Кумедна скульптура

У зв'язку з тим, що кожен самореспективний районний центр мав мати пам'ятник лідеру світового пролетаріату та самої Радянської ради всіх поетів. Тепер кожен місто прагне виділятися (в хорошому розумінні слова) і залишатися в пам'яті гостей з чимось особливим: море, сонце (в будь-якому випадку), сервіс, архітектура або скульптура.
13 фото скульптур з Білорусі та деяких текстів.
Головна
звідси

У Гомельі є скульптура чоловіка з великим валізом.
Ретроман в каструлі, сидячи на величезному валізу з написами «Гомель», «Парис», «Жмеринка», «Ріо де Джейро» ... Це перше, що кожен зараз бачить, що надходить до міста над Сажем і залишивши його. З такою різновидою бронзи візитної картки, мешканці Гомелі прагнули сказати: добрі мандрівники завжди вітаються тут. Автор В'ячеслав Долгов
01 мар

Недавні гості Могилів зустрічають бронзи. автор Володимир Жбанов
Станція веде пряму по периметру і дивиться на поїзд.
02 мар

Далі до скульптури на стіні станції є меморіальна дошка і дзвіночок.
До речі, кільцеві кільця добре.
03 мар

Під час «Славського Базаару» у Вітебську з'явилася декоративна і паркова скульптура «Святий клоун музикант», виконана з бронзи. На честь заслуженого артиста Росії, творця та режисера «Incredibly Strange Circus» Микола Челноков.
скульптор Іван Казак
04 мар

Напередодні торгового дня у 2008 році була встановлена скульптура торговця
Відразу після відкриття народився обряд символічної пам'яті майбутнього багатства. Пасувальники повинні розводити купець на жирній животі, гаманець і монету, яка тримається в руці, а поруч він кладе невеликі банкноти.
Я думаю, що ця скульптура дуже позитивна і весела, на жаль, я не знаю, хто автор.
05 мар

В Гродно встановлена бронзова скульптура Фрог-турера www.volk.by/
Невелика скульптура жаба на гранітному тумбі, з компасом на нозі і кошеня за плечима, виконана Гродно скульптором Володимиром Пантелем. Дрога невелика, але важить 40 кг.
06 мар

На перехрестях радянської та Пушкінської, біля колишнього ресторану «Брест», з'явився новий скульптурний склад «Старе місто».
Він прикрашений трьома фігурами котів.
Автор ідеї – скульптор, викладач школи No 10 з архітектурно-мистецьким дивинством Руслан Усманов.
Легка робота з оригінальною назвою «Монт березня», де основні персонажі кішки на дахах старих будинків, ентузіазму придумали давно. З огляду на простір, виділений для композиції, довелося зробити деякі коригування. Але точка залишається однаковою. Скульптор сказав, що він хотів показати любов. Він втілений в муліне - алюмінієвий сплав.
07 мар

І звичайно, геройське місто Мінська.
На площі біля Комаровського ринку в Мінську «селед»
Торгівля стрілою Олега Куприянова
08 мар

Фотографія
09, 10 by Жбанов
09 мар

410968

Леді з собакою
10 хв

освітлення,
Володимир Жбанов
Молода людина, яка, на малюнку, просить світла, має абсолютно реальний прототип.
11.

"Дівчинка на лавці" Автор Жбанов
Поблизу цієї скульптури Мінські люди влаштовують зустрічі
12.

р.

Найоптимальніший - Банкчик або як його називають відвідувачі "Меррі Вася". Зустрінемо пари на кроки міської лазні No7
Автор Жбанов
13 хв

Джерело: