Навіть снігосос не зупинив американську жінку, яка в 90 році вирішила захистити себе від COVID-19.

Ефективне досягнення цілей Можливо, якщо особа докладає максимум зусиль. Для чого простіше, і для інших складніше. Один спосіб або інший, без великого бажання і віри в себе, дуже важко досягти мети.

Нерідко великі досягнення надихаються науковцями, артистами або знаменитостями. Іноді приклад може бути навіть загальнийй І наша історія сьогодні є яскравим підтвердженням цього. Ми розповімо про 90-річну жінку, яка йшла до щеплення, незважаючи на сноусторизм, поза вікном.

Fran Goldman, 90-річна Американка з Сіетл, знає саме те, що ефективний досягнення мети. Протягом тривалого часу вона спробувала підписатися на вакцину COVID-19. Вона називається лікарнями буквально щодня і відстежувала новини онлайн. Крім того, пані Голдман звернувся до Вашингтонського державного управління охорони здоров’я, щоб допомогти їй.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Повідомлення від Tgcom24 (@tgcom24)

Вона поїхала всі місцеві аптеки, щоб знайти місце, щоб отримати вакцинацію. Вона була дочка, яка живе в Нью-Йорку, і другу. На деякий момент удачі звернулися до Франу і вона зуміла звернутися до Шахрайської дитячої лікарні, де щеплення були надані. Паперове та довге очікування мають легке плоди. Жінка отримала повідомлення, яке вона дала місце для вакцинації.

«Я не міг вірити очі. Я мав поставити на мої окуляри, щоб переконатися, що це було правда, Фран сказав. У неділю заплановано вакцинацію 9:10. Не знаю, що він був великий безбарвний.

У суботу вранці жінка побачила сніг за вікном. Прогноз пообіцяв сильний снігопад, тому Fran вирішив заздалегідь підготуватися. Вона повинна знати, якщо вона може керувати віддаленістю до лікарні. Навігатор на телефоні показав, що дорога туди і назад становить 6 миль (більше 10 км).

У неділю вона обов'язково справляється з дорогою. На наступний ранок Фран одягається максимально тепло і комфортно, приймав її ходьба кані і поставив на неї спосіб. Дуже важко для неї, тому що вночі дороги покривають ще більше. Однак панс Золотман впорався і прибув в лікарню 5 хвилин.

р.

Дочка GettyImages «Ми звикли бути поза». Наприклад, вчора я був в озері Онтаріо, був холодний вітер, а термометр був тільки 6 градусів. Вона пишається матір'ю, яка хоче зробити все, щоб досягти своєї мети: Моя мама не дасть нічого снігу запобігти її від отримання щеплення. Пройшов всі милі.

Фран Голдман живе дуже цікавим принципом: «Нехай будь-які перешкоди і неспроможність отримати ваш шлях!» Не проблема. Поки не вдалося побачити її новонароджених онуків і онуків. З початку пандемії було ізольовано. Вакцинація стала не тільки метою її, але і справжньою порятунку. Завдяки вакцинації, Фран незабаром зможе побачити свою сім'ю.

Цей вид і яскрава історія показує, що сила людського духу може бути. Фран Goldman повинен працювати важко отримати вакцинацію. Однак, вона чітко розуміла, чому вона її потрібна, і переїхала крок за кроком до своєї мети. Зайдіть в сильну сніжку ще раз довели, що нічого неможливого для жінки. І все це на 90! Залишилося побажати жінку, щоб продовжити в одному дусі і подбати про своє здоров'я. Фран Голдман видається готовим до переміщення гір.

https://www.youtube.com/watch?v=mKBNjvsCSrI

Ми сподіваємося, що ця історія надихає вас і доведе вас, що вік не повинен бути тягаром для вас у віці. Це буде чудово, якщо ви поділяєте цю статтю з друзями і більше людей, які дізнаються про вашу бабуся бабуся!

Фото в статті