482
Буковель
У Буковелі, Україна, м. Івано-Франківськ, вул. Івана Франка, буд. 2
Все почалося з поїзда, але фотографії є звичайними і непотрібними. Саме тому в автобусі з станції до Бука знаходиться автобус.
Я зроблю картину гірськолижного взуття, яке я шкодую. Дзеркало передає більше і більш глибоко і ... проте, не будемо говорити про це.
Це буде 46. Краще не розбити його.
Перегляд з вікна
Ось ми йдемо. Gloomy якось ...
поворот 90 градусів. Шукаємо.
Гора пітлива, ліс сушка. Небо вже видно. Ми робимо краще.
Гастрономія
На лівому – заклад громадського харчування з атрибутами українського життя на стінах. Вечеря з живота знаходиться в діапазоні 30-40 доларів на людину.
Центр. Ліфт. У ресторані є куріння.
_ Новини
На лівому – великий ресторан, праворуч – супермаркет з цінами +5-8% від звичайного. Прохолодний, ми думали ...
І це характерна - дороги досить круті, але прекрасно чисті. Ну, подумайте про це, молоток пропустити абіс або Lehuh some. Тому сіль і тільки сіль, колодязь, і банячки кидають постійно, але ненав'язливо.
Поселившись в, вид на будинок. Чистий відсмоктування.
Давайте подивимося прямо.
Давайте подивимося зліва.
Давайте їсти. Типовий скейтбордер. Тащіт...
З нашого вікна можна побачити гору.
Типовий будинок. Ціна оренди в період NG божевільна. Ви можете подивитися на сайті Buki.
Ми сходження на гори Буковеля. Уг.
Ми дуже дивуємо. Як болгарки - мороз і сонце ...
Новобудований готель, як його називають
р.
Не було снігу, тому що він був прозорим і морозним, тому на дорогах для цих випадків снігові гармати. Вода подається в сопли, потужний вентилятор і ліхтар для візуального контролю процесу вночі. У нас є гірка майже снігу.
Топ треку і пууушки )
Same слайд, типові лижники.
Зброя
749084
Snot, насадки ... насадки, в слово
Так, сніг! І сонце - незвичайне. Зброя працює.
Ми на підйомнику. Списки... Як інженер пахне... Але це було дрібно.
р.
Верхня несуча збірка підйомника. Не треба мати привід. Може бути, привід є списком через зручність сервісу?
Міст під місцевим струмом
Центральна площа. Увечері це не сніг під ногами, але льодовий каша. Глибоко. Лоти.
Підйом і сонцем в лівому оці.
Translated the лижний черевики від Auto to Snow mode. Білий баланс скоригував.
Уг.
Отримати
Дерево.
р.
Я думаю.
р.
Високий вигляд
Гірський підйомник. Це сейф, ніж прогулянка.
Де? Доріжки діляться на сині, червоні і (масло.) чорний.
Р
Хто такі сліди?
Я, ми отримали деякі гарні хлопці. З скиданням повного снігу, цей filth піднімає схил 40-45% при гідній швидкості. Диво технології.
Так жалюзі і тепла ... олово, потіє миттєво вгорі, під горою комфортно.
3698873
Це червоний трек для аматорів. Я не опанував його до третього дня.
Сірка натуральна. Смачний.
І останнє - це чоловіча, сабак. Команда вилікувала на трасі, заробленому катанням. Половина години, 100 греків. Ось трохи дорогий мені.
Гвинт мене.
р.
Джерело:
Все почалося з поїзда, але фотографії є звичайними і непотрібними. Саме тому в автобусі з станції до Бука знаходиться автобус.
Я зроблю картину гірськолижного взуття, яке я шкодую. Дзеркало передає більше і більш глибоко і ... проте, не будемо говорити про це.
Це буде 46. Краще не розбити його.
Перегляд з вікна
Ось ми йдемо. Gloomy якось ...
поворот 90 градусів. Шукаємо.
Гора пітлива, ліс сушка. Небо вже видно. Ми робимо краще.
Гастрономія
На лівому – заклад громадського харчування з атрибутами українського життя на стінах. Вечеря з живота знаходиться в діапазоні 30-40 доларів на людину.
Центр. Ліфт. У ресторані є куріння.
_ Новини
На лівому – великий ресторан, праворуч – супермаркет з цінами +5-8% від звичайного. Прохолодний, ми думали ...
І це характерна - дороги досить круті, але прекрасно чисті. Ну, подумайте про це, молоток пропустити абіс або Lehuh some. Тому сіль і тільки сіль, колодязь, і банячки кидають постійно, але ненав'язливо.
Поселившись в, вид на будинок. Чистий відсмоктування.
Давайте подивимося прямо.
Давайте подивимося зліва.
Давайте їсти. Типовий скейтбордер. Тащіт...
З нашого вікна можна побачити гору.
Типовий будинок. Ціна оренди в період NG божевільна. Ви можете подивитися на сайті Buki.
Ми сходження на гори Буковеля. Уг.
Ми дуже дивуємо. Як болгарки - мороз і сонце ...
Новобудований готель, як його називають
р.
Не було снігу, тому що він був прозорим і морозним, тому на дорогах для цих випадків снігові гармати. Вода подається в сопли, потужний вентилятор і ліхтар для візуального контролю процесу вночі. У нас є гірка майже снігу.
Топ треку і пууушки )
Same слайд, типові лижники.
Зброя
749084
Snot, насадки ... насадки, в слово
Так, сніг! І сонце - незвичайне. Зброя працює.
Ми на підйомнику. Списки... Як інженер пахне... Але це було дрібно.
р.
Верхня несуча збірка підйомника. Не треба мати привід. Може бути, привід є списком через зручність сервісу?
Міст під місцевим струмом
Центральна площа. Увечері це не сніг під ногами, але льодовий каша. Глибоко. Лоти.
Підйом і сонцем в лівому оці.
Translated the лижний черевики від Auto to Snow mode. Білий баланс скоригував.
Уг.
Отримати
Дерево.
р.
Я думаю.
р.
Високий вигляд
Гірський підйомник. Це сейф, ніж прогулянка.
Де? Доріжки діляться на сині, червоні і (масло.) чорний.
Р
Хто такі сліди?
Я, ми отримали деякі гарні хлопці. З скиданням повного снігу, цей filth піднімає схил 40-45% при гідній швидкості. Диво технології.
Так жалюзі і тепла ... олово, потіє миттєво вгорі, під горою комфортно.
3698873
Це червоний трек для аматорів. Я не опанував його до третього дня.
Сірка натуральна. Смачний.
І останнє - це чоловіча, сабак. Команда вилікувала на трасі, заробленому катанням. Половина години, 100 греків. Ось трохи дорогий мені.
Гвинт мене.
р.
Джерело: