Луки і ампери

Я думаю, що багато хто зацікавить, як один з найдорожчих, і ще більше поважних, акустика в світі виробляється. Очевидно не реклама, більшість з нас не може дозволити собі.
Я зробив чудеса сучасної телефонії.

Луки і ампери

Я все ще не міг це вірити, але заголовок в онуку не наполягати - ось ваш рейс. 333 р.

Луки і ампери

Я дуже боявся рейсів, але побігся з паспортом контрольний сзобакен. І ось він отримав від натовпу корейських, можливо, він пахнув родичів там, але зникнув швидко.

Луки і ампери р.

Кілька годин в компанії з Wi-Fi від Transaero (затепер ви!) і тут вони! Твитнуть Середня 10 фунтів, як кущ. І ось, де я йду, в принципі.

Луки і ампери

Ми пропустили кілька годин і тут! Це мій сон риби! Більше як равлик. Хто не знає цього B&W Nautilus?

Луки і ампери

У правому кольорі.

Луки і ампери

B&W робить не тільки теплий звук лампи, але і портативний аудіо і дуже класний в дизайні і звук навушники.

Луки і ампери

Я не можу допомогти, але прийміть себе в дусі 70-х панської породи.

Луки і ампери

Тримати. Ці красуні варто більше пари сіл під смоленськом.

Луки і ампери

Все перед тим, як був гостьовий будинок. Це завод! Ми дали одне з інженерів та знань англійської мови. Це було багато задоволення, щоб дізнатися, що він сказав.

Луки і ампери

Склад запасних частин, їх величезна кількість і постійно працює навантажувачі. Більшість з них виготовляються як на заводі, так і на замовлення в Швеції, Нідерландах та інших країнах Європи.

Луки і ампери

Всі продукти протестовані тут. Спікери в спеціальній камері, де вони подаються різними шумами і записують якість компонента.

Луки і ампери

Ось дроти і все, пов'язані з ними. Шпинери перетворюють сигнали, і все це для того, щоб зрозуміти, чи може жити спеціальний кабель протягом 10 років. Нормально для компанії.

Луки і ампери

Це штучно вирощений діамант, покритий платиною. Що ви не можете зробити для правильної високої частоти.

Луки і ампери

Бриліант - це платина, і всередині - дуже тонкий шар діаманту.

Луки і ампери

Це сканер, який може зробити 3D модель будь-якого об'єкта. Це дійсно класно, і були жарти в натовпі про те, що люди не сканують.

Луки і ампери

Затишний номер, де можна засихати і не почувати вас дуже багато.

Луки і ампери

Продовжити. дуже схожа на армію роботів, так як атакувати

499.00 Р

Акустика не на всіх, як я вибрав з маяка як дитини.

Луки і ампери

Всі деталі виготовлені вручну.

Луки і ампери

Після всіх маніпуляцій ви отримаєте цю бальванку.

Луки і ампери Р

Інтер'єр виконаний компанією, яка використовується для унітазу.

Луки і ампери

Потім великий робот фарбує все в спеціальних камерах. Заготовки проходять через сушильну камеру і повертаються на роботу багато разів.

Луки і ампери

Невеликий робот видаляє (і може зробити більше!)

Луки і ампери

Янг і Ян.

Луки і ампери

Потім отримана шліфована і полірована теплою лампою Англійська ручка. І не Британська тільки пара трьох людей з 200.

Луки і ампери

Ці речі повинні бути всередині стовпця, і можливо, ніхто не буде бачити їх. Але вони повинні бути ідеальними. Стів Джобс сказав про свою продукцію.

Луки і ампери

Моя тітка працює на заводі з Різдва. Зробіть £ 20 000 на рік.

Луки і ампери

Закупівлі для спікерів. Вони утворюються тут, з круглих раундів. Один з них торгував бординами в обмін на бісер.

Луки і ампери р.

Латвійський російськомовний працівник.

Луки і ампери

І тут! Панчохи Яка краса! Є лише 3-4 пари світу! £85,000!

Луки і ампери

Ці речі не підключаються до власників. Вони просто стоять там, і це все.

Луки і ампери

Це красива!

Луки і ампери

Fazinverter, який виглядає як гольф м'яч. Створення додаткових аеродинамічних властивостей. Що ми знаємо?

Луки і ампери р.

Після заводу ми пішли оцінити умови, в яких використовується акустика B&W. Абатство Road Studios, де записано альбом Beatles однойменної назви.

Луки і ампери

Туристи, туристи.

14560986

Перша студія. Тут всі спеціалісти були написані та письмовими, а також саундтреки до пучка фільмів. Як Гаррі Поттер.

5716997

Або ж, можливо, Джон Леннон або Давид Гілмур sang своїх власних пісень в цій лампі-красу?

Луки і ампери

Чи записано тут?

Луки і ампери

Віддаленість. Не знаю, як описати хвилювання таких речей.

Луки і ампери

Крім того, є також панорама робочого місця з іншим пультом дистанційного керування, більш діал-модерн, про що говорять, що якщо ви його розгортаєте, ви отримаєте дуже великий пульт дистанційного керування. На фоні акустики B&W в цьому випадку розглядається посилання.

Луки і ампери

Яка?

Луки і ампери (доб. 3)

Це компакт-диск, виготовлений в студії. У світі дуже мало студій, здатних випускати такі диски.
УВАГА! це кулонний фото!

Луки і ампери

Цей фотозвіт завершено, якщо ви хочете, я можу показати фотографії Лондона і відеопоказ Алжир відзначає перемогу над Росією. Для них, залишивши групу перемогою! Всі

Луки і ампери р.