інструменти зникнуть від будинку фермера і його сина-праворучного автомобіля).

Незрозуміло, чому обласна прокуратура та регіональний відділ IC реагують на скарги фермера. Але, безумовно, найпривабливіша річ в цій історії є юними винищувачами SOBR, які відправили невідомі цуценя до будинку фермера. Удачливий, тому що фермер почав вистріляти травматичний пістолет замість мисливської гвинтівки. Це було більш трагічними сюжетами.
РУФ

Р

Джерело: