Бліззард

Я повинен бути зламаним, як це! До найближчого села двадцять кілометрів - прогулянка нереальна. Ви не будете залишатися в машині протягом тривалого часу, він буде охолоджуватися найближчим часом.

У лісі біля лісу можна було зробити вогонь, але з таким розмитим варіантом не був придатний. Що далі? На жаль, ніхто не здивує. Ого, нехай заспокоїться. Де планшет? Google Almighty, де ми? Так, на лівому – ледь степ, на правому – ліс, потім річкові стоки, болоти. Отже, це виглядає як деякі структури? Тексти пісень, а це означає: Від мене через ліс з кілометром все, ви можете пройти, але що чекає мене? Фак, основні стіни і дах над головою, щоб вогонь можна зробити.

Я запакував рюкзак з положеннями, приймав найдорожчу техніку, аксе і ніж на моєму ремені, сто грам коньяку всередині, і піднімався з мого старого салону леді. Melo, як Арктика, ви не можете fucking див. Крім того, акумулятор планшета сидить вниз, головне - витягти, або ще можна стати героя. У лісі лука слабка, але видимість ще бідна, рухаючись за допомогою інструментів.

Нарешті, раб буквально збитий в паркан з сітки, сходження над і пішов до першого будинку, який був видно через снігові мес. Будівля виявилася не невеликою, півскляною - Я відразу думав, що вона виглядала як радянська їдальня, ходила до переднього входу і - точно - їдальні. І товстий замок на двері. Фак. Все правильно, нехай в чорному кольорі. Ось замок вийшов флімси - мій ось з залізною ручкою складав його в два рази. Там я. На кухні порожньої - тільки стелажі залишилися, не було посуду.
Перше, що я сподівався зробити, було протестувати електрику, але я був розчарований. І пішов до приймальної зали, видовище було дивним: столи і стільці були рівномірно влаштовані, так як якщо вони чекали зміни робітників, деякі змазки, і вони сидять, щоб з'їсти курити шию. Але скляні стіни були оточені білою пісочкою, чекали когось незрівнянно. Мені сподобалося краще, ніж похмура кухня.
Я відварив свої рюкзаки з плечима, подрібніть мою пухову куртку з липкого снігу, покладіть китайську намет, поставте мою спальну сумку всередині і запаліть мій конфорку на слабкий вогонь. Нічне оформлення. Прокинувшись на снігу, і після коньяка, живіт вимагав гарячої їжі. У солдатському горщику я розплавився снігом на конфорці, заварив пачку китайської локшини і прокинув канавку там. Потім він кинув пил з найближчого столу, викласти горщик, пляшки коньяка, запалити свічку, вийняти таблетку з гімбургерним динаміком з рюкзака і вийшов на Beatles.
Почуття нереально вечеряти, як це. Він був, якби він впав у паралельний світ, в якому радянська епоха розморожився, з якого люди зникли, але символи і дух залишився. Я хотів би відчути когось поруч з мною, ідеальна пара друзів, гітара, яка буде весело. Але нікому не існує жодної мережі, щоб поділитися своїм становищем. Бажаю, okay, я гона, щоб провести ніч тут, і я гона повернутися до моєї старої леді ранку і спробувати почати. Можливо, хтось пройде. У будь-якому випадку, положення та проживання доступні, я не вмираю.
Я не хочу спати, тому я вирішив краще вивчити приміщення. У деяких кімнатах я знайшов пучок відпрацьованого паперу, журналів, рахунків-фактур, з яких я зрозумів, що я був у колишньому дитячому оздоровчому таборі «Сосенка». Останній документ від 1996 р. Я отримав пару молодих природознавців.
На передніх дверцятах був білий, але про тиждень тому. Після цього відкриття я міцно звинуватив двері з величезною кабіною і мопом, кладуть кілька порожніх пляшок зверху, якщо хтось думає про розбиття. Потім він занурився в намет, закінчив решту вечері, а за годину кладеться Природність і пиття коньяку. Сніжники не зупинилися, виділяючи конфорку і свічку, я загорнув себе в спальному мішку і знизився міцно під однотонними ножами вітру.

Невеликий дощ вранці. Як я висихав, я вийшов, вишитий, змалював сніг в горщик і встановив чай до кипіння. Загиблий помер. Сніжний сніг був трохи нижче коліна. Він покрилий все, побудував величезні пухнасті капелюхи на лапах шпильок, через які почався ранкове сонце. Небо було зрозуміло.

Тільки я вирішив піти на табір за останній час, перш ніж перейти до автомобіля, коли я чув деякі звуки, схожі на пташину. Прогулянка минулими гуртожиток і спортивних майданчиків, я втрачу в адміністративну будівлю. Поблизу був брус щільних дощок - з'явився птахофабрика. Стіни утеплені ламінованим папером, п'ять курчат і один роостер сати на стовпах. Я закрив двері і оглянути будинок поруч.
Відкрито двері і все ж було тепло всередині. У вітальні буржуаз охолоджений пухирець, було ліжко, стіл, стільці, шафа і буксирування. На підвіконні і радянське радіо на підвіконні. Я дивився на коріння книг: переважно про полювання і деякі класики. Все було просто, але був особливий комфорт, я відразу хотів би познайомитися з байдужими цього приміщення.
Але чекаю, що власник не був гість, тому я захопився зовні, прогулявся по табору більше, запакував рюкзаки і пішов на машину. Важко ходити, хоча мої черевики були високими і легкими.
На шляху з'явилася багато муфти, і тільки сніг був багато, так що я повинен був прогулятися високою.

Нарешті оприлюднили контури доріжки і бампи у формі, що нагадує автомобіль. Автомобіль пішов досить погано. Я промив багато і витратив половину години приготування снігу. Ще одна година була проведена спроба отримати стару леді і з'ясувати поломку. Але я не механіка, щоб покласти його м'яко, щоб взяти цінні речі, які я повернувся назад в табір з твердим наміром очікування і отримати, щоб дізнатися неохочий.

З важкої подорожі і жорсткого навантаження, потіли мене назад. Шлунок вимагає їжі, ноги відпочивати. Деякі люблять сходження над парканом, п'яте разом з рюкзаками в снігу і сійте так за хвилину, опускивши голову в долоню руки.
Коли він дивився на мене, він дивився на мене з студентом ока, ведмедя людина два ноги заввишки. На обличчі не читали емоції, сірі очі пронизилися чіткими. Я повинен вводити себе першим.
- Добрий день! Я бачу, що ви заробили свою площу. Я отримав в близнюку. Моя автомобіль на дорозі стояв і нічого. Я дивився на площі від супутника — є деякі будівлі — і пішли тут надії пошуку місця на ніч. Я прийшов до першого будинку, і там я провів ніч.
до Чоловічий голос був низьким, але добрим. Він, мабуть, далеко від нової технології, сказав радіо на вікно.
«Увімкніть, з супутника, тепер є такі пристрої, ви можете подивитися на місцевості як аерофотознімки, які використовуються для того, щоб бути», - я спробував пояснити.
- Ммм... подумав він ранг,
Він вніс себе, розтягував свою руку і допоміг піднятися.
- Антон. Дякуємо! Він захопив свої два рюкзаки і відступив до свого хата.
Приходьте Моя їжа готова. Я побачила, коли помста почала. У лісі і скиданнях вдалося побудувати притулок - так і в лісі.
Егор був людиною природи і гостинним. На обіді ми ставимо шульму і відверти свою коньяку.
- Я використовую для життя в селі. Моя батько навчила мене з дитинства. Одружена міська людина, переїхала з нею. Я не знайшов роботу там, я почав скинути. Тексти пісень, а це означає: Потім я дізнався, що вона була зрада на мене. Майже загинув їх. Тепер я не тримую ніяких гранат, я розумію, що ми були як винними. Це рідко одна несправність. Я кохав її так багато, тому я пішов тут. З приміти. Природа ближче до всіх міст. Це приємно, це тихо.

І сказав він з посмішки, і ви можете розповісти про те, що він був щасливим.
- Як ви тут самостійно?
- Просто один. Подруга часто доходить до відвідування, і я сам відвідати село періодично: деякі продукти, щоб купити і здоров'я чоловіків, щоб зміцнити, Егор сміється і заливається ще.
Не хвилюйтеся про автомобіль, хоча. Трактор, який очищає дорогу мій друг. Він очистить його, щоб він прийшов до мене. Я запитаю його - він візьміть свій автомобіль до міста - до нього так само. - Так, я пощастив тебе!
- Удачливий. Ми будемо раді!
Після обіду вони відпочивали, відверті коньяки, копчені, чати. Я сказав йому, що я зробив, як я їздив по всьому світу з пучком фототехніки. Він розповів історії полювання.

Трактор зробив пряму на табір. Егор подарував йому чай, подрібнивши шкіру мартену в подарунок, а три з нас пішли захопити свою стару леді. На п'ятій спробі вона почала з штовхачем. Я сказав до Єгора, подякував йому за все, дав йому мій ніж, обіцяє прийти, якщо я був в цих частинах, і ми переїхали.
Так ми поїхали до міста - трактор перед мною, я заду. Дуже довго, я періодично припинив, фотографував, іноді просто прочитав книгу з планшета. Приїхавши, я орендував автомобіль до автосервісу, оселився в готелі і перш за все поспішав випробувати переваги цивілізації: Я сходження на гарячу баню зі склянкою віскі.

Через два роки ми їздили в минулому, де стояв мій автомобіль. Зараз я змінив свою стару леді для нових фольгів і не був самостійним, але в компанії чудово Уляна. Це була висота травня, найкрасивіший час, коли все цвіте і запахи перетворюють свої голови. Ми припинили підбирати чебрець в степу і запропонували відвідати старий друг.

Не було. Пташник був порожнім. У номері не було запаху людської присутності меблі була покрита пилом. Я думав, можливо, Єгор втомився бути самотнім і пішов в село. Я написав замітку з адресом і номером телефону, просто у випадку, якщо він показав і залишив у видному місці. Звісно, я хотів відвідати місце мого довгого будинку знову. Ми затираємо бутерброди з автомобіля, пляшки червоного вина і очолювався в їдальні будинок. Всередині було те ж, що це було два роки тому. Тільки зараз це не холодно і самотні.

Через кілька місяців я отримав лист від ек-дружини Єгора. Вона написав, що він знайшов сім кілометрів від табору.
Акуратно, навіть взимку, він зійде на крутий схил, приглушений, впав і зламав ногу. Егор спробував потрапити в будинок, але сильний розмиття відігравав і він, очевидно, втратив в білому мережі снігу, і заморожує.

- kpok

Джерело: