Місільний круїзер Варига

44-й Червоний банкнерний бригада анти-субмарину Суди Тихоокеанського флоту Росії розташовані в самому серці Владивосток, поблизу морського порту, навпроти будівлі штабу флоту. Поруч з стіною є чотири великі антисумаринні кораблі проекту 1155. Звідси ці кораблі відправляються на бойовий обов'язок в затоці Адена, де вони захищають торгові кораблі від піратів.

До прави чотирьох БОД стоїть плаваюча лікарня "Іртиш", а зліва - флагман Тихоокеанського флоту, охоронець ракетний круїзер "Варига".
23 фотографії ©

01. Мар З 31 липня 1979 р. на заводі було закладено ракетний крейсер проекту 1164.1 Червона Україна, який був забитий на заводі No 61 Комордіїв у Миколаєві. Після розпаду СРСР круїзер пішов в Росію і в 1996 році за ініціативою екіпажу корабля був названий «Варига» - на честь відомого бронежилета 1-го Тихого океану Квадрона російського флоту, учасник бою Чемпо в 1904 році.

Головною зброєю круїзера є самокеровані круїзні ракети П-1000 Вульканського комплексу. Запуски ракет SM-248 розташовані на боках корабля, виглядають дуже ефектно і легко відрізнити Варигу з інших суден. Призери проекту 1164 також називаються «вбивцями» – фактично вони були створені для цього.

Схема дії ракет є вражаючою - після волей з одного боку, всі вісім ракет після відкриття крила утворюють одну групу, "вовк" з лідером - окрему ракету, яка веде всю групу на ціль, коригує курс на залишилися ракети, скидаючи інформацію до них. При підході цілі провідна ракета вибирає найбільший об'єкт (авіарейний перевізник), передає одну з ракет з так званою «спеціативною амуніцією» і поділяє залишилися об'єкти між залишилися ракетами «розблоку». Всі ракети включають головки і ударні цілі. Частота польоту становить близько 2900 км / год. Не існує шансів залишатися поплавкою після того, як така ракета потрапляє на ворожий корабель. Якщо провідна ракета управляє стріляти, інший, точно так само, стоїть на місці. Напад відбувається без участі екіпажу судна на системі "знімок - заготівля". Цікаво, що все це технологія від початку 70-х років.

02. Мар Прикраса з "Вариг" починається з просаїчних пакетів з капустою і морквою. Ведуться поруч з БПК "Адмірал Пантелєєв" на поході до берегів Африки і навантажує поставку їжі.

(доб. 3)

03.03.2014 р. У морських поїздках йде довгий час і запасається на все необхідне серйозно. Це лише невелика частина питної води, яка завантажується в гончарство.

04.03.2014 р. Про те, що я консультував мене не використовувати мобільний телефон: «Якщо смартфон краще вимкнути, або він може спалювати.» Я не вірю, але я відвертаюся просто в разі. Суд має повний комплекс радіолокаційної зброї МР-152 Кільковий комплекс для виявлення робочих радіостанцій та локаційних станцій, голових голів ворожих ракет, їх вирівнювання та пригнічення. Можливо, з’явилася причина в слова офіцера.

05. У На танкі "Варига" є AK-130 - автоматична гармата корабля. Зйомки високопрофесійної оболонки з швидкістю 90 раундів в хвилину і діапазоном до 23 кілометрів. Повністю автоматичний - працює самостійно до виконання боєприпасів. У світі немає аналогів. Що, що і що стріляє нам, як зробити. З товарами споживача були проблеми, але гармати завжди були відмінними. AK-130 не виняток.

У початкових ескізах судновласників було 12 (посадка на дошці) і замість одного шпагатного гармати був два однобарвних А-100. У 1972 році адмірал Горшков замовив додавання чотирьох більш пускових пристроїв для проведення двох повних восьмих волей, а два АК-100-ті повинні бути замінені на один подвійний АК-130. Знизився судно, швидкість та боєприпаси артилерійських гармат (720 раундів проти 2000 р.).

06. У Незважаючи на сучасні засоби зв'язку, система сигнальних прапорів залишається основним зв'язком для суден. Російські ВМС використовують комплект сигналів флоту СРСР. 32 сигнальні прапори відповідають буквам російського алфавіту: Веді - "Схід веде до небезпеки", Жівта - "Дивий середній рух", Y - "Знайдена шахта", т.д. У цій картині знаходиться розташування сигналу на круїзі. У металевій коробці є сигнальні прапори, які, при необхідності, піднімаються на вертикальні флаги на промені. Ліворуч з коробки - чорні «дорожні кульки», які в морі відносять швидкість корабля. Нижня кулька розташована, вище швидкості. До речі, Варяг може піти на швидкості 32 вузликів. Коли вона йде на цю швидкість, бордюр за свербіж - десять метрів висока.

07. Мар «Що таке червоне, що блюво?» На стіні є силуети суден та літаків країн Росії та НАТО. Заявка на сигналізатора, який спостерігає, що відбувається навколо судна.

08. У. Це перевезення судна. Звідси в щоденних умовах. Кабіна підключена до бойового інформаційного центру BIUS "Lesorub-1164"

09.03.2015 р. Місце командира круїзера "Варига", охоронця капітана 1-го числа Едуарда Москаленко.

10. Нагадуємо мене про «70-ті роки». Так твердо-ірон. "Вільна лампа звуку." Я спробував мене краще не фотографувати нічого класичного, але з'ясуйте його.

р.

11. "Товсти" - Я люблю ці військові слова. Huys, Biteng, Tvindek, Suyd-West, Camings, Achtersteven, Naktouz - всі ці запахи солоного морського вітру і хвилює непристойно.

12. Зрушення пішли на роботу. Кавтаранги подряпинили голову: «Що б ви покажете?» Конвертер на певному екрані No 22. Sailor Renat від Башкортостана сат на місці оператора і почав натиснути кнопки, ввімкніть монітори - зображують активність на бойовому пості. Вона виглядала досить кричуща.

13.00 р. Так само Ренат, несвоєчасно половив очі офіцерів, відродив приміщення бібліотеки корабля, зауважила, що він був розбирання пошти, яка прийшла до корабля. Бібліотека хороша. Невеликий, але це все там. В цілому Варига є досить комфортним судном. У салоні є картини, килими на підлогу. У готелі є басейн з водоспадом, цілющими душовими кабінами, велика парова кімната, сауна. Житлові кабіни з кондиціонером, судно має чотири холодильні установки.

14. Круїзний ходьба - це довгі проходи через нескінченні коридори і раптові спуски і підйоми по вертикальних драбинах. У четвертому відсіку ми спускаємось, де блоки моряків. Мипон, звичайно, цікавий, але дійсно хотів бачити, як моряки живуть на одному з найпотужніших круїзерів світу.

р.

15.00 р. На екрані конкурсу на кращий кубик можна побачити, наприклад, куб No 14, який забив болт на змагання в грудні, отримав, очевидно, великий зір від командирів, а потім став просунутим, не впадаючи нижче рейтингу «чотири».

до 1 2 4 5+

16.00 р. Так відпочиє нічний зсув в моделі тепер куб No 14. Я відкрив двері протягом декількох секунд і взяв деякі фотографії спальних вітрильників.

17.00 р. У наступному кубку моряк написав щось важливе для журналу. Далі до нього целока викручена до столу з папуги. Паррот був на місці і відпочиває.

18 років Шолом ракетного крейсера є галі. Стеля тут невисокі і вітрильні з тканиною в руці, доставляючи замовлення, ходив зігнути голову, яка дав свою фігуру сумний вигляд. Поблизу два інших моряків почали відкривати банки простим ножем, для яких вони відразу отримали склепіння від офіцерів, що супроводжують мене. Все повинно бути ідеальним для чужих очей, я розумію.

р.

19.00 р. Коте судно - це незамінна приналежність будь-якого військового корабля для боротьби з гризунів. Або, як кажуть вони, "протеїни". Ущільнення і життєві кабелі в металевій косі є умовами для співіснування людини і гризунів. Є кілька котів на кораблі, вони перетворюються на бородавку. Кіт круїзера "Варига" популярний з гостями в різних країнах, де знаходиться судно. Одне з кішок корабля тепер живе в православній церкві в Сінгапурі. Мати, вони кажуть, був щасливий з таким подарунком. Ще один був представлений місцевим захопленням в Індонезії.

20. Я хотів би прийняти одну життєву лінію як пам'ять.

21. Ми пообіцяли з офіцерами, поговорили, потім переїхали до робочої кабіни, ми говорили. Я не хочу залишити, але час був запущений для них і мені. На палубі «Варига» і на березі.

22.

23.

Джерело: