Прибережний працівник для повідомлення на Twitter (3 фото)

Соціально-медійний менеджер Сбербанку Єкатерина Лобанова, який опублікував жарт про пенсіонерів на Twitter, втратив свою роботу.

Анонім: Людина життя хак: Якщо ви пишете "Сбербанк" на стіні в креветці, на стіні утворюється черга 30 пенсіонерів. Хто спробував?

8 серпня і зібрав багато вподобань і ретвітів. Автор Єкатерина Лобанова, який займається діяльністю банку в соціальних мережах.

З моменту його публікації, події перетворилися наступним чином:

«Одна з топ-менеджерів побачила цю публікацію і мала бажання вогти автора посту, який вечірній вечір. Спочатку я зумів захищати, але потім було змінено рішення. ?

Банк вже призначив за хитрість працівника, тому пансіонери, як, не будуть заважати Sberbank через нещастяний жарт.

Список жертв соціальних медіа зростає і хто знає, як це зміниться в майбутньому.

Інтерв'ю з Єкатериною Лобановою, екс-експертом Сбербанку в соцмережах, що впала в п'ятницю через історію з гумористичною повідомленням про Сбербанк, черги та пансіонери.

до Яка робота на Сбербанку?

У банку наша команда займається будівництвом обслуговування клієнтів. Завдання сервісу включили взаємодію з клієнтами банку в соцмережах, допомогу у вирішенні проблем, вивчення шляхів споживача, виявлення системних проблем в бізнес-процесах. Мої обов’язки були як стратегічні, так і негайні. Предметом цієї роботи є гідність книги я вже письма.

до Як відбувається процес узгодження з тим, що відбувається в соціальних мережах з офіційних рахунків Сбербанку?

Це внутрішня кухня банку.

до На вашу думку, використання гумору в SMM є необхідним кроком, щоб ефективно працювати з аудиторією? Особливо в організаціях, які безпосередньо пов'язані з державою.

На мій погляд, використання гумору є необхідність. У офіційних рахунках банку допускається більше одного разу, і ми навіть зібрали жарти про Сбер, в тому числі за допомогою наших громад.

- Коли ви розмістили цей твіт, ви, ймовірно, очікували, що буде сегмент аудиторії, яка виявить твітовий наступ. Насправді ви знайдете його наступу?

Це народний гумор. Гумор – інтелектуальна здатність помітити свої комічні аспекти явища. Згода, якщо людина хоче бути відхилений, він не потребує багато, дати викличе. Росіяни відомі своїм жартам про силу, яскраві персонажі, анекдоти на темних темах. Завжди в компанії друзів, колег, ми жартуємо, дозволяє легко позбутися від негативності. На відхиленому російській фольклорі пропонується перенести воду.

до Ви думаєте, що це справедливий захід?

Я вірю, що будь-який роботодавець має право припинити договір з працівником.

до Чи не ви думаєте, що хтось навмисно зробив скандал? Компетатори, як?

Не було вищевказаного, проте складна ситуація. Я думаю, що з книги Я пишу, ви можете зрозуміти причини.

- Чи знаєте ви історію звільнення рейсу від Aeroflot?

Ні, він передав мені.

до Чи є ваша відмова в добрему положенні Sberbank або просто страх управління проти публічного скандалу?

Якщо перша людина ухвалить рішення, то його позиція вважається якось.

до Ви погоджуєтесь з положенням керівництва, що ви повинні бути враховані на те, що сталося? Ви думаєте, що це ваша несправність?

Я не відчуваю себе винним. Я не прокоментую.

до Що робити зараз? Чи варто шукати роботу? Хто ще?

Я не можу приховати його, є пропозиції. Я готовий розглянути варіанти співпраці та відкрити для нових стартів. Але спочатку я хотів відпочивати, це була довга і складна дорога.

Але вона схожа на те, що робота знайшла її самостійно.