Бос друг Алла Пугачєва народився в 1937 році, охоронець ангела співачки.

Нещодавно я дізнався, що Алла Пугачєва є найкращим другом, з яким був друзі Дая. Її ім'я Аліна Редель і в цьому році вона відсвяткувала свою 85-ту День народження.

Я дивився, що було відомо про цю леді і чому їхня дружба з Алла Борисовною була настільки сильна. Все докладно далі в статті.

Альіна Редель Аліна Редель народився в Москві в 1937 році. У Московському поліграфічному інституті закінчився майбутній бізнесмен. У той час вона пофарбувала і стала однією з активних учасників радянського підпілля в мистецтві. Її робота була представлена в багатьох виставках цього часу. Також деякі з них були в музеї та галереї як експонати.

Веб-сайт: www.alla_orfey У 80-ті радянський підприємець перейшов до Німеччини. Там, Червонел очолював медичну корпорацію, гілки яких розкидані по всьому світу. І в СРСР жінка мала можливість побудувати госпітальні приміщення і відкрити діагностичні центри з КТ сканування.

Аліна Іванівна – відомий філант. Вона підтримує відродження церков та документального кіно. Фінанси дозволили жінці витрачати багато грошей на благодійність. Так вона активно допомогла дітям в необхідності.

На піку своєї популярності зустрілися друзі! У той час він сказав, що Diva тільки так добре на сцені. У домашніх умовах вона закриває себе і практично страждає від нервових порушень.

Коли Redel вперше побачила Пугачева в неформальній обстановці, співачка дійсно виглядала дуже нудно. Аліна Іванівна згадує: Я хотів би захистити її, дати їй свого роду доброго, радості, який в ті роки я був підбором. Займав нам час, щоб відчути кінство душі. й

Незабаром вона стала найкращим другом співачки. Redel - 12 років старше Pugacheva, тому серед інших речей, вона була схожа на велику сестру. Друзі були дійсно пов'язані, якби вони знали один одного з народження. Діва, присвячена Redel всім секретам і планам. І тримала їх як яблуко очей.

До речі, Аліна Іванівна, яка консультує співачки про майбутній напад, коли Максим Галкін з'явився в житті Пугачової. Тож народження Лізи та Гаррі Галкін частково пов’язана з Аліною Редель.

Де Альіна Редель і Алла Пугачєва тепер До друзів проживали наступні двері і побачили один одного практично кожен день. Особлива увага приділяється проведенню літніх вечірок разом з природою. У соцмережах Алла Пугачєва часто з'являються фото з Аліною Івановною. Ви можете побачити, що жінки мають тільки найяскравіші почуття для одного. Вони кажуть, що вони ніколи не боролися в житті. Вони не мали ніяких причин не згоди.

Веб-сайт: www.alla_pugacheva_15 Аліна Редель вважає, що така сильна дружба з Алою Борисовною стала можливою завдяки різниці у своїх персонажах. Вона нагадує: Моя активність і її спокій, моя сміхваність і її смуток, моя любов до яскравості в одязі, ювелірних виробів і її дивовижна аскетизм в усьому. Що об'єднує нас - любов всіх красивих і талановитих, які переходять. й

Instagram / @allapugacheva_koroleva Жінки більше 40 років і розірвати всі стереотипи, які жіноча дружба не буває. Він смішний, що сини Пугачової закликають Аліну їх бабуся. Тепер, що Діда переїжджає до Ізраїлю з дітьми, не зрозуміло, як часто друзі побачать один одному. Але не існує сумнівів, що це не завадить їм зустріч знову і знову. Хто знає, можливо, Аліна Іванівна буде рухатися занадто?