Історія про Сбербанк

Сбербанк погодився дати клієнту свої гроші, якщо тільки вона пояснює, що вона хоче витрачати його на

Прийміть гроші з власного депозиту в Сбербанку, так як він вийшов, не так просто. Наприкінці минулого тижня однією з клієнтів банку зіткнулася ця ситуація. Банк відмовив у наданні своєї готівки до того, як вона розповіла їй про те, що вона збирається витрачати її на. «Для того, що ви не витрачаєте гроші на повітря», - пояснив банк.

"Послуги вбиває." Сбербанк отримує охолоджувач і охолоджувач. Я ніколи не був настільки шокований. Моя щелепа не може підніматися з підлоги протягом 15 хвилин.

Я вирішив взяти всі мої заощадження від Сбербанку готівкою. Я не сумніваю, що це не невелика кількість, але це всі мої особисті гроші. Я отримав дивовижну відповідь: «Що потрібно витрачати на це?» «Що ви дійсно дбаєте?» він запитав. І відповідь - "Всі гроші, якщо ви витрачаєте все". Придбання, наприклад, попередній контракт на продаж квартири [next]

Ну, близько 15 хвилин я стояв там і заклав очі. Не знаю, як реагувати. У разі, якщо я запитав, "Ам я взяв участь у програмі?" І я дуже серйозна відповідь, що гроші не дадуть мені гроші. Якщо я хочу купити щось, я можу перерахувати його безготівковим способом. "Я хочу, щоб мої гроші готівкою!" Я наполягають. "Ні, ви не будете," вони відповідь.

Ні, звичайно, я закінчився всіма отворами. Але, людина, я не можу це зробити. Починали дати мені деякі невідповідності, вони кажуть, що вони не знають, де я так багато грошей на депозити, які банк повинен перевірити (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Зауважте, що я прийшов, щоб замовити суму, яку я хочу отримати від моїх вкладів протягом 5 днів, і не вимагав його прямо зараз. Неважко сказати, що я повинен поговорити з головою відділу. Що на всіх своїх аргументах, вимагали показати закон, за яким я не можу взяти гроші на кров.

Природно, Сбербанк не може прийти до закону 5 хвилин. Я почула такі коментарі з персоналу відділу: «Для того, що ви не витрачаєте гроші на повітря». Я не встигнути сказати що-небудь через голосний сміхак інших відвідувачів банку і загострення індикації.

В результаті клопотання про готівку було взято з мене, але вимога забезпечити незважаючи на «попередню угоду про продаж квартири» Так що відбувається зараз. Кошти за депозит приймаються, і вони видадуть, якщо вони думають, що я не буду пити його !!!, клієнт написав на своїй сторінці Facebook.

Тоді ситуація склалася наступним чином: Я ніколи не тримаю гроші в Sberbank знову. Не скорочився ранок вчора, ніж якийсь топ-менеджер Антон від Сбербанку назвав мій телефон і почав знову співати в найсолодшому голосі, що так багато готівки в Сбербанку не дадуть мені. І я був просто в банківській гілці за гроші (в якому в п'ятницю я написав заяву про касу). І знову у мене є питання від першого керівника Антона: Що ви будете витрачати гроші на гроші? « » » » » » » » » » » » » »

І хто він так, що я б сказав йому, де я збираюся витрачати гроші, він не сказав мені. Він запросив мене зробити внесок на більш вигідні умови. Це бульбіт. Чи не є у Сбербанку гроші?

І через півгодини оператор сказав: «Я можу тільки дати вам 1,5 млн.» І обличчя камінь. І мені потрібні всі мої гроші, всі мої гроші, які я замовив 5 днів до. Це хреп. І ви знаєте, що ви не боїтеся через скло. Ви не знаєте, що робити.

В кінці забрали свої гроші, але що це все варто? Ви несете гроші за депозит добровільно, і ви можете взяти його з дозволу держави. «Так, шкода, держава, – писав.

І це не тільки труднощі в спілкуванні з Сбербанком. Я буду писати про Sberbank знову. До цього тижня я не мав великої проблеми з цим банком. І я використовував послуги Sber багато. Але з середи виникла інша історія. В першу чергу, ніхто не може сказати мені, де я можу орендувати сейф. Про те, що банківська гілка не має ніяких відомостей про те, що банківська гілка має сейфи, а це найближче до мене. У найближчих відділеннях з ногами пропонуються роботи. Вони дали мені стільникові телефони, які я чесно називався протягом двох годин. Телефон ніколи не був обраний в будь-якому офісі. Я назвав гарячу лінію і залишив скаргу там. Слід зафіксувати, щоб я сказав на телефоні. Тоді я чесно почав бігти і шукати такий чарівний відсік, де буде вичерпана комірка. Знайди його. Я почав застосовувати готівку протягом декількох днів. І знову я написав про це. На моїй сторінці я описав ситуацію, що сталося мені. Я не зробив ніяких висновків про банківську кризу або заморожування вкладів. Я ніколи не заявляв, що це традиція в банку або що це їх спосіб роботи. Я сказав вам, що сталося мені, це все. Я був виведений сервісом Сбербанку. Якщо я неправомірно позбавлявся (з правого допомоги), я можу підійти до себе. І це не завжди спокійні методи. Але в цей час все закінчилося досить добре. І я абсолютно не хочу копати у роз’яснення відносин з Сбербанком. Я не зацікавлений. Я не збираюся довести що-небудь до будь-якого. Представники Сбербанку вже зверталися до мене. Я сказав їм те ж саме. Я вже сміюся, але в цьому місяці вперше за все використання Sberbank-online з мені TWO разів вилучено для обслуговування на 60 рублів. У зв'язку з тим, що клієнт пише.

Списання та стиль автора частково збережені.

посилання