Сабвуфер для домашнього кінотеатру

Що таке передмова:

Акустика своїми руками
стерео підсилювач своїми руками

Ми першими кроками в електротехнікі, і після того, як обидва проекти були успішними, стали прагнення зібрати щось більш складне. Мої очі припинили на сабвуфері. Я хотів би відчути всі шари звучання спеціальних ефектів при перегляді фільмів.
Перше, що я визначився на потужності - до 100 Вт більше, ніж достатньо для приміщення. Ну, потім пошук креслень і підбір спікера НП.

І це моє майбутнє
І динамік йому.

Його вартість невелика близько 2,5 тонн в інтернет-магазинах.
В той час як спікер і фаза-інфертер приїжджає до мене в пошті, я взяв підбір матеріалів. У сусідньій меблевій компанії знайшли цю 30 мм плиту в відходах і на сто рублів випило в розмірах. Оскільки розміри, запропоновані на сайті, призначені для 19 мм МДФ, необхідно перерахувати трохи так, щоб внутрішній обсяг залишився незмінним.
До 60 фото

Збираємо пару шурупів, щоб оцінити помилки пилки, ті не були

Сабвуфер для домашнього кінотеатру р.

Зробіть маркування для динаміки фрезерування та фазики

Ми готуємо ручний фрезер і ось мої різак для виробів, все зроблено виключно в домашніх умовах.

Так як фрезерування вимагає компас для високоякісного фрезерування, потрібно було зробити його з того, що було

В кінці вийшов це, за допомогою цього компаси я можу зробити кола діаметром 60 мм.

Почати фрезерування, не забудьте підключити пилосос

Ось як красиво.

Акустика і фазика прийшли, намагайтеся їх.

Термінал фрезерування

Намагатися знову

Тепер беремо балку з усіх куточків.

Відпочивали й разом з Сабом пішли батькам в с. На стінах шаба приклеєна поліефірна смола (щось як епоксидна, але висихає на 40 хвилин) і затягується на довгих гвинтах

Після свят я приймав шпаклівку справи. Спочатку я просто хотів закрити болти. Але потім я вирішив, що якщо ви робите це якісно в цілому з усіх боків з великою лопаткою, що літак був ідеальним. Після обробки наждачним папером він наноситься меншою шпаклівкою на пластик.

Після шпаклівки все вже шліфуються, невеликі недоліки виявляються шляхом розробки порошку. Далі ґрунтовка, день сушіння, потім знову обробка наждачним папером. Металева основа наноситься і висушена і покрита лаком. Так ми закінчуємо цим красивим тілом.

І ще кілька.

І отримайте близький погляд на фарбу.

Застосувати динамік, якщо все дрібно.

Приклеюємо внутрішню частину тіла цим антирезонансним матеріалом. Деякі бітумні фольги.

А потім одягаємо їх на однакові рукави.

Тексти пісень, а це означає: Це світло і тепла зараз.

корпус вгору

Далі був вибір, щоб виготовити шипи, але знову перемістити під ними незручно потрібно щось покласти під ними так, щоб лінолеум не зламав, пішов в меблевий магазин і купили залізні ручки, які були покриті і викручені.

Це те, що він виглядає так.

В принципі все з sab тепер закінчили поворот підсилювача. з'явилася ідея, щоб зробити sab активний і stuff все всередині, але я якось не дуже така продуктивність, тому що буде окремий підсилювач для нього. З Я змогла зібрати підсилювач успішно на TDA7294 вперше в моєму житті, я почав робити однакові чіпси в міст. Але після зчитування такого підсилювача було розроблено тільки для 8-ohm навантаження, вибір більш складного підсилювача на перетворювачах. З великою кількістю інформації він вибрав Лансарус, і це його схема. Потужність може бути отримана з неї 200 Вт або більше

Приготувати плату за LUT Виправте всі помилки з лаком для нігтів.

Ludim доріжок

Сабвуфер для домашнього кінотеатру (доб. 4)

Ми збираємо всі деталі, головне, щоб не зробити помилку для мене.

Оскільки суб працює на LF, потрібно LF (LF) фільтр. Звичайно, якщо звукова картка має окремий доступ до Саба, то це не можна зробити. Але я не шукав простих способів. Схема фільтра на операційній кімнаті. FNF має регулятор об'єму, регулятор зрізу і гладкий регулятор фази

FNF тут.

З фільтром також не так просто, бажано стабілізувати живлення. зробити стабілізатор тут його схемою.

Стабілізатор зібраний

Перевірити все в роботах, Ланцарус встановити струм відпочинку. Усі роботи.

Ми перевіряємо FNH все регулює всі роботи, щасливі snot. Стабільна комісія мала бути спрощеною, завдяки людям, які знають її.

Тепер живила підсилювач, у мене був тестовий трансформатор TP-100, з вторинним 20V, але це не буде достатньо. Я мав напругу всіх, хто мав підсилювач труб. І ой дива! знайшов один, від нього витягнув пальовий транс TS-180. Я мав дізнатися, як розгортати трансформатори. Перемотування первинних поворотів 500 і вторинної напруги 27В

Зроблено, знову за перший раз.

Почати створення корпусу підсилювача, як завжди з куточків для каркасу

спробувати на радіаторі

Придивний luminium пішов до першого підсилювача, піти в фанери)

Ми збираємо фрезерування.

Переглянути ззаду

Далі по прокатці, шпаклівки, шліфовані, просочені і т.д. до покриття лаком

Готовий результат

І більше.

З'ясуйте, як вони вписуються разом. Висновок добре!

Ми збираємо все в підсилювачі, ми оцінюємо і фіксуємо його.

FNF змушений висунути регулятори занадто близько, незручно обертати ручки

Сабвуфер для домашнього кінотеатру Р

Поставте підсилювач на поліуретан самоклеючі ноги

147296

Я забув, щоб додати, що я вставив дошку захисту змінного струму і покласти діоди на передній панелі, червоний буде запалюватися, якщо є постійна напруга на виході підсилювача, зелений опік 3 секунди, в той час як є затримка в повороті

Дуже дякую. У висновку потужність шаба досить над дахом! бас дуже чіткий, стійкий і еластичний. Не закриватися. Єдиний недолік шаба полягає в тому, що ви повинні взяти всі меблі з кімнати разом з плінтусами, вібруючи все навколо! Перегляд або прослуховування музики буде приємно. Я рекомендую повторення, sranval прислухав магазин шаба, до 10-15 тис. нічого не близько, щоб грати в магазин, як це. І не тому, що Саб зібрав своїми руками, але тому що все було оптимально підібрано в цьому проекті. Дуже дякую.

Джерело: