Лампи премп.

Я вирішив поділитися. Може бути зацікавити деякі читачі. Завдання полягало в тому, щоб зробити підсилювач лампи (RIAA фонокторректор) для вінілового гравця з виходом під низькою потужністю навантаження. Я хотів насолодитися рок-музикою з вінілових дисків.

Так поставлено завдання. Ми втілюємо

30 фото. Я не знаю. Українська

Як завжди, все починається з теорії. Намалюйте схему. Немає нічого особливого про це. Все береться з довідкових книг і років завісних схем.

25523.

Далі потрібно розібратися, що буде виглядати монтаж. Все зроблено в навісному вигляді, бажано для лампових ланцюгів.

Головна теоретична частина готова. Якщо ви поглибилися в деталі.
Давайте перейдемо до корпусу. Для мене важливо, щоб продукт був закінчений вигляд і радує око, а не будучи купеними частинами.
Інструмент і матеріали, вибрані.
Найкращий варіант для виготовлення справи я думав фольгований текстоліт.

Далі, на ескізі, що у мене є голова, перехрестя і вирізати текстоліт. Для підключення деталей немає нічого більш надійного, ніж простий паяльник з потужним паяльником. Що я почав ...

Зварений корпус

Надає ребра жорсткості і застібки за деякими деталями.

р.

Тут можна побачити: передня панель приклеюється разом з двома листами для більшої товщини і кращого зовнішнього вигляду.

Ми паяльники для монтажних панелей і габаритних деталей

Шпильки під панелями.

Потім ми покриваємо грунт, розглянемо нерівності і виправимо з наждачним папером і файлом.

Це квартира. Фарба. Мій улюблений процес. Я можу перефарбувати 5 разів, якщо я не схожий на результати.

Робимо бічні панелі під червоною деревою. Вирізати за розмірами фанери, покриті натуральним шпоном.

3610Р. 4200Р.

З одного боку.

Ще дві сторони.

Видаліть надлишки ножа

І ми лікуємо його файлом. Найголовніший інструмент в збірці.

Лак. Моя мета - матова поверхня. Для цього шпон не обробляється «зеро», а лак йде як захист для структури дерева. Результат:

Ми вже готові: фарбований каркас тіла, бічні панелі і всі деталі. Ви можете переходити на збір і монтаж.
На жаль, я так зловив в процесі, що я забув про камеру.

Фото готового редагування.

Тут ви можете побачити 6 великих електрилітів, 4 панелей з комплектом кузова, 6E5C дисплей лампи вгорі, джек і регулятор гучності. На товстій джгуті на вершині є сигнал від гравця до преампа. Так як напруга дуже мала - близько 0.004 В, вона ловить всі перешкоди, які явно чутно в навушниках. Далі сигнал йде з першого набору каскаду на другий. Ось перевага навісного монтажу - мінімальні сигнальні доріжки на висновків провідників, паразитичних порад і контейнерів зрізаються. Далі з другого каскада сигнал подається на навушники. Наліво, чотири конденсатори є фільтром живлення, який служить для відключення фону 50 Гц (частина домашньої мережі) після випрямлення.

Що відбулося в результаті: зверху короба прихована мережева блок живлення трансформатора, позаду – вимикач живлення та вхід для сигналу від гравця. 4 світильники. Наліво індикатор рівня сигналу, який добре світиться в зеленому світлі, потім виходить під навушники і контроль гучності.

Ще одна фото. В темряві. Ви можете чітко бачити, як індикатор рівня сигналу світиться.

р.

Ось як працює індикатор.

До речі, це через цей показник, що вираз з'явився: «Я все 120%». На приймачах були встановлені такі показники, як індикатор рівня отриманого сигналу. Якщо сигнал був дуже сильний, пелюстки можуть перехрестити близько 20%. Всі Фото була трохи менша, ніж запланована.
На передній панелі повинні бути значки, але я був трохи «знаменізований» з їх виробництвом, тому фото показано без них.
Це було те, що.

Це як мій попередній мозковий.

Джерело: http://