НалататалРμлалалРμлалалалалРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллРμллРμллллллллллллРμллллллллллллллллллллллРμлллРμллллллллллллРμлл

2 фото та текст

Доручили Sberbank клітинку з грошима, документами та ювелірними прикрасами, бізнесмен втратив все: facepalm:

Менеджер великої столичної компанії Ольга ОЛЕІНІК завжди вважається Sberbank надійним офісом, державним. Цей єдиний аргумент позитивної характеризації банку став вирішальним для того, щоб орендувати сейф в ньому.

Ольга наївно вірила, що гроші, ювелірні вироби та документи будуть там більшою безпекою, ніж під фіксатором та ключем в квартирі. Але я був неправильним. Після того, як вона повернулася до необхідних документів, вона знайшла тільки порожній елемент.

01. У Ольга Оленик робте в самому несподіваному місці

Відвідування персональної банківської коробки в будь-якому банку не є простою операцією. По-перше, ви надаєте документи на право оренди. Потім, що супроводжується представником банку з його дублікатим ключем, ви проходите через безпеку і два непристойних сталевих дверей до спеціальної кімнати. І тільки там, для пари з супроводжуючою особою, можна відкрити вичерпні двері.

«Коли я відчинив клітинку і не бачив нічого в ній, я стала хворим з серцем», – згадує Ольга. Надійшла дівчина, навпаки, не була на всіх сюрпризах. Покоївка там не було надзвичайних ситуацій, просто «учого суглоба». Я був прийнятий до начальника відділу, який був затриманий, щоб затримати виклик до поліції, і після того, як про годину щасливо повідомив, що моя клітина була відкрита співробітниками банку для несплати.

Це слово застрягти мене особливо, як він провів угоду про оренду клітинки до 02/11/2013. Він в кінцевому підсумку визнав, що він не розумів, як це сталося. Зателефонуйте їм щодня. Це буде тиждень, але я чую тільки прохання чекати. Я не знаю, що робити. Зіткнувшись з деякими законами.
Ця поведінка банкірів краще описується Президентом Володимиром Путіном, який колись назвав їх жирними котами. Але в цьому випадку, здається, що кішка з'їла так багато, що він почав соромитися у власних тапоньках!

Заступник Голови Правління «Фінбас» Ірина Свінцовська:
На жаль, такі інциденти не рідкі. Наприклад, «Сбербанк» тепер замовляє одну з клієнтів, які втратили 140 млн. дол. США з клітинки!

Але незалежно від суми, клієнт банку захищений Актом захисту споживачів та Цивільним кодексом. У цьому випадку банк зобов’язав погану якість обслуговування в односторонньому порядку, крім того, не повідомляючи клієнта, його арештував майно.

Згідно з Цивільним кодексом, вилучений повинен бути повернений протягом семи днів з моменту подачі заявки. Якщо вони пізнають, вони можуть призупинити і вимагати відшкодування за моральне пошкодження. Але найчастіше такі питання вирішуються нами в досудовому порядку.
Головна
02. Мар Співробітники Сбербанку очищають клітинку за шість місяців до закінчення оренди

Джерело: