"Кутор Кіет" та інша краса

Автор сичеславець.

, Україна

Не існує багато місць, які залишилися в Україні, де поява незнайомця – велика подія для жителів місцевих жителів, а люди без страху та сумніву не дозволяють домашню незнайомцю, яка збивається на воротах. Так, не просто дайте, але показати найкращі, подавати в відвал і викликати знову! Один з цих райів знаходиться в Путильському районі Чернівецької області – гірська область, що мешкає українськими гірськими горами Гуцуль.

Це не Буковель і Драгобрат, де гуцульські гуцульки – це «поширені» масовим туризмом і гасити гроші на все. Місцеві жителі, які живуть у віддалених гамлетах, розсіяні над пагорбами, рідко дивляться дивнішими. Тут немає місця, щоб забути незнайомців - область сендвічується між горами і румунським кордоном, позачергів не ходять тут. Прийміть, що рідкісні туристи приїдуть до еко-готелі "Хутор Кіет" і поїдуть на прогулянку по сусідству, фотографуючи недійсну красу.

Так ми пішли в пошуках церкви, розташованого на одному з вершин, дуже далеко від нашої звичаї, і на шляху назад ми вирішили відвідати місцеве населення, гостинність якого почула від готелю, переважно рідних цих місць.

- Привіт! Чи можна сказати мені, як дістатися до дороги? Ми попросили його, коли прийшов до будинку на нашому шляху. Ми спеціально захопили її, щоб доторкнутися до місцевих жителів.

81425818

Прогуляйтеся на нашому дворі і є дорога. - Відповіді господині і даємо вам ворота.
до Який гарний будинок у вас є! - Я кажу, дивлячись на дерев'яний будинок, очевидно, великого віку. - Чи можу я зробити картину?
до Що подивитися? Хата 100 років! - Я просто подрібнила її плечі.

Захоплюючи чужі голоси, власник будинку прийшло.

Він запровадив себе як Семіон, відразу витягнув мене всередині будинку і почав показати свої прості володіння.

до Моя дружина вишита. - Семен показує декоративні подушки. - Любить їх дуже багато.

- Ви знаєте, що я маю? Він йде і відразу говорить, я буду одягатися. Ви побачите!
Семіон веде мене і Серьож і Діма, які прийшли трохи пізніше, в наступну кімнату, і він протікає:
- Зачекайте тут! Я буду там в хвилину!

Просте проживання у вітальні. При попаданні від холоду в теплому будинку лінза стала потовиною, тому фото - з ефектами.

8. У

9. Навігація

684131

10.

Сімейний архів фото.

Він надходить в урочисте формування - чоловічий етнічний костюм, що поєднує вишиту сорочку, жилет, капелюх, пояс і білі брюки.

«Це далеко від Карпат, там, де Брюки,
Уссі hutsul для прогулянок в стегнових брюках - пам'ятаю пісню Чернівецької групи "Хуцул Каліпсо", яка співає просто про ці краї.

3610Р. 4200Р.

Відображається перед нами в костюмі сукні, Semyon йде на зміну одягу, і кидає перед ним:
до Ми зараз подаємо!

Після всього декількох хвилин він повертається і починає розтопити плиту.

Р

Ми не встигаємо відновити, і ми вже перетягуємо в двір, щоб показати тваринам. Ферма тут великі - багато дерев'яних будівель. Тут ви і житловий будинок, і літня кухня, і барн, і які інші неперевершені конструкції.

16.00 р.

3610Р. 4200Р.

17.00 р.

1125702 Р

- П'ятнадцять га землі. А маленька! - Сайс Семион.
Свою дружину забирає нас в поворотах на різні двері, де ми бачимо барани, кальмари, курчати.

577068р.

19.00 р.

4994195

Поросла, теж, де без свині?

3250Р. 3700Р.

Собачка, судяча історіями господині, любить жартувати свині за копійки, але вона з якоїсь причини не переносить цього і дуже нервова при підході собаки.

- Візьміть картину з ягняти! - Ведуча просить.

99

- Чому ти? Я хочу, теж! - Її чоловік доповнюється.

- Приїжджайте влітку! Ми отримали стільки грибів! Дві великі пакети можна зібрати з одного очищення. Семіон розповідає нам, встановивши таблицю. Приїжджайте тут, це дуже красиве літо!
Спочатку я думав, що ви були деякі риси. Я не відхилявся, я тільки скажу людей правду. Попри те, що господиня заявляє (поручно, вони не запитали ім'я відразу, а потім не вдалося дізнатися). Я прочитав, що в Чернівцях роббер загинув жінку і забрав її пансіонат. Я бачу людей, які приходять, я думав, що вони будуть вбивати.
- Як це відбувається в Києві? До чого янукович приніс нам хворого! Вступ! Не можна п'ятити! - Власник зв'язків.
до Тексти пісень, а це означає: І ви його зйомок. Чи є на телевізорі? У нас є телевізор, що над ним приємно бачити. - Це його дружина.
Я тільки поїду в магазин сигарет і кави. Все інше - Відображається Semyon.

У цей час гора їжі, призначена для нас, росте на столі.
Моя мама завжди сказав мені, що гість прийде і дасть йому останній шматок хліба. Все повернеться. - Скажіть господиню, в той час як ми сплести квасолю з м'ясом, маринованими грибами, блідом, агрусу і розсипчастими яйцями, приготованими для нас святими гуцульцями.

Я сам Брускли (внутрішній гірський суб-етнос українського народу) від Berehomet. Я тут тридцять років, тому я гуцуль.

Події швидко розгортаються. Ми поговорили трохи в сумішшю українського і ледь зрозумілого гуцульського, і тут ми привели до вівчарства біля будинку. Щасливий приїзд неочікуваних гостей, які показують все, що вони горді. Наша робота полягає в тому, щоб записувати те, що ми бачимо і розповідаємо інші.

692118р.

26.

Нарешті, я напишіть адресу цієї нерухомості і пообіцяв власників надсилати фотографії.
до Приїжджайте влітку на гриби! - Він нас кричить.

Від Вікіпедії:
Гуцульські гірники Карпат, етногрупа українців.

Відпочинок в Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях України (Верховинський, Яремчанський, південні частини Косова та Надворнянський район Івано-Франківської області, Рахівський район Закарпатської області). Територія Гуцульської області в Україні становить 6,5 тис. км2, вона також поширюється на кордонні ділянки Румунії, де живе Марамарош Гуцульс. Поруч з байками і лемками вважаються автохтонні популяції Карпат.

За даними першого Всеукраїнського перепису 2001 року 21400 жителів України визначили свою належність етнографічній групі гуцулів.

Гаразд, я зробив.
Головна

653950 р.

Джерело: