Правила життя: Джон Рональд Рейель Tolkien

Я абсолютний хоббіт, тільки високогірний.

Я народився в Бломфоне, Південна Африка, коли моя родина повернулася в Англію. Цей досвід залишається в пам'яті, навіть якщо ви думаєте, що це не так. Якщо Ваше перше різдвяне дерево було летючим евкаліптом, і ви постраждали від тепла і піску весь час, а потім раптом знайшли себе в тихому селищі в Warwickshire, ви починаєте відчувати особливу любов до Центральної Англії: є хороша вода, камені, ельми, маленькі тихі річки і села.

Я завжди був захоплений деревами.

Я був сором'язливим, ненажерливим маленьким істотою і медіак. Але я відіграв рогбі добре.

По 1918 р. майже всі мої близькі друзі померли.

Моя дитинка не була Він був трагічним, але не був нещастям.
Віа; Esquire

Я написав свою першу книгу, коли я був сім, і це було про дракона. Моя мати, після читання мій пух, помітив, що не варто писати «зелений великий дракон», але «великий зелений дракон». Я не розумію, чому вона думала, і я все ще не знаю.

Я взяв участь у школі короля Едварда і провів більшу частину мого часу вивчення Латинської та грецької мови. Але я теж навчився англосаксон і готичний. Останнім був чистий шанс, адже не було готики на графіку.

Юридичні структури завжди виступили на мене, як музика або колір.

У ранньому віці я був сумований бідністю рідної країни, яка не мала легенд своєї справи. Грецькі, кельтські, німецько-Скандинавські, фінські романи є все там, але немає нічого чистого англійської, крім дешевих літературних ремесел.

Іспанська мова є єдиною мовою роману, яку я люблю говорити.

Я дуже бачу, що я не здаюся мати єдиний єврейський представник, не єдиний представник цього талановитого народу.

Я завжди був гордістю моєї німецької прізвище. Навіть під час страшної війни, під час якої я служив офіцером в англійській армії.

Рушення Німеччини, навіть якщо вона була винною сто разів, є однією з найстрашніших катастроф світу.

Я не схожий на найменшу ноту алегорії.

І це цілком зрозуміло, що багато способів нагадують євреї. Їхня мова, звичайно, є з напівї групи. Хобі – це лише англійські селяни. Я зробив їх невеликими в пропорції до влади своєї уяви, але вони не мають відваги.

Серце людини набагато краще, ніж людські дії, набагато менше слів.

Гобліни не є віллами, вони лише мають високі рівні корупції.

Я був багаторазовий репроксований для того, щоб не було належним чином розшукати економіку, наука, релігія та філософія Близького Сходу.

Я написав Хоббіт, в якому я тепер викликав поганий стиль, як хтось намагається говорити однакову мову дітям. Діти зацікавити цю мову. Вони настоюють, що зробили Хоббіт дитячу книгу. І з часом я не схожий на це.

Найкраща форма для довгої роботи – подорож.

Коли ви пишете ускладнену історію, вам потрібно зробити мапу праворуч – потім це занадто пізно.

Праве ім'я дає мені велике задоволення. Коли я пишу, я завжди починаємо з ім'ям. По-перше, ім'я потім історія, а не інший спосіб навколо.

Звісно, Господь Кільце не мій. Він народився тому, що він мав бути, і він повинен жити його життя, хоча природно я буду дивитися над ним, як батьки дивляться над дитиною.

Кілька років тому чоловік прийшов до мене в Оксфорді. Він був вражений, що багато старовинних митців, не підозрюючи його, здавалося ілюструвати «Лорд Кільця». Довести свою точку, він продемонстрував мені пару розмножень. Коли це стало ясно, що я ніколи не бачив ці картини і не був дуже добре відірвав у живописі, він пішов на мене і попросив, "Я сподіваюся, що ви не думаєте, що ти писав всю книгу?"

Більшість мого часу я боруюся з природною інерцією мережива. "Це не просто втручання, мій хлопчик, це страх заважати."

Не можна використовувати олівцем або ручкою, ви відчуваєте безпомилково, як курка без замотки.

Повернувшись на події, які слідують вивільненню Господнього кілець, я знайшов себе в дивному сенсі: здається мені, що довгий час хмари висять накладку раптово розсіюється, а забутий сонечко знову заливається на землі.

Не може судити своє щастя.

Я диму і я насолоджуюсь ним.

Ви коли-небудь були до найстарішого англійського пабу, поїздка в Єрусалим в Ноттінгем? Я пішов до Ноттінгема на конференцію, і це здається, ми пішли прямо на паб і конференцію, якось вдалося без нас.

Я був менш циничний, ніж я був тому, що я пам'ятаю власні гріхи і фоллі.

Я дуже люблю пиво.

Джерело: