Буковель (Україна, Карпати)

Добрий день з цінними керами і kamradkas!

Моя пост присвячена всім лижникам, прикордонникам, симпатізаторам і тим, хто все ще дивиться на цю зимову розвагу. Так, тут їдемо: Буковеля розташувався в 110 км від Івано-Франківська, біля с. Поляниця, можна пройти автобус з станції (кет - 20 грн), або таксі (приблизна вартість - 300 гривень, як легайн) Що стосується розміщення курорту, то сам курорт дуже дорогий, то основна маса людей живе в сусідніх селах, особисто жив у Поляницях, 700 грн за тримісну кімнату, чисто, господарі гостинні, є дешевше, але я не хочу піти в туалет на вулиці і спати в бочках.

Буковеля вважається найбільш «модним» гірськолижним курортом в Україні, гроші тут переповнені NEMERIANO, відповідно до ромерів, Дніпропетровська група «Приват» працює тут, всі підйомники – нові, швидкісні стільці, працюють як годинники, (як було максимум 15 хвилин в лінії), сноуборди працюють на всіх трасах, багато кафе, хоча я зробив бутерброди в домашніх умовах, але не класно. В курорті є багатонаціональні, багато автомобілів з російськими, білоруськими, Молдовськими кімнатами, жартами, такими як “спека українці, я не розумію тебе”, майже ні, загалом, позитив, приїхати, друзі!

Тепер про лопатки: багаті дяки, збудували курорт від автомагістралі, забули зробити нормальну дорогу до неї, яка утворює основну кришку цього місця. Твитнуть Якщо ви плануєте піти на машині, отримайте рано, інакше, нервове куріння в салоні протягом 2-3 годин надається вам. Так само відноситься до вильоту - рекомендуємо намотати вудилища в три дні, після чого починається джем на виході. Другий жирний мінус - туалети !!! Чи можна ви поставити кавовий магазин біля кафе? Примітка лижників сяйво в лісі, коли ви йдете на підйомник, не особливо радує очей.

Отже, 17 фото:

Afftar готується до пригод.

02 Euroview.

р.

03.03.2014 р. Верхній курорт.

Р

04.03.2014 р. Сніжинка іскрава.

540468 р.

05 мар

Мар Лани на іншій горі – доріжки.

07. Мар

08. У.