Йоко Оно

Друзі назвали цю пару «Ромео і Джульєта 70-х», а детрактори вважали її демоном у жіночій формі, і його метека жертва. Але історія Йока Оно та Івана Ленона не так зрозуміло, як це здається на перший погляд.

вона ...

Японський авангардний художник Yoko Ono, незважаючи на високу позицію в суспільстві, завжди був відомий як фреак. Вона, дочка заможливого берега, який жив у Сполучених Штатах з дитинства і мріяв стати оперним діва, прагнула подолати перешкоди між багатими і бідними, але не розуміли її. Багато чарівних, але дивний Йоко був самотності, так як її однолітці розчарували її за її багатством, і її батьки неприємно здивували її спробами подружити з бідними. «Діти океану» (тобто, що ім'я звуків Yoko, як російською мовою) була схильна до концептуального мистецтва, а якщо потім критики до пилу здійснили роботу невдалої оперної співачки, то Оно вважається матір'ю сучасного авангарду.

Маленький Йоко з батьками:

Йоко:

До того, як вона зустрілася з Джоном Леноном, вона мала два шлюби. У віці від 23 років одружився японський композитор Toshi Itiyanagi, але відносини не тривалі, а незабаром після розриву дівчина висаджувала в психіатричному лікарні.

Тоші Itiyanagi:

Р

р.

Пізніше вона була рятувальна джаз-музикантом Ентоні Кокс, який був видатним шанувальником творів Йока та себе. Попри те, що жінка не думав, бо чоловіки не думали так, навпаки, багато поважали її як більш приваблива жінка. Що стосується ваффрі з Ентонієм Коксом, то було так бурхливо, що пара загрожувала один одному з вбивством у випадку зради або поділу, які ще йшли через деякий час. З цього союзу Йоко має дочку, Койко та подяку Богу, загибель Антонія виявилася лише порожнистим звуком. Незважаючи на два невдалі шлюби, Йоко не втратив свій магнетизм і продовжував спокусити чоловіків.

Ентоні Кокс і Йоко Оно:

Він

Джон Ленон, власник світової слави, армія шанувальників і багато грошей, на той час він зустрів Йоко Оно вдалося набридати не тільки гіп, пов'язаної з Beatles, але і його особистим життям. Життя Івана перед Йоком був схожий на нескінченний мармотний день, хоча картина змінюється щодня. Він відвертий, обдурив і мріяв про краще життя, хоча він не почав так сумувати.

Маленький Джон:

Джон:

3250Р. 3700Р.

З першою дружиною Cynthia John зустрівся під час навчання в художньому училищі, коли вона була зразковою студенткою, і він був биним. Однак, незважаючи на таку суттєву різницю, Cynthia вдалося порадувати Lennon, але вафель не був настільки серйозним, поки вона стала вагітною. Іоан Він вирішив маррі Цинтію, і вони мали сина Юліан. Іоан перетворився на світову зірку, і Cynthia перетворилася з висококваліфікованого студента в матір і дружину, вичерпану сімейними проблемами. Іока не зустрілася.

«Я завжди мріяв про зустріч творчої жінки, як мені. Я був впевнений, що це не так.
Cynthia і Джон:

Ї...

Іоан і Йоко зустрівся з 9 листопада 1966 р., коли він пішов на свою мистецьку виставку. Ленон не дуже хочу бачити роботу Ono, але оскільки його друзі так наполягають, він пішов і отримав там, перш ніж відкрився шоу. Зірка допускається, і він відкинув від того, що він побачив, побачивши в творчому артисті доброю душею. Він був в цій точці, що він потребує розуміння особи. Іоан в неприємності.

«Я був незадоволений себе, їсти і пити, як свиня. Зібраний герой скеля 'n' рулон раптом вийшов, щоб бути страшним хлопцем. І я починав кричущу допомогу.
Джон і Йоко:

465,000 р.

р.

р.

Упродовж 20 березня 1969 р. на чолі з Іоаном та Новим союзом Йоко, який офіційно увійшов до 20 березня 1969 р. Його романтика була як казка, зустріч двох половинок, але члени Беттлеса побачили, як Йоко впливає на чоловіка і веде його від групи. Зокрема, Павло Маккартнен був непристойним, який не хотів би дати успіх і популярність мільйонів людей. Іоан вибрав Йоко і не був

На нашому весільному день:

У мене є два відкриття: Павло і Йоко. Я думаю, що я зробив правильний вибір.
Йоко і Джон пізніше розбили незліченні відмінності, але відроджений у лютому 1975 року. 9 жовтня Йоко віддав сина Сіна.

«Це мій найбільший гордість. Я даю музику і я застрою в діапері, але мені подобається! Я не ламав! ?
Джон, Йоко та Морн:

Наші дні Йоко та Сіна:

р.

р.

Але ця історія не має щасливого закінчення, адже 8 грудня 1980 р. Джон загинув. Він був, якби він мав премонію смерті, говорячи у своїй молоді, "Я, ймовірно, збираюся бути психічно хворою людиною", і два тижні до того, як він полонив своїх охоронців, боячи за своє життя. Він виявився, що божевільний фанат не схожий на Ленон, який жив щасливо поруч з Йоком і його сином. Йоко і Джон постраждав жорстоким перерозподілом для свого щастя, але ця сильна жінка все ще вибачає пам'ять свого раннього загиблого чоловіка, часто запам'ятовує свої слова:

«Не смерть. Як переїхати з одного автомобіля на інший.