Повернутися до СРСР!

Камради з громади 76-82 періодично опускаються в ностальгії. Зневажена вловити )
12 зображень + листи

Всі спогади, які залишаються з нами в цей день. Для когось це роки свого дитинства, а для інших його молоді. У слово, все сподобалося. Які наші улюблені іграшки або наші перші джинси або наш перший рекордер стрічки?
Пиво «Балтика» – це старий друг шахти, який виріс на величезному і таємничому світі. Перший і вірний друг, який запровадив мене до великого Beatles і світу Революції No 9 від Льюїс Коновер війни Америка Джаз на вулиці, Севагородцев з його крилами і середніми ПОПами Б.Б.С. Радіо. Хороша музика в цьому величезному світі. Моя коробка "Пандора", яка я колись відкрився і...
Мережеві лампи радіо другий клас "Балтика". Рига радіозавод ВЕФ і Горький завод ЗІЛ. Починалося серійне виробництво радіо в 1950 році. З лютого 1950 року на Ризькому державному підприємстві «ВЕФ» р/І 45, а пізніше на Горькому Ленінському заводі. Працює в діапазонах: DV - 2000...732 м, SV - 577...187 м, KV1 - 76...32.3 м, KV2 - 33.3...24.8 м Чутливість на DV, SV - 200 мкм, КВ - 300 мкм, з гніздами "SV" 0.25 В. ВАЖЛИВО! Лампи радіо!

Я ще пам'ятаю запах гарячих ламп. зелене світло, яке переможливається рясно в темряві приміщення. Під час дня ресивери зловили погано, через втручання. Але ніч був шахтою. Запах спекотної цибулини кишечника і божественних мелодій - це звуки і запахи дитинства. Наповнення ресивера здавалося тільки верху техніки. Тепер це смішно.

В перший раз я почув всі пісні Батьків. Я чекав нових пісень, з якими хвилюваннями я слухав. Звук не завжди був гладким і чистим, оскільки я пізніше дізнався, через Fedings, які іноді керують мелодію. Тепер важко уявити, але тоді музика повинна бути засіяна в голові, але це було красиво. Я не мав рекордера стрічки в часі і знайшов улюблену пісню, після дня або двох вона була просто висота щастя. А іноді ввечері на різних станціях "Дівчина" ще в п'ять разів. Це була партія. Бог, як би він був щасливим. Однак іноді одна пісня Beatles може чути непристопність протягом декількох годин поспіль. "Неможливо купити мені любов"

04 мар

05 мар

Окрема тема джеммера. Яскравий Прослуховували будь-яку сторону.

р.

Фільм «Таємниця двох океанів». Спір, вороги народу. Дуже популярна тема. Так само, як це. Повернутися до площі. Я не знаю, скільки радості це радіо принесе мені. Так, і у мене є жовтий пластиковий підводний човен. По суті, пластилін був оцифрований (повний, майже жовтий) і я все одно впевнений, що Беттлеса припинила ідею «жовтого підводного човна». Це мій перший Чарівник.

Мережевий релінг трубний рекордер "Dnipro-11" ("Dnepr-11"). Виробник: Київський радіозавод. У 1960 році почався серійне виробництво моделі. Стрічка рекордера має дві швидкості стрічки 19.05 та 9.53 см/сек. Перший запис Beatles на плівку 9,53 см/сек. Тоді виявилося, що звук був краще від 19.05 см/сек, але якість повинна бути оплачена. Збитки записані на плівку загинув якість звуку. Звук. Це був інший звук. Він був чарівним.

937642

Це була різна якість життя, як вони скажуть зараз. Але через те, що фільм часто зламався. Всі пальці були гофровані оцтом. Я ще не знаю. Але я, звичайно, не залишаю мій друк на час. Ніде.

Мій друг Jenny Sonin's рекордер стрічки. Де ви зараз? Машина в той час була просторою.
Новосибірська завод TochMash.Продукція з 1959 року Magnetophon "Comet" призначена для запису та відтворення музики, мови та різних ефектів шуму.

Перша портативна машина. Ретельний реєстратор стрічки «Романтичний». Петровський завод. Випуск з 1966 р. Портативний транзистор 2-трековий рекордер класу 3 - "Романтика" призначений для запису та відтворення мови та музичних фонограм. Сни і заздрість інших. На вулиці, в парку з походом друзів, на поході, це був вищий клас, але в повному обсязі !!! Аах! Язик! Так багато емоцій. Акумулятори були в короткому поставці. А стрічка повинна бути дублюється. Стрічковий рекордер, який використовується для гасіння плівки на ходу, і навіть з рідкісними записами. Музика в той час була привезена з-за бампера, проте, до речі, тільки добре ... як для себе. Але отримати там була велика проблема. Я пам'ятаю мій перший рекорд був придбаний на 80 рублів (понад місяць 120 заробітної плати). І вона воювала на перезаписі рейсу і, як, був навіть невеликий Gesheft. У альбомі було названо зустріч Beatles, American version. Я ще люблю цю книгу, трохи відрізняється від англійської версії.

Портативний транзистор радіоприймач класу 3 "Спідола". Рига. Латвія. Малогабаритний випуск моделі з 1960 року. Масивна з 1962

Джерело: