Хто ви йдете?

«Якщо я не захотіла, то мій рик буде втрачати мене». У Єкатерінбургі продовжують судити автомобільний гологан «який ви сигналізуєте, дядько?» Одна з свідків навіть стала хворим.

Сьогодні в Кіровоградському районному суді Єкатеринбурга продовжено розгляд високопрофільної кримінальної справи проти «autohuligan» 21-річного Ігоря Новоселова, в травні цього року став героям інтернету. Відео з його участю отримав на YouTube і миттєво пішли на соцмережах. фрази «м»їсђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚ Новоселов обвинуватив один раз під кількома статтями КК РФ. Серед них – «Гооліганізм», «Бейтинги», «Незабезпечення знищення або пошкодження майна» та «Злиття загрози».

Під витяжкою продовження ...

Прокуратура сьогодні обговорюється. Не всі показали. У той же час навіть вимушений диск не давав результатів. По-перше, питання домогосподарки Ольга Комкіна, дружини члена правління HOA від вулиці Боровая, яка спостерігали кілька інцидентів, пов'язаних з Новоселовом.

«На 17 квітня я просто залишив будинок. З кабіни охоронця ran Novoselov і зліва. Я пішов, що шлях і пила Людмила Борисівна Ушакова (потерпілий голова ГО). Вона була вкрита в сигаретних батках і сльозах. Новоселов загрожував їй і захопив її руку. На ньому охоронялася і подивилась. Як виявилося, Ушакова потрапила в коробку, Новоселов почав заплутати її з другою рукою, після чого заливають відро з сигаретними батками на неї і побігли, Комкіна сказав про перший інцидент. 26 березня відбудеться черговий епізод.

«Це все відбулося вночі. Боротьба бар'єру зламалася і застрягла в кабіні. Я пішов, щоб дізнатися, що сталося. Дмитро Бурмака (вторка жертви) вийшов, і кожен стояв біля входу і розмови, Новоселов був кричущим і снижливим. Ми не пустили його. В одній точці він сказав: "Ви отримали мене," витягнув гармату і сказав: "Я збираюся стріляти все!" Ви не вірите, що я не буду стріляти? Червоний Я попередив вас! «Ви не пам’ятаєте!» він помітив і вказував гармату на нас, а Бурмейк наказав гармату прямо в голові і в очах. Тоді вона сказала, що всі кидаються до ліфта. Новоселов увійшов до в’їзду з пістолетом і продовжував гасити і загрожувати: «Собор взяв мене, і я нічого не був!» Я маю родичів в суді! Якщо я сором'язлива, мій рик буде втрачати мене. Стан Новоселову, Комкіна оцінюється як агресивна. «У мене був звірний погляд, скляні очі...», - зазначив свідк, що відповідь на одне з питань, уточнив, що Новоселов заявив про Бурмейк, коли він витягнув гармату: «Я буду стріляти голову прямо зараз. й

Наступним сумнівом був 19-річний Денис Петрунін. Він був, хто був водінням ВАЗ, який був спійманий на відео після того, як він був кліпований Hyundai жертвою.

«Ми їздили з Новоселовом, там були два інші люди з нами — Я не пам’ятаю, хто. Я був водінням і двома молодими людьми. Ми їздили до Сулімова, Accent не дозволяв нам через, я підібрав і водій Accent показав нам середній палець. Ми уникли надзвичайних ситуацій, перевернулися і зачісувалися. Я зрізав Accent, потім Ігор вийшов, і я не бачив, що сталося – Я залишився в машині. Приблизно я знаю, що він пішов до водія, щоб поговорити, сказав Петрунін. В одній точці він сказав, що він став хворим, він був дуже нервовим, він був запаморочений і попросив сідати. «Для маршу» Новоселов прокоментував і сміхався.

Про це заявив представник прокуратури, що зараз буде читати свідчення Петруніна «у зв’язку з протиріччям». Ці відгуки сказали, що Петруні з Новоселовим знаком три місяці, і разом вони пішли на автомобільний ринок.

У той же час Петруні заявили, що Новоселов взяв ніж і пістолет з пакету. Ця заява небезпечна Новоселов і, коли вона була його поворотом, щоб запитати питання: «Мр. Петрунін, будь ласка, підпишіться». Хто володів ніжом? Драйвер VAZ сказав, що ніж був просто в машині. В кінці він все одно прийняв, що ножа належить йому, і він перевірив поліцію під тиском, так як він був дуже нервовим. Крім того, Петрунін навіть звинуватив поліцію тиску: Мат загрожував мене поліцейським. Розширена і непристойна мова. Він сказав: "Ви всі мають слово..." Після цього суддя остаточно випустили Петруні в повітря, щоб не викликати швидку допомогу і остаточно закінчити цю комедію. 25 листопада о 11.00 відбудеться чергова зустріч.

Джерело: