477
Sberbank і Leo Burnett Москва побажають щастя своїм внеском
Лео Бурнетт Москва випустили четверте відео для Сбербанку Росії. Відео «Ми бажаємо Вам щастя» доповнює кампанію, в якій Сбербанк демонструє зв’язок разів, тривалий термін служби банку та його значення в житті простих людей. Креативний рахунок Sberbank Leo Burnett Moscow завоював у червні 2008 року і за останні 5 місяців вже створив 4 відео, в яких вона поєднала поточну реальність з ретро-музикою і ретро значеннями.
Старі, знайомі пісні та відео розповідають історії про людей, які прилітають до Сбербанку. У першому відео була дівчина, яка прийшла на позики під пісню «Чи вірите мене чи ні?», у другому відео про надійні внески дана версія воєнної пісні «Дарка ніч», яка була виконана Борисом Гребенщиковим, у третьому – рекламні відклади до акомпанементу дитячої пісні «Дружба – Сильна» з мультфільму «Тимка і Дімка».
Новий відео показує історію, як молодий батько, ходьба з дитиною втратив свій мобільний телефон, але він допоміг співробітнику Сбербанку.
Пісня групи квітів «Ми бажаємо Вам щастя».
До складу! 64 Коментарі
Старі, знайомі пісні та відео розповідають історії про людей, які прилітають до Сбербанку. У першому відео була дівчина, яка прийшла на позики під пісню «Чи вірите мене чи ні?», у другому відео про надійні внески дана версія воєнної пісні «Дарка ніч», яка була виконана Борисом Гребенщиковим, у третьому – рекламні відклади до акомпанементу дитячої пісні «Дружба – Сильна» з мультфільму «Тимка і Дімка».
Новий відео показує історію, як молодий батько, ходьба з дитиною втратив свій мобільний телефон, але він допоміг співробітнику Сбербанку.
Пісня групи квітів «Ми бажаємо Вам щастя».
До складу! 64 Коментарі
- 26 березня 2009
- 64 кв.м.
- 151 км
- 37,966
Подаруйте подарунок!- 196 551
Дівчина sang "Con te partirò" від Andrea Bocelli так багато, що судді жорстокі- 235,439
Брад Пітт будував будинки для сотні сімей, які втратили все в урагані- 317,589
«Одній день ви будете розуміти, що ви є самотніми. . . ?- 316 488
20 розкішних ванн. Поставити мене там.- 472 113
З днем народження, Сергій Довлатов!