Як працює Сбербанк (13 фото)

В короткий час Sberbank fucked вгору як зазвичай. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Це ебать історію, але давайте трохи відступати. У той же час, Сбер почав встановлювати по всій країні ці мобільні портали, щоб пекти самообслуговування павільйони.

По суті - дуже зручно, взимку було в кицька за кільцевою дорогою без грошей, а ось теплий павільйон. Побачити картку, приїжджати, прогріти, забрали гроші там ... Цивілізація і технологія. Чудова ідея, але атлас, Ахахаха Сбербанк переплітався. Так, з слів мого друга, давайте йому Євгену, який став прямим учасником подій:

День напередодні 8 березня. Це великий Мес на роботі + "Діти, ви повинні дати мені ебать подарунок!" Я бігу по місту весь день, між постачальниками і покупцями, по дорозі я бігу по магазинах. Телефон не зупиняється. У певній точці необхідно відкликати готівку з картки і Ох, подякувати Великому Греф! Очі походять на стаціонарний кіоск з банкоматами Sber, з яких раніше і більше почали з'являтися в постійному режимі. Запуск, витягування ручки - закрито! Плеймейт Але потім зовнішній вигляд залишається на картковому зчитуванні поруч з дверною ручкою. "Щобливо!" Поставте карту і двері відкриється! Я збираю карту з мого гаманця, керуйте картою в слот з різким рухом, і... карта летить на невідомі відстані! Тільки невелика клапан пластика робить зрозуміло, що вона висаджена десь за стіною.

Перший німий питання був WTF?! У моїй пошуку відповіді на перше питання, мій погляд відпочивається на скляних дверцятах з знаком прикраси: «Нафта не працює». Найближчий банкомат знаходиться в ..."

«Увімкніть, ви засмоктуєте!» – миготуємо в голові і відразу охолоджуємо в кінцівках і замоченою стяжки – на цій картці були всі мої гроші, більшість з яких призначено для постачальників, які не вивозять без оплати, і без товарів і для клієнтів нічого не йдуть. А «Факс 8 березня» – покупка подарунків, як завжди, була перенесена на дуже останню хвилину.

Ми повинні діяти! У той час я думав кращий спосіб зробити це було викликати другу.

- Привіт! Ви назвав Сбербанк РФ. Помістіть свій телефон в тональний режим і дотримуйтесь порад е-секретара:

до Якщо необхідно призупинити картку, натисніть «1»

- Якщо ви хочете... Прес "2"

- Якщо... "3"

- .... "4"

... .

... .

... .

до Якщо Вам потрібна допомога від фахівця, натисніть «0» – Ох, так !!! Дуже потрібна допомога фахівця! І хоча вибір гарячого ключа відразу оповідав мене, я натискаю зануре число.

- Привіт! Оператор. Як допомогти?

- Дівчина, ви знаєте, це справа. Я вирішив відкликати гроші з картки, вирішив скористатися kiosk, розташованою за адресою. Але я не можу отримати картку. Будь ласка, підключіть мене до відділення, який обслуговує ці кіоски.

до Яке місто ви зателефонуєте нам?

DC.

до Вам необхідно звернутися в офіс, який обслуговує цей термінал. І тепер потрібно заблокувати картку, щоб уникнути його неправильного використання.

Я кажу не блокувати нічого, просто дати мені номер телефону відповідного відділу. Діктаторська адреса павільйону, я отримав номер телефону відділення у відповідь.

День землі!

- Привіт! Ви назвав Сбербанк РФ. Помістіть свій телефон в тональний режим і дотримуйтесь порад е-секретара:

до Якщо необхідно призупинити картку, натисніть «1»

- Якщо ви хочете... Прес "2"

- Якщо... "3"

- .... "4"

... .

... .

... .

до Якщо потрібна професійна допомога, натисніть кнопку «0». Пуш "0"

- Привіт, дівчина! Ось річ. Потрібно зняти готівку, вирішив скористатися павільйоном, розташованим за адресою. Двері закриті... Застрягти картку... Немає карт...

- Банкомат не працює над картою? - Ні, дівчина! Я не збираюся в банкоматі, я не дозволяв ебать двері! Я вирішив відкрити його, покласти картку в зчитувач, ви знаєте, такі читачі для карток біля дверей? І на карті впав в кіоску, і двері не відкривалися. Будь ласка, надішліть будь-яку допомогу, щоб відкрити kiosk і отримати картку!

- Перш за все, необхідно тимчасово заблокувати картку, щоб уникнути пропуску з ним!

- Дівчина!!! Я відхилявся від цієї карти і єдиний, хто може використовувати цю карту, є щурами! Що може бути в такому павільйоні. Так, будь ласка, не блокуйте нічого, просто відправте когось, щоб допомогти мені!

- Просто хвилина, переключаю вас до іншого фахівця.

Музика гра...

- Привіт! Попередня дівчина пояснить все, що ви?

- Ноп.

- Uh-huh. Так... (далі – історія всього, що сталося мені і моїй мапі)

- Вам необхідно тимчасово призупинити свою картку до...

до Не заблокувати нічого! Про нас

- Зачекайте рядок, переключаю вас іншому спеціалісту.

Я тебе!

Музика гра...

- Карта А. КРАЇНА Пота!

- Вибачте мене?

- Ніщо! Дякуємо за допомогу! Про нас

P.S. Я перевірив таймер виклику за 37 хвилин.

Після підвішування телефону я зрозумів, що в будь-якому легкому стані ви можете покладатися тільки на себе. Після проведення курсорної перевірки структури я прийшов до висновку, що не всі втратили і пішли на автомобіль для інструментів.

Актуально, як інспекція показала, карта не була всередині самого павільйону, але десь всередині шкіри, яку було прийнято рішення розібрати. Вирішили почати з рекламної коробки з кінця поглинача.

Коли я зняв коробку і виглядав всередині, я сказав,

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я запитав, видалений зчитувач, чому не заблокувати зазор?! По-перше, є пара сотень карт і обману листям і іншим брудом, вони вже давно пройшли. Більшість з них, ймовірно, називають службу підтримки, пояснили ситуацію і просили допомогу. Можливо, один з цих людей дійсно потрібні гроші (більшість карток були соціальними або зарплатними картками), хтось необхідний для придбання ліків, хтось летить на канікули і мав купити корми для котів! Зроби все! П'ять сантиметрів пластику змішують з осінньою листям.

Це те, що читач виглядає зовні.

І ось він зсередини.

Найдивовижніше, що світильники працюють і термінали! Ззовні павільйон не виглядає покинутий.

Заповнивши цей проміжок з деякими видами сміття, щоб там не було нічого іншого. Я дуже сподіваюсь, що цей пост досягне когось з Sber, і вони, нарешті, надішліть фахівців і робити те, що вони повинні зробити довгий час назад – покласти речі для того, щоб один, окремо взятий, павільйон! час дійсно був недостатньо, тому, поспішаючи, заповнивши зазор з картоном. Наступного тижня я спробую отримати там і заповнити її піною. ЕНД.

Це таке ебать ставлення до клієнтів.

Вам потрібно ебать в холоді без картки і зробити те, що ви хочете.

Є думка, що в пеклі 9 кола, в останньому з яких траєкторів і траєкторів обсмажують. По суті, п'ятий коло – це спільна гілка Сбербанку та російського посту.

ЗАМОВИТИ! Я отримав текст від Sber, вони хочуть мене на кредитній голці. Чи є це багато або трохи?

УД2! Коментарі до Sber

Новини