Послуги у французькому законодавстві

Про свою службу в спеціальному французькому законодавстві

Дуже цікавий огляд, читайте далі.

Відправлення з військового аеропорту Істраса на півдні Франції. Політ на 6 годин. Ми літаємо над Сахарою. Я не хочу бути там прямо зараз...

Я хотів би поділитися з вами мої враженнями Республіки Кот-д'Івуар (долік 1986 року назва була офіційно перекладена російською мовою, як Республіка Кот-д'Івуар) в складі іноземного законодавства Франції. Операція LICORNE (Юнікорн). Я пішов на легіон, щоб перевірити себе, щоб дізнатися мій ліміт, щоб дізнатися дисципліну. Після цього я планую закінчити ступінь магістра в Парижі і повернутися додому в Казахстан. Проживання тут триває 4-6 місяців. До кінця жовтня 2013

Після висадки і виїжджаючи в свіжу повітря, вона відчувала, як хтось знаходився за вами з підігрівом. Крім того, вологість дуже висока, шкіра миттєво покривається невеликими краплями поту. Ми швидко добираємося на кондиціонери.

Аеропорт "Port-Bouet" знаходиться в декількох кроках від Port-Bouet. Ми очікуємо прибуття полковника, командир-в-чиф нашої роботи. Монгольський друг шахти працював охоронцем для монгольського міністра перед подачею в легіон. Небезпечний тип, який багато хто не в змозі, але це добре, що у нас є один предків, це те, що ми разом з вами зібралися.

Збір прапора Франції та Республіки Кот д'Івуар. Це гаряча і фарширована.

Ми вже в номерах, за декілька годин до вечері. Ми знайшли кокоси в саду і встановлюємо для роботи.

Все зелене і клімат екваторіальне. Кокоси ростуть прямо в саду. Достатньо всім. Після цього настає тиждень кліматичної адаптації, спорт суворо заборонений, щоб не потрапити на сонечко.

Пристосування було успішним. Почати спорт. В цілому, про спорт в лезі можна розповісти нескінченно - від бігу (найпопулярніші види спорту французької) до коротких дистанцій і закінчуючи залізним чоловічим тріатлоном, де потрібно бігти, їздити велосипедом і плавати на далеких від невеликих дистанцій. Фотозвіт - це змагання з плавання з перешкодами.

Ви можете поїхати в басейн щодня під час сійти (за годину). Siesta з 12:00 до 15:00 тому що вона занадто гаряча для роботи. У номерах є кондиціонер і всі зручності.

Для тих, хто хоче поліпшити свою французьку, є мовні курси. При вступі до легіону 90 відсотків людей не знають мови на всіх, але, як кажуть у навчанні, «не досягається через вуха, вона досягає руки». Скоріше ви навчаєте мову, швидше за все, вони надішліть корпоральність до досвіду - справжній пекл, який триває 8 тижнів, де я втратив 8 кг і пропустив фінальні спортивні тести з тріщиною в нижній частині ноги на знеболюючих. Я ніколи не хочу, щоб піти знову в житті!

Перед обідом і вечерею у нас є «аперітив» – тяги, штовхач і вправи на черевній прес.

Це солдат, мій друг Юань, Колумбія. Повернувшись до Франції, він відправиться в службу корпорації.

Продавці, які вони люблять. Немає занурення в легіоні, але є статистика. Якщо солдат не слідувати замовленням або помилитися, він зазвичай штовхає. Скільки разів залежить від доброти корпора. Ми навчалися як корпора, що «Корпора повинна бути сильнішою і швидше, ніж солдат у всіх питаннях, то повага до нього з'явиться. й

Збирання та розбирання зброї на час. Французька армія використовує гвинтівку FAMAS і пістолет 9 мм PAMAS. Існує кілька типів снайперових гвинтів, протитанкових установок. FAMAS стріляє точно, але ненадійна. Після зйомки зброя завжди очищається від блиску. На тренінгу зброю очищають всю ніч, і не забудьте, як багато людей падають від втоми, як dominoes.

589940

У Абіджані почали патрулювання. Франція демонструє свою присутність в її колишньому колоні.

Культурний шок після Західного світу. Для африканських африканських африканських африканських африканських африканських речей, які мають потребу в простому вигляді і в людному місці є порядок речей.

Р

Місцевий GAI - це змія. Я пам'ятаю, скільки разів я зупинився на аль-Фарабі. У Франції транспортна міліція рідко зупиняє автомобілі. Я кажу майже ніколи.

Стопили для димової перерви. Pictured є corporal Ecuadorian Zambrano. Не поганий хлопець, але він говорить багато і часто в ваговому.

Ми шукаємо патрульний маршрут з капітаном. У легіоні 99 відсотків французи з дуже заможні сім'ї, а кращі офіцери з паризької військової школи. У зв'язку з цим, вони вважають офіцерською елітою серед інших французьких військових. Китаянка зліва не мене.

Проходячи Cocody. Найбагатші люди в місті Абіджан. Вілли схожі на Казахські. У будинку знову була хвиля ностальгії.

Африканський SOBR. Ми готові принести замовлення на вулиці Абіджана в будь-який момент. Вона була веселою, як ми пройшли.

Кокоді. Великий контраст на відпочинок Абіджана.

Таранський район. Скарги, векселевізори та центральний (зручно єдиний) стадіон.

Усі пасажири, які проживають у нас.

Ми залишаємо Манхеттен в Абіджан і відправимо в інші частини Абіджана.

Центральний мечеті міста.

Юань не може приховати свої враження від Абіджана.

Головний офіс Організації Об'єднаних Націй. Охорона як Форт-Кнос.

Що відбувається на бідних ділянках Абіджана.

Деякі види вежі. Назад до блоку. Щотижневий, спорт, наряди...

Зайдіть на північ від країни до міста Ніле, прямо на кордоні з Малі. Ми супроводжуватимемо логістичний конвій для колег, які борються на півночі Малі з переселенцями Tuareg.

Є три з нас в бронетанковому джипі: пілот – безстрашний монголь, Алжирський солдат – донор-любитель і командир бронетехніки – Казах, який пропустив казах.

Це Віктор, ми пішли через навчання з ним, але потім ми отримали в різні частини. Він з Павлодара, але жив у Буенос-Айресі і пізніше в Люксембурзі. У Казах він знає «Якси» і «Кал Кале?». Дуже позитивний хлопець і хороший друг.

Очікується відвантаження. Конвеєрний контроль. iPod заряджається. Ми можемо піти.

р.

3-кілометрово-довгий конвій потребує допомоги місцевим ґендарміям залишити місто незахищеним. Це незабутнє відчуття, коли ви сидите на вершині броньованого джипа з поліцією по африканських вулицях.

Припинено трафік.

Як народжуються зірки футболу.

Ми направляємо на північ.

Усі рухи стоять. Колонка дуже довго після всього. Ми супроводжуємо близько 40 одиниць обладнання.

Вони припинили через одного з вантажівок було занадто високим, щоб пройти під мостом. Ми пропустили цей фактор. Він повинен піти.

Навіть африканські манекени з широкими стегнами.

Перевірка зв'язку. Ми можемо переміщатися. А привід 700 км до Niele. І це на швидкості 60-80 км / год. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тепло незрівняне.

Він отримує темно о 18:00. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони випускають спрей від них, але це не дуже ефективний, так як все відразу змивається після Хоча щеплення в Франції і прийняття Доксициклін щодня, є ще шанс контрактувати малярію. Давайте сподіваємось на краще.

Перший прорив. Зламав кілька коліс на носії ємності. Час пізнання. Вогнегасники, що перебувають на ніч. Спить на черепахи з москітними сітками. Застілля для комарів.

р.

Ранок. Ми приїхали до Ямассоукру, політичної столиці. У порівнянні з Abidjan набагато багатший в архітектурі.

р.

Історія: це на Африканському континенті, в Республіці Кот-д'Івуар, що найбільший католицький собор у світі знаходиться сьогодні. У 1983 році Фелікс Хоупует-Боіньї, потім у владі, вирішив переїхати столицю Кота-д'Івуар до Ямассоукру і побудувати найбільшу католицьку церкву у світі в новій столиці. Так Фелікс Богинь запам'ятовував своє ім'я в історії, і для того щоб не забути його зовнішній вигляд, його вітражний образ був розміщений в храмі біля образу Христа і Апостолів. Але ми повернемося до собору пізніше.

Центральна аптека.

р.

Côte d'Ivoire займає перше місце в світі в експорті какао. Але тут багато інших представників сільського господарства. Ет банани, їсти кокоси ... Для 150 тенге в еквіваленті місцевої валюти можна придбати 5 кг манго.

Я провів 72 години навчання в північній Франції в лютому 2011 року. Крім того, опалення не працює. Незабутній. На щастя, наша команда мала деякий ром і віскі.

доб. 2

Ми в Буаке. Це досить велике місто. Поповнення запасів палива на подальшу дорогу. Проживати в ПАКБАТі, Пакистані

, Україна

Час спілкування сім'ї та друзів. Португальський сержант Lopes Matos – перпетуум мобільний.

Як бачимо, китайська локшина не тільки популярна в домашніх умовах. На фото бразильський корпорал з німецькими коріннями Schoepf.

Повернутися на дорогу. ПАКБАТ.

Ми йдемо безпосередньо до самого Буука.

Місто з великою кількістю китайських мотоциклів SANYA.

Ринок Boauke.

Все одягнено виключно на голову і з молодого віку.

Ми зупинилися в сусідньому місті для димової перерви. Місцеві торговці оточені.

Діти пішли бігати. Вони просять цукерки та печиво.

Трохи чорний хлопчик.

Чорна сила.

Ми нарешті отримали Ніл. Лікар-гінолог з вірним супутником. Наприкінці служби він бере собаку.

Він подарував цукерку, і він почав!

р.

Дівчинка з сухою коробкою в її руці стоїть тут. Що це робить.

319273

Надзвичайні зачіски.

Іворяни люблять писати різні цікаві фрази на транспортних засобах.

Задня дорога. Ми повертаємось на Bouake на PAKBAT. Все просто впав глухий мертвий. І дайте всі комарів у світі.

р.

Ямассоукру. Давайте мені розповісти про це базиліка.

Храм Ямассоукру присвячений Блаженню Пресвятої Богородиці Миру – Василика де Нотр Дам де ла Пасікс. Це церква була побудована на моделі головної католицької церкви – римського собору св. Петра – і, як і його, не формально собор, хоча більшість віруючих кликають його. Будівля Василіки Божої Матері почалася в серпні 1985 року, і її освячення Папи Іван Павло ІІ у вересні 1990 року. Базиліка Нотр-Дам-де-ла-Паікс цікава тим, що це один з найбільших соборів світу і один з найбільш високих світових церков. На її будівництво було витрачено понад три сотні млн. дол. США, які подвоювали вже значний державний боргу Кот-д’Івуар. Будівля цього величного і величного храму в центрі африканського міста, де більшість населення проживає нижче лінії бідності, неоднозначно отримала світова громада. Незважаючи на все це, більшість жителів Ямассоукру дійсно пишаться своїм собором.

Габаритний зображення

У нас є пеклотон.

Український Данило. Закінчила ступінь магістра в Парижі і вирушила на пригоди. Кожен має свою історію приєднання до легіону.

Прибув делегація.

р.

Від імені себе і мого екіпажу я бажаю вам велике літо і подякувати вам за ваш час. Бакет.

р.

Джерело: www.voxpopuli.kz

Категории

Смотрите также

Новое и интересное