Людина знаходить 100-річні весільні торти його дідів Під час прибирання гаража

Найчастіше люди залишають своїх предків успадковувати гроші, нерухомість та інші цінні речі, але спадщина цієї пари була їх весільний торт. Рональд Попередження торкнувся на своєму грандіозному весільному торті, прибиранні свого гаража і був 100-річний.

Бабця Рональда одружився 17 березня 1915 року і вирішив зберегти верхній ярус свого весільного торта, щоб їсти на своїй першій ювілей

Однак не їсти його, і вона стала спадщиною, що надходить від покоління до покоління. Торт залишався в морозильній камері до 1960 року, коли батьки Рональда зберігали його, тому що «зберігати морозильну камеру краще»

«Я просто пам'ятаю, що він був в ящику в нашій морозильній камері весь час і що я не допускав доторкнутися. Я нічого не знав, сказав Рональд.

«Чому не їсти? Вони повинні бути занадто зайнятими.

Рональд намагався знайти торт раніше, коли сестра запропонувала йому фотографії для місцевої газети, але людина не могла його знайти.

Я не знайшов його, він просто втратив десь в будинку.

Але потім Рональд знайшов торт під час очищення гаража в Якіма, Вашингтон. «Після цього літа я знайшов його в гаражі на верхній полиці в капелюшній коробці».

За сторічний торт, він був в поганий хороший стан, незважаючи на те, що він став повністю їстівним.

Засклена ще була біла і перетворена в якусь порцеляну, хоча внутрішня частина торта фактично розсипається.

Поруч з тортом Рональд також знайшов свою великогабаритну шапку, листівки з усього світу і зошит з віршами, відправленими її друзями

Зрозуміло, один з віршів в цьому зошиті згадує весільний торт .

Приклад перекладу:

Пам'ятайте мене, коли ви далеко

І тільки половина овець.

Пам'ятайте мене на день весілля.

І надішліть мені шматок торта.

Попередження про те, що Рональд Попередження планує зробити з тортом, він сказав, що він не збирався його з'їсти (припустимо, торт 100 років), і планує дати йому дочку.

«Я, ймовірно, перейде на дочку в Гаваї. «Немає причин, чому він не може залишитися ще 100 років», - сказав Рональд.