Не прочитайте текст інших.

Вова мала дружину і собаку. Проживали в оренду квартиру, в якомусь точці власник вирішив продати квартиру, і Вов мав би виглядати нове житло. Його дружина і собака в момент переміщення, щоб вони не плуталися під ногами, приймали його матері в Калузі. Заснували квартиру, оселилися, пішли на господарське господарство. Я приніс її назад і до вечора, Вова підбирала щось на домашню роботу, його дружина каже, що я буду йти, каже, що я буду ходити з собакою. Я бачу, де магазини є, мені просто потрібно піти в аптеку.
Vova коментує - це необхідно, не забудьте ключі!

І пішов вона.

Вони приходять, один магазин, інший, аптека, ощадний банк, поштовий офіс, двори, двори, двори, сіли коротше, а час пізніше, час назад. Приходьте, знову двори, двори, поштове відділення, економія банку ... А потім вона помітить, що пошта не зовсім однакова. А банк не схожий. Отримайтеся, подивіться. Ми ще там. Вступ знову. Тексти пісень, а це означає: І тоді вона усвідомлює, що вона не знає, що спосіб піти. Загублений. І адреса. Адреса нової квартири вона не попросила Вову! Добре, що робимо, зателефонуйте Вову. У кишенях клапт ... Немає телефону! Я стрибав і заготівля.

А потім починає повільно, але обов'язково досягнемо всіх пікантності моменту. Немає телефону, іноземного сусіда, в дворі вночі, в кишенях змін, на лейшному собакі, де вона не знає. Раритетні пізніх пасерів-відповіді явно не страждають. Молоді Гопники виглядають підозро і посмішка. Я дуже хочу писати. Що ми робимо? Найнебезпечніший момент виникнення будь-якої ситуації починається. Панічні. У храмі є думка. Що робити? Що робити? В кінці вона усвідомлює, що єдиний реальний і безпечний спосіб для неї – знайти найближчу поліцейську станцію. І напишіть заяву про зникнення себе. Бо Вова не буде йти в місяць. Немає нічого не думати про. Не її, це собаки.

Це те, що вона вирішила зробити. Перейти до міліції. А потім її щастя настає по тому ж північчі з вівчарою собакою на поході. Собака не випікає очей.
- Чоловік! Людина! вона дзвонила. - Добра ніч! Чи можете ви розповісти мені, де знаходиться найближча поліцейська станція?
Людина йде.
- Ну і це, за допомогою дизайну, через три будинки міцно. Що відбулося?
- Так втратив! - Вона говорить.
У лавці він розповідає про всю сумну історію. Чоловіча мова.
до Яка проблема! Зателефонуйте нам:
Він веде свій телефон. Яка радість!
«Чому ти, – каже, що ти допоміг мені!»
Він підібрав телефон, похилого на екрані протягом декількох секунд, а потім нічна тиша Московського спального округу розірвав від нелюдського крі.
- Захоплення пекло!
до Що це таке? - Надає ляканого чоловіка.
Нічого не подобається. Це просто те, що вона не запам'ятовує телефон Crow.
- Ну, ніщо! - Заспокоює чоловіка - Не підкаже! Ми збираємося щось! Ви пам'ятаєте номер телефону
- Ваше! - Судно вона говорить.
- Скажіть чоловіка. - Це чудово. Зателефонуйте! Ви, ймовірно, вже хвилюєтесь, він буде приймати телефон будь-яким чином.
Вона захоплює телефон знову, переконливо виділяє номер, приносить його вухо, слухає, і через кілька секунд тиша спальної зони знову охоплює як повітряна сигналізація.
- Захоплення aah !!!
до Що це таке? - І знову чоловік подрібнює овець.
- У мене є замок на незнайомих числах! - вже впадаючи в невелику тантотру через сліз вона говорить.
- Ах! - Чоловік думає другий. - І текст? Надсилання текстового повідомлення? Текст повідомлення, ймовірно, не застосовується.

Вона займає телефон і пише.
Хто! Про нас Ми втратили! Зв'язатися з нами
Зачекайте відповідь, вони нервово ходять по колах, і людина заспокоює її стільки, скільки він може.
до Не хвилюйтеся! Просто отримайте адресу. Головна Я прогуляюся там. Я виросла тут, вся область, як п'ять пальців.

Дзвінок кільце. Чоловік виглядає на екрані і надає їй телефон.
- Як ви! - З якоїсь причини він збиває.
- Що? Що потрібно знати? вона просить в той же судомний віскі.
- Адреса Шукайте адресу людина спить.

Вона нодів, натискає ключ виклику, утримує телефон до вуха, чує знайомий голос, її обличчя висвітлює з неприпустимою радістю, і вона кричить на телефон.

- ВОВА? Хто! Ви, FOOL, Що ... Ви читаєте на моєму телефоні?