Казахи у французькому законодавстві

Не так давно ми говорили про мармурові берети і нелюдські навантаження, які вони повинні витримати. Але є ще більш безтурботна військова служба в світі, яка залишається загиблим сонечком для багатьох чоловіків. Французька іноземна легіон – це спеціальний військовий підрозділ, який входить до складу французької армії. Підписавшись на договір, Legionnaire ефективно відмовляється від свого минулого і обмежує його підключення до зовнішнього світу. Однак після перших трьох років обслуговування він має право подати заяву на отримання дозволу на проживання в кінці першого контракту (5 років). Незважаючи на всі таємниці і серйозність, ми пропонуємо вашій увазі враження Казахстану про послугу в легенях, але без портретів. Чому?

73 зображень.

1,1 км Я хотів би поділитися з вами мої враженнями Республіки Кот-д'Івуар (долік 1986 року назва була офіційно перекладена російською мовою, як Республіка Кот-д'Івуар) в складі іноземного законодавства Франції. Операція LICORNE (Юнікорн). Я пішов на легіон, щоб перевірити себе, щоб дізнатися мій ліміт, щоб дізнатися дисципліну. Після цього я планую закінчити ступінь магістра в Парижі і повернутися додому в Казахстан. Проживання тут триває 4-6 місяців. До кінця жовтня 2013

Відправлення від військового аеропорту Істраса на півдні Франції. Політ на 6 годин. Ми літаємо над Сахарою. Я не хочу бути там прямо зараз...

2,2 км Після висадки і виїжджаючи в свіжу повітря, вона відчувала, як хтось був бігати за вами з підігрівом. Крім того, вологість дуже висока, шкіра миттєво покривається невеликими краплями поту. Ми швидко добираємося до кондиціонерів.

3. У Аеропорт "Port-Bouet" знаходиться в декількох кроках від Port-Bouet. Ми очікуємо прибуття полковника, командир-в-чиф нашої роботи. Монгольський друг шахти працював охоронцем для монгольського міністра перед подачею в легіон. Небезпечний тип, який багато хто уникати, але це добре, що у нас є той же представитель.

4. У Збір прапора Франції та Республіки Кот д'Івуар. Це гаряча і фарширована.

5. Умань Ми вже в номерах, за декілька годин до вечері. Ми знайшли кокоси в саду і встановлюємо для роботи.

6. Жнівень Все зелене і клімат екваторіальне. Кокоси ростуть прямо в саду. Достатньо всім. Після цього настає тиждень кліматичної адаптації, спорт суворо заборонений, щоб не потрапити на сонечко.

7. Про нас Пристосування було успішним. Почати спорт. В цілому, про спорт в легенях можна розповісти нескінченно - від бігу (найпопулярніші види спорту французької) на коротких дистанціях і закінчуючи залізним чоловічим тріатлоном, де потрібно бігти, їздити велосипедом і плавати подалі від невеликих дистанцій. Фотозвіт - це змагання з плавання з перешкодами.

8. У Ви можете поїхати в басейн щодня під час сійти (годівля години). Siesta з 12:00 до 15:00 тому що вона занадто гаряча для роботи. У номерах є кондиціонер і всі зручності.

Казахи у французькому законодавстві р.

9. Навігація Для тих, хто хоче поліпшити свою французьку, є мовні курси. При надходженні легіону 90 відсотків людей не знають мови на всіх, але, як кажуть у навчанні, «допомагає не доходити по вухах, вона досягне через руки». Скоріше ви дізнаєте мову, швидше за все, вони надішліть корпоральність до досвіду - справжній пекл, який триває 8 тижнів, де я втратив 8 кг і пропустив фінальні спортивні тести з тріщиною в нижній частині ноги на знеболюючих. Я ніколи не хочу, щоб піти знову в житті!

10. Перед обідом і вечерею у нас є «аперітив» – тяги, штовхач і вправи на черевній прес.

11. Це солдат, мій друг Юань, Колумбія. При поверненні в Францію він відправиться в службу корпорації.

12. Продавці, які вони люблять. Немає занурення в легенях, але є статистика. Якщо солдат не слідувати замовленням або помилитися, він зазвичай штовхає. Скільки разів залежить від доброти корпора. Ми навчалися як корпора, що «Корпора повинна бути сильнішою і швидше, ніж солдат у всіх питаннях, то повага до нього з'явиться. й

13.00 р. Збирання та розбирання зброї на час. Французька армія використовує гвинтівку FAMAS і пістолет 9мм PAMAS. Існує кілька типів снайперських гвинтів, протитанкових установок. FAMAS стріляє точно, але ненадійна. Після зйомки зброя завжди очищається від блиску. У школі зброя очищають всю ніч, і не забуваємо, скільки людей падають від втоми, як dominoes.

14. У Абіджані почали патрулювання. Франція демонструє свою присутність в її колишньому колоні.

15.00 р. Культурний шок після Західного світу. Для африканських африканських африканських африканських африканських африканських речей, які мають потребу в простому погляді і в людному місці є порядок речей.

16.00 р. Місцевий GAI - це випікання. Я пам'ятаю, скільки разів я зупинився на аль-Фарабі. У Франції ДАІ рідко зупиняються автомобілі. Я кажу майже ніколи.

17.00 р. Ми припинили для димової перерви. Pictured є Corporal Ecuadorian Zambrano. Не поганий хлопець, але він говорить багато і часто в ваговому.

18 років Ми шукаємо патрульний маршрут з капітаном. У Legion є 99 відсотків французи з дуже заможні сім'ї, а кращі офіцери з паризької військової школи. У зв'язку з цим, вони вважають офіцерською елітою серед інших французьких військових. Китаянка зліва не мене.

19.00 р. Проходячи Кокоді. Найбагатші люди в місті Абіджан. Вілли схожі на казахські. У будинку знову була хвиля ностальгії.

20. Африканський SOBR. Ми готові принести замовлення на вулиці Абіджана в будь-який момент. Вона була веселою, як ми пройшли.

21. Кокоді. Абіджан має великий контраст.

22. Таранський район. Скарги, вексельні щити та центральний стадіон.

23. Усі пасажири, які проїхали на нас.

24. Ми залишаємо Манхеттен в Абіджан і відправимо в інші частини Абіджана.

25. Центральний мечеті міста.

61550р.

26. Юань не може приховати свої враження від Абіджана.

27. Головний офіс Організації Об'єднаних Націй. Охорона як Форт-Кнос.

28. Що відбувається на бідних ділянках Абіджана.

29. Деякі види вежі. Повернутися до блоку. Щотижневий, спорт, наряди...

30. Зайдіть на північ від країни до міста Ніле, прямо на кордоні з Малі. Ми супроводжуватимемо логістичний конвій для колег, які борються на півночі Малі з переселенцями Tuareg.

Казахи у французькому законодавстві Р

31. Є три з нас в бронетанковому джипі: пілот – безстрашний монголь, Алжирський солдат – донорський коханець і командир бронетехніки – Казах, який пропустив казах.

32. Це Віктор, ми пішли через навчання з ним, але потім ми отримали в різні частини. Він з Павлодара, але жив у Буенос-Айресі, а пізніше в Люксембурзі. У Казах він знає «Якси» і «Кал Кале?». Дуже позитивний хлопець і хороший друг.

33. Очікується відвантаження. Конвеєрний контроль. Завантажується iPod. Ми можемо піти.

3610Р. 4200Р.

34. 3-кілометрово-довгий конвій потребує допомоги місцевим ґендармійським заводам залишити місто незахищеним. Це незабутнє відчуття, коли ви сидите на вершині броньованого джипа з поліцією по африканських вулицях.

35. Припинено трафік.

36.00 Р Як народжуються зірки футболу.

37. Ми направляємо на північ.

38. Всі рухи стоять. Колонка дуже довго після всього. Ми супроводжуємо близько 40 одиниць обладнання.

39.00 р. Вони припинили через одного з вантажівок було занадто високим, щоб пройти під мостом. Ми пропустили цей фактор. Він повинен піти.

175874

40. Навіть африканські манекени з широкими стегнами.

Джерело: