Відвідування українських альтанок

Гуцули – етногрупа українців, які живуть в Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях України. Гуцульці завжди були захоплені дослідниками з усього світу, тому що їх основна особливість є важкою роботою, будь-яким для природи і дивовижною гостинністю. Запрошуємо Вас відвідати українських альпіністів та познайомитися з їхніми видами на світові та глибокі традиції. Не існує багато місць, які залишилися в Україні, де зовнішній вигляд незнайомця – це велика подія для жителів місцевих жителів, а люди без страху та сумніву не дають можливість вихованцям, які збивають на воротах. Так, не просто дайте, але показати найкращі, подавати в відвал і викликати знову! Один з цих райів знаходиться в Путильському районі Чернівецької області – гірська область, що мешкає українськими гірськими горами Гуцуль.

Це не Буковель і Драгобрат, де гуцульські гуцульки – це «поширені» масовим туризмом і гасити гроші на все. Місцеві жителі, які живуть у віддалених гамлетах, розсіяні над пагорбами, рідко дивляться дивнішими. Тут немає ніде брати незнайомців - область сендвічіться між горами і румунською облямівкою, позачергів не ходять тут. Прийміть, що рідкісні туристи приїдуть до еко-готелі "Хутор Кіет" і поїдуть на прогулянку по сусідству, фотографуючи недійсну красу.

Так ми пішли в пошуках церкви, розташованого на одному з вершин, дуже далеко від нашого оточення, і на шляху назад ми вирішили відвідати місцеве населення, гостинність якого чула від готелю, переважно рідних цих місць.
- Привіт! Чи можна сказати мені, як дістатися до дороги? Ми попросили його, коли прийшов до будинку на нашому шляху. Ми спеціально підхопили її, щоб доторкнутися до місцевих жителів.

Прогуляйтеся на нашому дворі і є дорога. - Відповіді господині і даємо вам ворота.
до Який гарний будинок у вас є! - Я кажу, дивлячись на дерев'яний будинок, очевидно, великого віку. - Чи можу я зробити картину?
до Що подивитися? Хата 100 років! - Я не розумію. Я подрібнила плечі.

Захоплюючи чужі голоси, власник будинку вийшов біг.

Він запровадив себе як Семіон, відразу витягнув мене всередині будинку і почав показати свої прості володіння.
до Моя дружина вишита. - Семен показує декоративні подушки. - Любить їх дуже багато.

Ви знаєте, що я маю? Він йде і відразу відповідей, я буду одягатися! Ви побачите!
Semyon веде мене і прибув трохи пізніше до Seryozha і Dima в наступному номері, і він відійшов:
- Зачекайте тут! Я буду там в хвилину!
Просте проживання у вітальні. При попаданні від холоду в теплому будинку лінза стала потовиною, тому фото - з ефектами.

Сімейний архів фото.

Він приходить в урочисте формування - чоловічий етнічний костюм, що поєднує вишиту сорочку, жилет, капелюх, пояс і білі брюки.

«Це далеко від Карпат, там, де Брюки,
Усе hutsul для прогулянок в пухнастих штаних" - пам'ятаю пісню Чернівецької групи "Хуцул Каліпсо", яка співає просто про ці краї.

Відображається перед нами в костюмі сукні, Semyon йде на зміну одягу, і кидає перед ним:
до Ми зараз!
Після всього декількох хвилин він повертається і починає розтопити плиту.

Ми не встигаємо відновити, і ми вже перетягуємо в двір, щоб показати тваринам. Ферма тут великі - багато дерев'яних будівель. Тут ви і житловий будинок, і літня кухня, і барн, і які інші неперевершені споруди.

Відвідування українських альтанок Р

190062.

- П'ятнадцять га землі. А маленька! - Сайс Семион.
Свою дружину забирає нас в поворотах на різні двері, де ми бачимо барани, кальмари, курчати.

Поросла, теж, де без свині?

Собачка, судяча історіями господині, любить жартувати свині за копійки, але вона з якоїсь причини не переносить цього і дуже нервова при підході собаки.

- Візьміть картину з ягняти! - Ведуча просить.

Відвідування українських альтанок р.

- Чому ти? Я хочу, теж! - Чоловік домовласників.

- Поверніть літо! Ми отримали стільки грибів! Дві великі сумки можна зібрати з одного очищення. Семіон розповідає нам, встановивши таблицю. Приїжджайте тут, це дуже красиве літо!
На першому я думав, що ви були певними гангстерами. Я не відвертаюся, я тільки скажу людей правду. Попри те, що господиня проголошує (поручно, вони не просять ім'я відразу, а потім не вдалося дізнатися). Я прочитав, що в Чернівцях роббер загинув жінку і забрав її пансіонат. Я бачу людей, які приходять, я думав, що вони будуть вбивати.
- Як це відбувається в Києві? На що Янукович приніс нашим хворим! Вступ! Не можна п'ятити! - Власник зв'язків.
до Тексти пісень, а це означає: І ви його зйомок. Чи є на телевізорі? У нас є телевізор, там буде приємно бачити себе. - Це його дружина.
Я тільки поїхати в магазин сигарет і кави. Все інше - Відображається Semyon.
У цей час на столі вирощується гора їжі.
Моя мама завжди розповіла мені про те, що він прийде і дасть йому останню частину хліба. Все повернеться. - Скажіть господиню, в той час як ми сплести квасолю з м'ясом, маринованими грибами, паляницею, агрусу і розсипані яйця, приготовані для нас на п'ятих гуцульах.

Я собі хабарлі (внутрішній гірський суб-етнос українського народу) від Berehomet. Я тут тридцять років, тому я гуцуль.
Події швидко розгортаються. Ми поговорили трохи в сумішшю українського і ледь зрозумілого гуцульського, і тут ми привели до вівчарства біля будинку. Щасливий приїзд неочікуваних гостей, які показують все, що вони горді. Наша робота полягає в тому, щоб записувати те, що ми бачимо і розповісти іншим.

Відвідування українських альтанок Р

Нарешті, я напишіть адресу цієї нерухомості і пообіцяв власників надсилати фотографії.
до Приїжджайте влітку на гриби! - Він кричить після нас.
Головна

415234

Джерело: sicheslavets.livejournal.com