Ісландія: дорожні спостереження

Ісландія - дивовижна країна. Перш за все, звичайно, є приголомшливі неземні краєвиди, але люди не відставають від природи.

Я просто говорю, що я ніколи не бачив чоловічу концентрацію уваги на природу і себе як в Ісландії.
На озерах, де птахи гнізда, є такі будинки. По-перше, можна плівкою і дивитися птахів без уваги. По-друге, ці будинки відмінно зберігають фотографа з ісландської дощової погоди. Пташиний перегляд є одним з головних туристичних пам'яток.

12 зображень через Ілля Варламов

Є багато пасовищ. Для того щоб не побудувати кілометри парканів, дерева вже в короткому поставці, електро шнур дуже популярний.

Для дрібної худоби розтягують 2 шнури. Я поширив пару разів. Небагато, але неприємні. Завдяки таким парканам, здається, що тварини грають в чистому вигляді, не псують пейзажі.

Для дуже шкідливих і міцних тварин роблять ці огорожі. За лояльність натягують ще один проміжок.

р.

Багато людей попросили мене те, що білий в полях? Це трава, вона упакована в плівку і вона залишається свіжим протягом тривалого часу.

Особливо варто відзначити АЗС. По-перше, є тільки 2 види бензину - 95 і дизель. По-друге, практично всі ісландські станції без касірів. Ви можете перезаправити тільки банківською карткою. Вставте картку, зберіть суму та заправку. Дуже зручно і швидко. Не стояти в рядку, пояснювати все, все зроблено швидко і просто, головне - мати картку. У особливо глухих місцях АЗС є просто стовпчик на боці дороги і це його. Банківські картки приймаються всюди!

Але найкорисніша точками миття автомобіля! Практично кожен з найбільших газових станцій має місце, де можна мити самостійно. Зазвичай є шланг з щіткою на кінці, вода подається під високим тиском, ви можете просто збити бруд або мити машину. Багато АЗС мають пилососи. Звичайно, все безкоштовно! Завдяки цим безкоштовному вимиванню дороги в Ісландії дуже чисто. Після дощу, автомобіль не забруднюється, як ми робимо. Я не розумію, чому мийки не робимо. Я завжди соромлюся часу, щоб мити автомобіль, і ось в 5 хвилин можна принести його до гідного зовнішнього вигляду.

Як я згадував перед тим, що дороги знаходяться тільки в великих містах. Щоб зробити комфортний привід вночі, по всіх дорогах, включаючи сільські дороги, встановлюються такі пластикові стовпчики. Їх установка значно дешевше і більше площі, ніж класичні металеві паркани, і ви можете побачити їх в ніч просто дрібно.

Не боятися подорожувати в Ісландію без карти. На кордоні кожного регіону або району є майданчик з інформаційної дошки. У готелі, ресторанах і станціях, але також представлені і позначені всі визначні пам'ятки, розповідають про тварин, птахів і природних пам'яток. Нерідко такі дошки набагато більш інформативні, ніж довідники та відомості з Інтернету, що я мав. І в кожному великому місті є туристичний центр, де можна отримати всю необхідну інформацію про готелі, хостели, пам'ятки та екскурсії.

Але найголовніше, що я відкрився в Ісландії маринована баранина!!! Це найсмачніший м’ясний м’ясний смак! Не можна описати, тільки заради великого соковитого шматка ісландської барани, варто повертатися! Продається в таких пакетах в будь-якому супермаркеті і на АЗС. Також можна купити одноразовий гриль.

Це лоток щільної алюмінієвої фольги, в ній вугілля просочують спеціальним розчином, а зверху на грилі. В'язання такої грилі не буде проблемою, а через 10 хвилин можна обсмажити м'ясо на ньому. Невеликі витрати гриля близько 150 рублів, його можна варити близько 2 кілограмів м'яса. Є дуже маленькі грилі. Потім заповнюється водою, складаний навпіл і в пакеті, відправлений на сміття.

Це дуже зручно, якщо ви подорожуєте на машині. Ресторани в Ісландії - це велика проблема, а м'ясо можна зберігати в багажнику протягом 2 тижнів, тому ви можете посмакувати себе смачним стейком в будь-який час.

У Ісландії випікають хліб «волоський». Для цього в приміщеннях активного вулканізму тісто поміщають в металеву ємність і залишають в грунт на добу, після чого видаляють готовий лофт.

Ось кілька моїх спостережень, і в цілому, Ісландія є дивовижною країною.

183789

Джерело: