8 Колишня зірка дружини, які навчалися після диво

Прориваючись з вашим другом, хоча б неприємний захід, і для кого-небудь реальна трагедія. Але не для цих красунь. Деякі дівчата розбиваються тільки добре, а потім вони досягають успіху.

1,1 км Юлія БарановськаКолишня громадянська дружина футболіста Андрія Аршавіна

У 2013 році Юлія Барановська зуміла змінити своє життя різко. Колишня зразкова господиня, яка приготувала чотирикурсний обід для коханого чоловіка, Барановська активно займалася кар’єрою на телебаченні. Спочатку Юлія спробувала себе як консультант з проекту Бакалавр по Україні, після чого з'явився в шоу «Дівчатки» на телеканалі Россія, після чого вона почала вести програму «Результати» на TNT. Ключова тема проекту – саморозвиток і позбавлення від страхів і комплексів – була дуже близькою до самої Юлії, яка мала пройти через схожу перезавантаження її звичного життя. Тоді Юлі Барановська міцно оселилися на повітряному повітрі Першого каналу в ролі ко-host Олександра Гордона в програмі «Мале / жінка».

Тепер в активі 30-річного одної мами – наявність в модних шоу, чохлах глянцевих журналів, численних інтерв’ю. І не так довго, Юлі Барановська шеон новий лик свого таланту. Її книгу про життя з Андрієм Аршавіном готується до видання, це називається «Все для кращих». «Основна ідея книги полягає в тому, що щастя є внутрішньою державою людини, яка не залежить від місця, де ви живете, а на багатства» Юлія Барановська розповіла в інтерв'ю. Я знаю, що я мав кілька періодів у моєму житті, коли речі, здавалося, безнадійно і виявилося краще.

Р

2,2 км Анна ГрачевськаЕкс-дружина засновника Бориса Грачевського

У лютому 2014 р. випробували складні розлучення – 29-річну красу залишили 66-річний Борис Грачевський через чотири роки відносин, приймаючи з нею піврічною дочкою Василіса та родинне ім’я, яке відома в країні. По закінченню свого чоловіка, який, за її словами, був проти неї, займаючись самореалізаціям, Гречевська повністю присвятила себе роботі. Розрив відносин з відомим чоловіком впливає на популярність дівчини. Сьогодні Анна проводить музичну програму на російському музичному каналі та соціальних заходах, а нещодавно здійснила бризки в музичній програмі «Данси та зірки» Олени Самоданова. Крім того, молода жінка займається просуванням ланцюжка магазинів для зміцнення сімейства рожевих кроликів.

У інтерв'ю Анна приймала, що після важкого розлучення з Борисом Грачевським, вона тільки захотіла розвиватися і розвиватися професійно, але почала лікувати чоловіків синично, адже вона розуміла, що не було легко будувати відносини. На зустрічі з капітаном баскетбольного клубу «Зеніт» Артемом Кузякіним у травні минулого року змусив її змінити розум. У травні 2015 року Анна Грачевська зустрілася з новою любов’ю. Швидко, Анна і Артем вирішили жити разом. За словами ведуча, спільне життя не зіпсувало своїх відносин. Артем вже пропонував Анну, їх весілля відбудеться цього літа.

3. У Катя ГордонЕкс-дружина телеведуча Олександр Гордон

35-річний Катя Гордон, nee Podlipchuk, завжди мріяв про полум'я. Багато вірять, що Катя заміжає її вчитель Олександр Гордон тільки через свою кар'єру. Попри те, що вона активно почала працювати після пологів її чоловіка у 2006 році. Увагу світської московської Катя Гордона досягнуто скандального ефірного радіо «Маяк» з Ксенією Собчаком. У скандальний ведучий був негайно відхилений, але Катя не дуже згасила - до того часу шлях до зіркового Олімпу вже був прокочений. Після розлучення Гордон працював ведучим на різних радіостанціях, завдяки своєму ефектному вигляду вона зламала дорогу на екрані телевізора. Крім того, Катерина Гордон пише пісні, створила музичну групу BlondRock, записав музичний альбом, досягає слави як вокаліст і плюс вона є бізнесменом - Катя Гордон володіє власною юридичною фірмою.

Після того, як молода жінка прийняла, що вона була дуже відхилена розмовою, що вона робить кар’єру за рахунок знаменитого прізвища. Тим не менш, зірка сказала, що вона залишила її через час розлучення вже працювала на радіо. «Я вся кар’єра в журналістиці приїжджає близько трьох років болів для Гордона», - сказав вона в інтерв’ю. Чому я легко заробив репутацію скандалістом. Зараз я став публічною особою, і я можу зробити задоволення від Саші: вони кажуть, повернути ім'я і зупинити PR за мої кошти!

4. Айза ДолматоваRapper Goof-дружина

Іса Долматова давно перестала бути просто екс-дружина раппера Гуф. Вона є іконою стилю, бізнесменом, натхненною співачкою і молодою матір'ю, яка керує всім. Кількість послідовників на Instagram Iza повільно, але, безумовно, наближається до мільйона знаків. Після розбиття сина батька Сама, бізнесмен почав життя з новим листом і розфарбував його в тонах сонця і океану. Дівчина знайшов свою справжню любов, одружений серф Дмитра Анохіна і перейшов на Балі, поставивши з чоловіком в розкішній віллі. І тепер зірка готується до виходу власного дебютного відео. «Я ніколи не думав, що я б раптом зробив це. Але в певній точці я хочу почути мої пісні, які я завжди писав, на музику. Охолоджуємо: поїхати в колісну стрілку своїми доріжками, прийнятими «StarHit» Aiza Dolmatova. Екс-дружина Гуфа має намір розширити свою діяльність у Балі. За словами бізнесмена, її плани є Наполеоном.

«Я вирішив, що я шукав роботу тут, тому я не знайшов його, я просто зробив це для себе», - розповів Іза СтарХіт. Я вже навчаю місцеву психіку, познайомлюся з австраліями, які мешкали тут протягом тривалого часу. Я хочу піти на міжнародний рівень, але я не буду сказати, що.

5. Умань Лариса КопенкінаЕкс-дружина шоумана Прохор Чаляпін

Явище цієї леді складно зрозуміти. Упродовж трьох років невідомий бізнесмен з Москви Лариса Копенкіна вдалося досягти неможливого – з точки зору кількості шанувальників, вона може добре конкурувати з відомими телеведучими та акторами по всій країні. Невинний шлюб з співачкою Прохор Чаляпін зробив свою визнання, а скандальний розлучення з ним популярний. І Лариса зарекомендувала, що вона здатна залишатися в шоу-бізнесі як самостійний блок. Рік після розриву з Прохором, її ім'я все ще не відходить сторінки сальної літопису.

Читачі в Instagram та захоплених коментарях також додали: "Я хочу бути такими, як у цьому віці!" – написати 60-річну леді молодим дівчатам. Вона живе яскраво - спінює нові романи, перспективним для маррі молодий хлопець знову, подорожі, не забуваючи, щоб показати свої шармії в бікіні, займається бізнесом, який після падіння на її популярність, став набагато простіше вести - хто відмовляється бути бізнес-партнером знаменитості?! Що кажуть про її «красу!», інші брендують її після невидимих епітетів, інших захоплень. «Мій життя, мої правила! Я хочу зустріти світанку, я хочу зникнути в ніч і я не заважаю вас! – так Larisa Kopenkina колись відповів на критику за свою адресу, сформульувавши її життя кредо.

6. Жнівень Валерія КрістіановськаКолишня дружина Ума2рмана лідера гурту Володимир Крістіановський

Володимир Крістіановський і Валерія Рімська (Кристовська) жив разом 17 років, чотири дочки народилися в шлюбі. Але один день музиканта закохався в любов з дівчиною, яка молодше 11 років. Я хочу бути щасливою. З іншого боку Вам сподобається. вона дуже красива! – так, за словами Валерія, чоловік оголосив нову сторінку в житті. Валерія з точки зору бажання щастя від чоловіка не відстала, проте вона повинна зробити багато роботи над собою.

"Я замовив себе думати, як щасливий він без мене, - покинутий дружину поділився з StarHit формулою для її перезавантаження. Я почав слухати позитивну музику. Підписано для фітнесу. Я змінив мої штани на сукні, намистини і панчохи, які я ніколи не носила. Побачити чоловіка в сукні! Ви сидите по-різному, ви дивитесь більше... Я прокинув наше ліжко і купив новий. Я пофарбував все в будинку в тонах веселки.

Валерія допомогла. За два роки після розлучення вона відновила жіноче щастя, одружена кохана людина, і активно займається самореалізаціям. «Я змінив, стають незалежними, напишіть ноти про себе і дітей в ELLE – можливо, поєднати їх в книгу», – розповідає Валерія Крістовська. - Я збираюся дізнатися англійську, іспанську. Хочу зробити ювелірні вироби і запустити свою лінійку яскравих аксесуарів. й

р.

7. Екатерина ARHAROVAЕкс-дружина актора Марата Бахарова

Історія цієї 40-річної леді з категорії «Чим не буде щастя, але допомогло нещастя». Ім'я Катерини Архарової стала відомою завдяки її флотації шлюбу з популярним актором Маратом Бахаровим. Всі глянцеві журнали писали про раптову любов художника до колеги у майстерні навесні та влітку 2014 року. Однак восени того ж року країна була шокована жахливими новинами - Багаров збити кохану дружину, щоб вона була госпіталізована.

Однак скандал і подальше розлучення Єкатерина Архаров одна з найвизначніших людей країни. Зараз Єкатерина веде активний спосіб життя: вона діє в фільмах, приймаючи участь в двох італійських проектах одночасно, живе в двох країнах, часто виходить, відвідує різні презентації, покази мод, спорт і дивує дивовижне. «Я тільки тепер розумію, що щастя, – приймав Катерину Архарову в інтерв’ю. Перш за все, будучи в гармонії з собою, коли ви подякуєте Богу більше, ніж ви попросите йому щось. Я в період повної релаксації і внутрішньої гармонії, тому я відчуваю себе чудово.

8. У Юлія ХарламовКолишня феєрія Клубу комедії Гаріка Харламов

31-річний Юлія Харламов – це ще один приклад трансформації господині, які впали в повну залежність від чоловіка, в самостійну і успішну жінку. На початку 2013 року обговорювалися всі країни. Юля змінила як зовнішньо, так і внутрішньо. Зрозуміло, що молода жінка, яка не має нарахування, має нову мотивацію. Увімкнення з рафінованої блондинки в ефектну брюнетка, Юлія спробувала себе в різних професій. Почати караоке-клуб в Іспанії. До зустрічі Харламов дівчина працювала менеджером нічного клубу. А потім Харламов разом з коханцем одного з своїх друзів заснував компанію з продажу продуктів женьшень. «Для природи цієї діяльності я часто летю до Азії», - розповів Юлія СтарХіт. Я був в Іспанії, Туреччині, Бразилії, Тайвані. Я відсвяткував 30-річчя в Ріо-де-Жанейро, де відбувся Кубок світу.

Природно, чоловіки звертають увагу на Харламов, але поки не зустрілися з потенційним чоловіком. «Ново я не готовий до смаження яєць для будь-якого», - Харламов поділився з StarHit на рік тому. Але я щасливий, тому що я можу просто прогулятися по вулиці, насолоджуватися погодою і насолоджуватися життям. Займав мене рік, щоб відновити від мого розлучення. І я вдячний Гарік Харламову за досвід, який я мав. Інакше я ніколи не був людиною, я зараз.

123456Наступна

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження