Це час для зміни - навіть вовки відкидаються. І ми?

р.

Знайдена в снігу пастка Американська Мері Кранік відродила здорову дитину вагою 3.4 кілограмів. Вона була надана пакетом вовків, які допомагають у пологах.

до Якщо це не було для них, мій малюк не пережили. Вовки зігріли нас, клацнувши новонародженого, один з них трохи пуповинний. Допоможи мені взяти дитину на живлення. Вони охороняли нас, поки не сталося. й
Марія Кранік була вісім місяців вагітна, коли вона зловила в близнюку на своєму шляху додому. Автомобіль виїхав з автомагістралі і застрягнув у снігу. Марія вибрала машину, сподіваючись, що поїздка забере її. Але бліцард погіршився. Допомагати жінці вирішили прогулятися до міста. Вона ледве перехопила близько 800 метрів, а потім вона раптом почала роботу.

Відчуваючи місце поруч, де було менше снігу, Марія ледь отримала там і втратила свідомість через біль і страх.

«Я прийшов до мого почуття в кілька хвилин», - згадує Марія. Моя голова була на задньому боці величезного вовка, ймовірно, лідером у пачці. Інші вовки, близько дев'яти з них, об'ємні мене з щільною кільцем, обмочуючи мене від розмиття. Я навіть не злякався. У 20 хвилин я мав дитину. Один вовк ретельно подрібнити пуповинну пуповинну пудру, а потім клацнути дитину разом з її другом. Інші вовки сколилися до Марії, зігріваючи її.

Марія намагалася взяти дитину в руках, але вона не забрала сили. Так само вовк, що зачепить пуповинну пудру, підштовхнув дитину до носа. Він був живим.

Марія дав йому груди. «Половинки завжди бояться мене, охороняючись товстою стіною проти сніжинок». Я був членом свого пакета, що потребує допомоги. Лідер упакував сніг і відриває від своїх щік. й
Друзі Марі Кранік знайшли занедбаний автомобіль і відразу почав пошук. Побачивши пачку вовків на пагорбі, ми думали щось страшне. Початок зйомки.

Вовки відбігаються. А потім жінка з новонародженою дитиною виявляла притулок проти дерева.

Вовки не збіглися, вони дивилися від дистанції, так як люди перевозяться на авто.

«Не забудь мене», - розповіла Марина Кранік. Я збираюсь на це місце. Я впевнений, що прийде. й

Не було для свідків, які знайшли Мері, в оточенні вулиць, ніхто не вірив історію.

У випадку, якщо вони не чули нічого подібного. Вони висаджують жінку з зустрічі з «кровицями». Але Марія Кранік не слухає персуазії і чекає на задоволення.

Матеріали
Друзі та емоції чоловіка
О. В. Тимченко та В. Б. Шапар.