Як вибрати великий телевізор

Ще один день, я був зайнятий вибір нового телевізора в будинку, і тому мені довелося прочитати гори літератури, поспілкуватися з десятками людей, які розуміють і продають телевізори, тому знання бази підняли твердий рівень знань.

Я хочу подарувати вам кілька порад про вибір великого телевізора в даний момент. Плюс розглянемо воєнне поле дії між РК і плазмою.

Отже, ви вирішили, що ви хочете мати великий телевізор в домашніх умовах (телефонуйте йому телевізор з 40).
Перше, що ви повинні зробити чесно відповісти на себе питання, чому вам навіть потрібно? (В принципі ви можете зробити важливе рішення про це, і зберегти гроші, а не, наприклад, піти кудись на відпочинок.)
Але скажемо, що рішення на користь коробки.

Призначення телевізора може бути кілька:
1) Я люблю фільм / Gamer, і буде дивитися фільми / грати на консолі;
2) Я працюю весь день, як фон, практично не дивитися.
(3) Пара годин на добу я дивлю регулярні канали, а іноді фільми на DVD, всі в модерації.
А потім вниз список.

Коли ви починаєте вибрати, ви будете мати вибір – Плазма або РК-дисплей.

Просто вбити пару сакральних корів про плазмові панелі:
Сучасна плазма Телевізори мають робоче життя близько 8 років, що більш ніж достатньо;
- Обгортання пікселів, як справа минулого, меню телевізора все ще не варто залишати протягом 24 годин, але в цілому проблема вже вирішена;
Відмінність споживання енергії не варто критеріїв вибору.

Який розмір діагональної вам потрібно?
Від дисплея до вас сидять на дивані, має бути дистанція, що дорівнює діагоналі телевізора, що перекривається на 3.

Як приклад я вибрав телевізор на 50-55 дюйма, після чого вимірявся номер, де буде розташований телевізор, і в кінцевому підсумку перейшов на діагоналі 42-47. Здоров'я є більш важливим, ніж швидкість, гроші не був вирішальним фактором. Але завдяки простому вимірюванні врятувала пара тисяч + здоров’я очей.

Дуже важливо!
Якість зображення телевізора 80% залежить від міцності джерела сигналу, що надходить до неї. Отже, якщо ви залите 76 бензину в Феррі, це не збирається в будь-якій точці. Так це.
Повідомляємо, що цифрове зображення, надіслане системами, такими як NTV+, GenralSat і Tricolor, має дозвіл близько 800x600, простий на-air телевізор, ще гірше.

Більші телевізори мають роздільну здатність від 1300, як правило, новікутні Full-HD 1920x 1080. Тепер уявіть, що картина 800х600, простягається до 1920х1080.

Поведи мене, ваш старий світильник TV покаже краще за замовлення, за якістю картини.
Щоб оцінити повну потужність Full-HD, єдиним способом є купити Blu-ray Player ($ 500), плюс Blu-ray диск ($100).

Отже, подумайте про те, що вам потрібно, консолі і фільми, безумовно, можна подивитися на відмінній якості, але звичайні ТВ і DVD-диски будуть виглядати більше, ніж вдається.

Якщо ви відповіли 1 до першого питання статті, то так, телевізор з підтримкою Full-HD є вашим вибором, якщо 3 ближче до вас, не завадить дозвіл, 1024 вже HDTV, який ми ще не маємо. Купити телевізор, щоб виростити, немає сенсу, в 2 роки він буде абсолютно різним, замінюється лазером і LED телевізором.

Тому краще зберегти кілька сотень, і вкладати їх в акустику.

Якщо ви відповіли питання 2), то, можливо, ЖК краще підійде, завдяки більш тривалому терміну служби, плюс менше споживання тепла і потужності, але це все вірно тільки якщо ви практично не дивитеся телевізором, але це працює для вас 20 годин на добу (наприклад, клуби і ресторани).

Важливо: з загальними рівними, плазмовими процесами слабкий сигнал краще, ніж РК, тому що якщо ви періодично любите дивитися прості телеканали, візьміть плазмову панель, в даний момент серед великих телевізорів це найбільш розумний вибір.
І ЖК не знає, як показати чорний, замінивши його темним сірим, що помітно при перегляді красивого фільму на DVD.

За брендами середньої цінової ніші.
Якщо плазма, вибір повинен бути виконаний між Samsung, Panasonic, Philips.
Samsung дешевше, Panasonic коштує дорожче, але краще. Я почув абсолютно протилежні думки про Філліпс, від того, що ніхто не справив, щоб - тільки взяти їх, тому тут я залишаю до суду.

Якщо ви ще вирішили взяти ЖК, то Sony.

Як для мене, після довгого пошуку, мій вибір впав на 42 Пласма TV з Піонера з роздільною здатністю 1365x768. Ціна в 50 Panasonic, але більше щасливих.

І проектори?
Чому ви не згадували проекторів? З самого початку статті ми погодилися, що телевізор вибирається на даний момент, не для зростання. Поки проектори ще не можуть конкурувати (не менше через ресурс світильників, які необхідно регулярно змінюватися).

Підсумок:
Якщо ви займаєтеся великим телевізором, подбайте про якість сигналу, що надходить до нього, в будь-якому випадку, поставте цифрове джерело, як НТВ+ або Триколор;
Чи не завадить для великих дозволів, це додаткові гроші, і Blu-ray вводять масу не дуже скоро;
Незалежно від того, як вам подобається, ви не можете дивитися велике телебачення з найближчого діапазону, вимірювати номер і, на основі цього, вибрати діагональ;
На даний момент в наших умовах більш розумний вибір Плазми, а не ЖК, в першу чергу, через те, що зображення телевізора буде краще показано;
до Не займайте телевізор для зростання, наприклад, коли HDTV або інші високотехнологічні радості приходять, світлодіодні та лазерні телевізори прийдуть, щоб купити його зараз, не пізніше;
Телевізор від 50 " дуже часто йде без підстав і без вбудованих динаміків, щоб мати на увазі, що можуть бути додаткові витрати;
Вбудований цифровий тюнер - це непотрібні відходи грошей, ці технології не підтримуються в СНД.

Я сподіваюся, що деякі поради будуть корисні для вас, все описано вище, висловляє кашу знань, які були отримані протягом тижня, якщо щось неправильно, коментарі завжди відкриті.