Підрозвинені хворі

Запас на їжі - тут буде багато історій.

Хворий 001. Один американський п'яний проковтнув дверкноб. Я не знаю, скільки було б п'яти, щоб зробити це, але факт залишається. Він проходив з дверима в шлунку протягом трьох днів - очевидно, що він виявиться природно. Я не робив. Я мав йти до лікарів. Прикольна річ в тому, що коли ручка була хірургічно видалена з шлунку, перше, що пацієнт запитав після відновлення з наркозу, «Чи можу я прийняти дверцятого будинку? й

Хворий 002. Хлопчик був прийнятий в лікарню з лущеннями і стираннями на руках, колінах і щиколотках. Як пацієнт пояснив лікарям, він прокинув свій велосипед, в якому проходив гончарний канал, тримаючи банк пиво в одну руку і постійно дивиться на учасників змагання. У той момент, коли хлопчик перемістився на пагорбі, він вирішив поспілкуватися учасників і пустити з колеса. Що засмічує його самим, щоб він поповнював все пиво з баночки.

Пацієнт 003. Пацієнт був прийнятий до клініки з ранковим пораненням. При запиті, де він виловив кулі, він відповів: кулі з гармати замочували і він вирішив висихати їх на газовій плиті.

Пацієнт 004. Пацієнту було прийнято до гінекологічного відділення з лацетатами в інтимному місці. Далі до збудженого хлопця, які роз'ясували питання лікарів: вони вирішили мати секс, але будинок не було презервативів, тому вони використовували мішок чіпсів.

Пацієнт 005. дієтолог призначив свої таблетки для схуднення, строго покарані - взяти 1 штуку в день. Мамзельке було настільки амбулаторно, щоб схуднути, що вона забрала пару таблеток в один ранок, потім ще в 10 ранку, після чого вона стояв на шкалу і назвав швидку допомогу: "Ваші таблетки не працюють, я не втратив один грам моєї ваги!"

Пацієнт 006. Хірург, який розповідає про наступне оповідання, запам'ятає свого пацієнта. Крім того, в пам'яті Йому він отримав незвичайний сувенір – футболку з написом «Лет’є пенттер – ви отримаєте молоток на голові!». Власник цієї футболки з'явився перед ним з 10-сантиметровими цвяхами, які застрягають в його великого пальця і руки. Я зробив, людина.

Пацієнт 007. Чоловік пішов до лікарні зі скаргами гострого горла. Зовнішня експертиза не виявляла патологій, але рентгенівська робота помістила всі крапки на "і" - ключі до автомобіля Ford застряглися в горлі. Як виявилося, хворий на тиждень тому зварився з дружиною і вона спробувала залишити його. Щоб запобігти її, фольга ковтнула ключі до її автомобіля.

Хворий 008. Поліція приймала хлопця в наручках до лікарні - його штани розірвали в ганчірках з щиколоток. Історія не тільки поліцейських, але і лікарів. Справа в тому, що хлопець мав значну дату - рік від своєї дівчини. Бажаєте здивувати леді серця, він зламав двері до консерваторії фіпсів (велика красива теплиця в Пітсбургі, яка стала улюбленим місцем для молодят) для того, щоб мати секс в квітках. Під час прелюдії хлопець натискав приховану тривожну кнопку. Через кілька хвилин прибули поліція. З собаками ...

Пацієнт 009. У разі виникнення фрагментаційного вибуху гранатомету хворий на екстрений зал отримав хворий, тіло якого було розібрано, якби він перенісся від фрагментаційного гранату. Але як виявилося, пацієнт не був у війні, він просто вирішив розпоряджатися старій лампі телевізора на задньому дворі свого будинку і гасити його в вогонь.

Хворий 010. Вночі до лікарні зайшло 30-річний хлопчик, що кровоточив, трохи нижче талії. Хірург необхідний 38 стібків для зшивання шийок на скроні. Хворий прийшов до своїх почуттів і розповів про причину травми: він занурився на прапорець на боці, а потім схопився полем, згорнувши ноги. Ідіот заготував про існування спеціальної «хуки» на дні, на якій кріпиться трос. Це його.

Пацієнт 011. Блондинка часто стають героями колонки «Думестові пацієнти». Одна з них пішла в лікарню зі скаргами дивного білого розряду з інтимного місця, яке з'являється відразу після сексу. Лікар запитав, якщо вона була за допомогою презервативу. Відповідь не була.

Пацієнт 012. Хтось американці грали з вібратором і закінчили гру - секс-іграшки, що застрягають в ас. Він намагався довгий і жорсткий, щоб отримати його назад, але в вагу. Увімкнено до лікарів, але при отриманні там вібатар схопився ще більш глибоким. У клініці лікар похилого віку зловив флуктуації вже в животі пацієнта і назвав хірург. І хірург, до свого кредиту, половив з гумором. "OK, як тільки я до вібратора, ви хочете, щоб видалити його або просто змінити акумулятори? Він попросив живу.

Пацієнт 013. Говорячи про те, що це про ас. Фольга зуміла засмагати крикетний кульку в прямою кишкою. Він не викликав амбулаторію, але вирішив доїхати до лікарні. Ви ніколи не здогадуєте, що він пішов в клініку. На велосипеді !!!

Пацієнт 014. Фільми однаково впливають на ідіоти, як місяць на блідах. Для того, щоб спробувати Baz Svetik в бізнесі, тобто в тілі, необхідно звільнити мультфільм від Pixar "Toy Story", оскільки був ідіот, який вирішив спробувати Baz Svetik, тобто в тілі. Хірурги вже знімали фігуру - вони не чекали фольги, щоб відправити деревний фігуру, щоб врятувати База в ас.

Хворий 015. Автомобільна механіка перевернулася до парамедіки після розливу кислоти батареї на плечі. У екстреному приміщенні людина знизилася з мішком вичавлених лимонів. Коли лікарі мали свої очі, закруглені в сюрпризі, Duralei пояснили, що він намагався нейтралізувати кислоту акумулятора з лимонною кислотою і тому вичавили кілька кілограмів лимонів на своєму тілі для хімічних опіків.

Пацієнт 016. Що про історію 15-річного бооба, який вступив в екстрену кімнату з другим вихідним опіком на грудях? І паль мав чіткий контур заліза. Ні, дитина не катування, він просто намагався прасувати свою сорочку. Побачила лікар, «Що б він зробив це?» хлопчик відповів: «Чи не зашкодував, поки не натискав парову кнопку. й

Пацієнт 017. Америка, яка вступила в амбулаторію, розповіла лікарям при заповненні картки пацієнта: «Я вже досвідчена смерть мозку один раз. й

Пацієнт 018. Похилого американця страждала від прямої кровотечі. Він почув десь, що відкриті рани можуть бути обережні, щоб зупинити кров. Він зробив призначення з лікарем, але він чекав так довго, що він боявся, що всі кров витікають з нього. Він вирішив обдурити рану. Як? Фарбування волосся фен! Він відмінно поїхав в бат, і людина кладе її на сітку. Лікарі вже вивели фен - вони мали розірвати двері, так як сам хворий вже не в змозі отримати від підлоги.

Пацієнт 019. У швидкої допомоги американський скаржав від болю в скроті. Лікарі взяли рентгенівський промінь і виявили 10-сантиметровий ніготь всередині. Як виявилося, фольга під час роботи надягала пневмохаммер на колінах і випадково знімав ніготь.

Хворий 020. І що про історію 15-річної школярки, яка була прийнята до лікарні з страшними синцями на нозі? Ушкодження були настільки важкими, що вона не могла навіть ходити. Поцікавили лікарі: «Що сталося?», дівчина відповів, що вона змащувала чашу з усіма туманами, намагаючись збити удар.

Хворий 021. Жінки пішли в клініку, яка скаржалася на лікарів про «сухий рот». Лікар запитав, як довго вона мала цей стан. "Три години", - сказав він. «Збережіть воду?» лікар запитав. «Чи потрібна допомога?» Як тільки вона дала склянку води, сухий рот миттєво пропущений.

Пацієнт 022. 20-річний, який був прийнятий до швидкої допомоги з лущеннями в його паху, рум'яна густо при запиті: "Що відбулося?" Duralei - сказав він промив собаку в ванній кімнаті голий. На вулиці пропущена патрульна машина, як розірвав, і собака, виправила, почала розірвати.

Хворий 023. Амбуланс приймав хлопчика, який кричав в болі і притискав руки до паху. Він був привезений двома друзями, які сказали лікарям, що сталося. Три болти грали в занедбаному заводі і виявили промислові магніти. О, це тяга для експериментів - два хлопчики розміщують магніти з двох сторін яєчок третього. Добре, магніти витягуються в. Історія мовчить – хлопець зумів зберегти роботу дитини або ні.

Пацієнт 024. Пацієнт, який пішов до швидкої допомоги зі скаргами болю в пенісу, прострочений медсестра, коли він повідомив причину цього болю. Як виявилося, idiot хотів деякі оральний секс. Він не подруги, але був коров'ячий. Дуралеі зняли свої штани і пішли на обличчя тварини, добре, лизати кору. Я клацнув її так добре, від серця.

Пацієнт 025. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Після того, як він став настільки міцним, що він розморожує все, що він міг. Викликаючи амбулаторію для такої «покарання» вважається непотрібним. замість того, як він увійшов в найближчий магазин, придбав ANTIFRIZE і відвертий. Ідіот приймав назву «фризинг» буквально і вирішив, що він врятував його від холоду.

Пацієнт 026. І що про пацієнта, який прийшов до лікаря і сказав, практично з дверцят: «Властивість будинку, в якому я живу, кладуть магніти на моєму поверсі і тепер мої сиськи sag!»! ?

Пацієнт 027. За роки хірурги звикли до всього. Навіть до цього: людина спробувала застрягти в ас при статевих іграх м'яч гольфу за допомогою столової ложки. Він не чекав ложку, щоб отримати качку, або.

Хворий 028. Жінка пішов до швидкої допомоги зі скаргами на шістьма комарів. Непристойний погляд лікаря, Мадама вирішив, що він здивував її інсайтом.
до Так, так, я впевнений, що це було москіти, - вона почала пояснювати йому, "так вона була влітку в дворі, і я був вночі. Поведи мене, я бачив і відчував кожну з цих москітів.
Коли лікар зумів вставити слово, він запитав: чому пацієнт вирішив, що прикуси москіто були надзвичайними?
- Так, я вкусив москіти до, губи Мадама. Я ніколи не був 6 біт на одній нозі.