Москва-Самарканд-Москва

Я пропоную вам подивитися на фотозвіт, на мій погляд, найпривабливіший і цікавий я бачив.

Звіт складається з 4 частин. Всі деталі викладаються далі в темі.
Автор: Владислав Шереновський

р.

Минулого року Я зробив щось, що все ще хвилює мене. Щось змінив мене в певній мірі і назавжди заражав мене з такою дорогою, як рух. Я колись намагався описати його для себе на приїзді, щоб я не забув, що я мав час для чогось, я вирішив закінчити щось зараз з фото. І цей опис почав так:

Я виявив, що я живий дід. Так сталося в житті, що бабуся ( Царство небесного до неї) не дуже підтримує відносини з ним, а в сім'ї завжди вірили, що він довгий час пішов. А потім, через Однокласники, через 25 осіб, випадково виявилося, що ні - живий і добре! Живе в Самарканді! Стара.
Я ніколи не бачив його в моєму житті, не на фото, але мій бабуся завжди сказав, що він виглядав як його. Я вирішив поспілкуватися на всіх своїх відносинах і піти на мій дід! Це дуже дивне почуття.
Тепер ложку тара - Я пом'якшився про політ. І я летю тільки у випадках, коли він вже аномальний, щоб піти в іншому режимі транспорту. Так як Трофі в Європі, запланований на осінь минулого року, був перенесений до літа, але свербіж в руках не пройшов, було прийнято рішення піти в Самарканд на машині. До Самарканд - 2 кордони (Казахстан і Узбекистан) і 3 500 км в одному напрямку. Я думаю, що бульфіт. Перед тим, що на машині з'явився односторонній переїзд 1200 км. Я отримую. Так, три дні тому я почав навчання.
Щодня, коли у мене є син, ми будемо сидіти поруч з ним, можливо, на стовп, в повній тиші на рибальській дорозі, або просто коли я кинувся на свій час, він запитатиме мене про своїх близьких. Кожен має це питання. І тоді я його розповім, - Чи був 2009, коли я перетворив 30. У світі, що історія ніколи не відома. Я продаю бізнес і їду. Я бачив мій дід. « » » » » » » » » » » » » »

П. С.
Попереду я кажу: щоб сказати, що це не поїздка, але поїздка – сказати нічого! 9.685 км. Вони спалюють понад 2 тонн бензину.
На шляху назад, на останні два тисячі серйозно спійшли холод, від постійної температури краплі (в автомобілі +22, по вулиці -15, і кожні 4-5 годин, що кидають на танк, щоб завершити).

Ви бачили таку красу! Я бачив багато міст. Я народжуюся. Що відбулося? Ми сіли на животі в степах Казахстану і викопали машину 7 годин на ніч, де ми зустрілися 23 лютого практично трималися протягом 3 років на казахах, надягаючи всі ФСБ і Департамент внутрішніх справ Казахстану на наших вухах, рятувальних казахських братів, шукали акумулятор в Уфа і освітлювали з Оки на шосе, допомогли покрити групу румунських гіпсів, які видобули золото в Росії, практично спали в стоянці з вантажними автомобілями, наш автомобіль був позбавлений голів шести митних офісів з восьми, що ми поїхали! У будь-який час ми відчували як НЛО або Елвіс на вершині нашої кар’єри. Температура краплі в пару днів - від +15 до -25 на вулиці. Різниця на літр бензину від 16 до 120 рублів на літр 92.
Ну, дозвольте мені намагатися...

У вівторок була рада в Філі, зібрана в моєму будинку разом з Сергієм і Денисом (френди, з якими ми вирішили піти в Самарканд).
Розглянуті деталі маршруту, дати вильоту, проживання тощо.

Moscow-Ryazan-Penza-Orenburg-Aktobe-Tashkent-Samarkand є ключовими точками подорожі.

Маршрут був запланований за допомогою дуже корисного ресурсу, який покладає оптимальний шлях між двома містами по всьому світу, вздовж способу підрахунку відстані між точками, середня швидкість по секціях, витрата палива і т.д.
Ми вирішили залишити 20 лютого о 00:00. Чому вночі? водити свіжі в темряві і вже втомилися в денному світлі.
Перша ніч планується в Оренбурзі (субота в неділю), другий перед кордоном з Узбекистаном.
Чекаємо Вас за ніч 22 (неділя) (з урахуванням відсутності затримок на митниці).

Тоді прийшов збір того, що потрібно взяти з собою. У нас є ще один великий сайт, який я завжди на дорозі, якщо це свято або просто довга поїздка. Не можна забувати нічого. Ось що сталося:

З вами: Паспорт, аптечка першої допомоги, Вогнегасник, Термос, Радіо, Питна вода 10л, Інвертор для 220 Вт, Ноутбук, USB модем, камера, відеокамера, сигарети, продукти, Енергетика, наклейки RUS, Таблетки: голова, шлунок, крена, аварійний сигнал, кицька, Карта Росії, DVD, ліхтар + акумулятори, рушники, туалетний папір / зубна щітка, Sleeper.
Для автомобіля в резерві: гальмівні колодки, ремінь GRM, Свічки встановлюють запасні, Масляний фільтр, Нафта, Паливна воронка, GPS запас, Domkrat / блід, Запас + ворота, кабель, 2 каністри для бензину, Радіо в автомобілі

Зробіть його
Зміна масла.
Зіткніть кулон
Реєстрація GPS трекера
Налаштування GPS в машині
Гроші в різних кишенях і в машині
Консультація в супутникових сигналах

Я покажу вам прямо, не можна назвати його серйозними комісіями, адже якщо ви подивитеся на список, то це більше «комфортного списку» і не «боротьба з непередбачених обставин. й

Початок о 00:00 20 лютого 2009 р. У цей день був ювілей нашого взаємного друга і ми вирішили розпочати з центру, з Петровича. Право від кульки до корабля!

Всі речі були зібрані напередодні. Автомобіль пройшов додаткове обслуговування перед поїздкою, з ним було додатково взято запас, всі рідини для обробки, нафти і фільтра для зміни в Самарканді перед зворотною поїздкою, запасними свічками і багато всіх дрібниць від світильників до спальних мішків. Як показує практика, кожен повинен скористатися перевагами. Від і до (крім запасів). Також на дорозі були залучені всі варіанти, які знаходяться в машині, які ніколи не відбуваються в нормальній експлуатації, і далі.

2. Останній, GLONASS обладнання було встановлено і підключено на сайті, які ми попросили перевірити під час руху через розтяжки країн СНД, нашим другом з університету. Він мав свої цілі, але я радий, що з його допомогою, мої багато друзів і родичів зможуть стежити за нашими пригодами онлайн на спеціальному сайті в Інтернеті, де наш автомобіль буде рухатися безпосередньо через карти і фотографії цих зон від супутника.

3. У Так, останніми будуть сидіти на дорозі і я з моїм живим друзям з дня народження пішли на дорозі! На ентузіазму і зі свіжими силами, в перші 24 години ми покрили Рибажанку через Пенза, Рязан і Тольятті, при інсульті 1400 км відразу в Оренбург.

4. У Я поїхав себе, в той час як без змін, (в кінці поїздки я рахував - з майже 9700 км Я перехоплю 9000 самостійно). Зупинити тільки для розбиття курців і кожні 5 годин на станцію. Навіть вночі, не відійде Москва, але вже 2 рази за бухту 100 літрів я зрозумів, що поїздка буде щедрою. Дорога була красива, авто і вантажівки принаймні до Оренбурга. З газозаправних станцій Лукойл є найбільш поширеним, але для всієї поїздки був цей бензин, який виявився ще гірше того, що ми заливаємо з іржавних колон в Узбекистані.

5. Умань Ми друзі, приймаючи гарячу пляшку з ними з столу, плавно перекласти тему тост з ювілею до свята початку нашої поїздки. Після вибухобезпечних і життєрадісних годин, і пропущених вранці, вони залишили мене з сильним почуттям пілота з низьким вмістом судна, що веде велику лінійку intermegapolis на 150 км / год. Музика була тихо граючи в салоні, машина плавно опрацьована гладкими вигинами дороги з пружинами і майже мовно покривала сто на сто кілометрів. На фото ви можете побачити, що вони пішли там, і навіть в зв'язках, і від зборів вони брали тільки кілька пар штани і шкарпетки в їх кишені. (після трьох днів Денис зносить всі 4 пари штанів на себе так, щоб не замерзнути в степу)

6. Жнівень Це як я зустрів мій перший світ на дорозі. 06:15.

7. Про нас День другий. Увечері ми приїхали в Togliatti. Зустрілися з друзями Дениса та обіду. Togliatti запам'ятовується як дуже пилососне місто. Пил був всюди. Вулиці, будинки, авто. Склянки на склі працювали нестопно.

54640634

8. У Я вразив Жигулевської дам-гідроелектричної електростанції. Я завжди мав слабкість для таких грандіозних споруд. Не на малюнку. Де можна фотографувати, заборонити зупинитися, і там було, алас, не встигнути відійти за гарним кутом.

9. Навігація Після руху по місту ми пішли. Поруч з Москви, більш мальовничі і незвичайні були краєвиди навколо - красиві берези гавки середньої смуги Росії. Я можу уявити, як це літо.

10. Наступний день поїздки, список тих речей, які ми обов'язково повинні прийняти з нами, почали формувати. Одна з перших очних крапель. Неважливо, як було чудово, очі дуже втомилися від однотонного голоду на дорозі перед ними.

На ніч того ж дня ми приїхали в Оренбург, де було прийнято рішення про падіння першого анкеру. Почав трохи по місту, вони були загадані пошуком готелю для місцевого водія таксі і почали розрізати кола за ним. 2 готелі, які 100% повністю! А в пошуках третього, ми, навіть якщо ми не були місцевими, зрозуміли, що ми розгорнулися по місту, нарізаючи кола, заряджаємо ціну. Повернувшись до першого кута, ми поїхали в готель, в якому, oh диво! З'явилися сидіння. Але було всього 6 годин, що залишилися перед виїздом, і вийняти пару кімнат за кілька днів, тільки щоб отримати деякий сон був приступним. Ми домовилися з консьєржею і кладемо в подвійну кімнату під власною відповідальністю до кінця цього зсуву. Як збити гладдю горизонтальної поверхні! Але це не займе багато часу. А замість 6 годин ми очікуємо, ми підібрали після 4. Виявилося, що ми повністю забули про 2 часові пояси, які ми кинули біля Москви.

11. Зморшки і незнімають, ми робимо барвисті локальні стяжки яйця і пішли до міста, щоб подивитися на карту авто Казахстану. До кордону Росії ми були навігаторі. Не відволікаючи за секунду, ми тримали наш шлях через такі дики, де ми втратимо багато часу, що розвантажуються через атлас від повороту. Але Казахська карта в навігаторі не була, а також час перед поїздкою, щоб серйозно загадувати.

12. Orenburg - це прекрасне місто. Я був тут кілька років тому. Місто переважає архітектура з яскравою радянською історією, яка збереглася. Вражень залишається те, що місто зарезервоване в антисипації повернення радянської імперії. Незважаючи на це, з'явився і збивався з загального ансамблю будівель.

13.00 р. Сидіння на центральній площі міста і перекусу на сендвічах, вони зустрілися з парком, військовим чоловіком у своїй молоді, який працював в Москві і зустрів Гагарін в складі спеціальної делегації після першого рейсу в космос. Він сказав нам, що він думав про країну, яка вона стала, і керівництво вона працювала і отримувала зарплати. Звертаємо вашу увагу на те, що у нас є все серйозне, як, підібрати більш мальовниче місце, сидячи в центрі десь, припарковані за межами міста. ) Оренбург став нашим останню зупинку в Росії.

Успішно, що наші плани часу будуть серйозно відрізнятися від реального графіка, було прийнято рішення про жертву Орську та Новотроїцьку, які спочатку планували відвідати. У містах мало, але доля була тим, що в той час я вже відвідував їх 3 рази, а решта команди раз. Уральської сталі, яка, будучи активом Metalloinvest Holding, є моїм клієнтом протягом багатьох років. В один раз, протягом декількох років поспіль ми розробили ці міста як для дня металурга, так і для нового року.
Увечері ми почали підходити до нашого першого передника. Вже на в'їзді до неї ми припинили на пості і почали запитати про настоянку. Я зустрівся з першим казахом для поїздки. Прописавши штраф, ми були йрдели розповіли, що краще його видалити (включаючи) на місці, тому що відразу після кордону ми візьмемо машину на стоянку, так як в Казахстані для настоянки, не закріплених ременів для сидіння і не вичерпаємо на ближнього світла цілодобово - основні причини штрафів, за які вони напишіть обмеження часу на 30 днів і візьмуть машину. В цілому, я не розумію, але так, що цей інспектор сказав мені про це, я не схожий на це дуже багато, і будучи чоловіком принципу, я пообіцяв йому, що я буду йти через всі Казахстан як це. Я скажу, що я тримав своє слово і знімав фільм тільки в Самарканді, тільки це дуже дорогий спорт.

14. Обов'язковий атрибут будь-якого транспорту, що перетинає кордон будинку, є наклейником з скороченням країни реєстрації, так що місцева поліція трафіку в будь-якій країні може швидко ідентифікувати належність іноземного номера.

Прибуваючи на кордоні перший я, загорнув у все теплу, що я збираюся зробити. Відразу були труднощі в митниці, як категорія вантажівок, але є пасажиром. Ми розуміємо, що вони вийшли з себе, і ось хлопці все просто - дві черги і два замовлення контролю. У цій арці для вантажівок в лінії для вантажівок, і в цьому - на джулі. Не проходив молоток і не було прецедента. На свій власний ризик, вони зробили це, як автомобіль. У зв'язку з цим, митниця подарувала нам. Це був найпростіший спосіб перетинати кордон. На в’їзді до Казахстану запрошували тільки старий BMW, чиїй водій, старий казах, запросив нас пересуватися по обидва кордони і залишити його відразу на вході в Казахстан. Він не запустив двигун в холод. Що робити, вирішив допомогти. Я не думав, що вперше в моєму житті я перехрестила кордон автомобіля з причепом.

15.00 р. Це межа нашої країни. Немає повідомлень з прикордонною охороною і собакою кожні 100 метрів, так як вона здавалося з дитинства. Я не бачу мута або шахтного поля між кордонами. На казах-Узбекському кордоні була замкнена земля між кордонами двох держав. Це одна з найбільш мирних переправ.

16.00 р. Після водіння 300 метрів нейтральної території прибули на кордон республік Казахстану.

Прогулянка відразу збиралася на машині. Тут я познайомлюся з казахською звичкою не будучи на церемонії. Він прийшов на машину, витягнув дверну ручку і подивився на неї. Якщо я хотів, я сидів. По дорозі, щоб всі казахи на нашому шляху до південного кордону, не навіть посадових осіб, але просто накладки на кафе. Це дуже кричуща. Але Бог забороне вас виходити з куща, щоб зустрітися, простраувавши себе! Перший поліцейський, який припинив нас після того, як підійшов автомобіль, сказав просто з піною в роті – «Ви відключилися?» (це до того, що я просто відкрив вікно з звички і готових документів без засвідчення).

17.00 р. Але це було пізніше, і в той же час, відкривши багажник на контроль за безпекою, і побачивши гору речей і коробок, митний офіцер виглядав і сказав, що нам потрібно "зробити автомобіль порожнім." Це, витягніть все з неї до матів і зробіть його до перевірки.

Так як ми збиралися в Самарканд, через Ташкент, одна з лікарських столиць, наша поїздка мала різне значення для них. І я, не знаю справжнього замовлення, враховуючи його досить розумним, сказав: «Ми повинні це, ми будемо перевантажувати». Він не схожий на відповідь, він чітко сподівався на деяку інтеграцію і почав вдарити розмову з нами. Спочатку я поглянув у Сергія мужчино (один з бородою, в чорному шапці і з круглими намистинами).

- «Чи ви йдете до церкви?» він почав.
- "Не, дизайнер."
«Чи ви курите?» своїми руками без невизначених умов.
- Ні.
- «У вас курити?» він запитав ще більше непристойних, хінчаючих, видаючи ганчі з досвідом.

Він захопив мене в приміщення. Увійдіть буквально в перший коридор, він вивів свою руку з кишені і поширивши його пальцями і сказав: дати п'ять і піти. З'ясувавши, що ми говоримо близько 500 рублів, я вважаю, що це людина альтернатива двогодинному спорту в холоді і після 30 хвилин ми входимо в Казахстан.

19.00 р. Згадуючи поради на форумі, я відразу ж припинив придбати автомобільне страхування, відсутність якого також є підставою для евакуації автомобіля до автостоянки. Для цього в полях було самотньо. Страхування за місяць вартість нас 750 рублів.

20. По-перше, коли ми перекреслилили кордон, то вся різниця. Природа, клімат, температура. Щоразу в день ми пішли з -5 до -20. Сніданки і землепади є загальним явищем в степовому Казахстані.

21. Не забудьте, -20 у місті і -20 у снігососі - дуже різні почуття. Я кладу все, що я мав на мене, і я виглядав як смішний сніговик.

22. Хлопці були меншими. Вони збиралися на південь!

23. Майже відразу стало зрозуміло, що термоси є одним з найважливіших гаджетів нашої експедиції до степових земель. На питання - чому це так тепле в машині одягнена, все дуже просто - потім запустіть на станцію, потім поцілунайте, щоб зупинитися. Сукніться в crowbar кожен раз.

Єдиним цивільним варіантом ночі було потрапити в Актобе (Актюбінськ), все інше - невеликі поселення без готелей, але що ніч ми вирішили піти по дорозі.

24. День чотири. Без навігатора, з картою, на місцевості, де не існує ознак в принципі, вона виявилася набагато повільніше. З перехресною переправою все змінилося дуже різко. Це різновид бур'янів. І пейзажі і кліматичні дороги. На шляху, затемню, і більше незнімаючи дорогу, ми їздимо. Кілька разів виникають сумніви у виробах, але ніхто не запитав.

25. Водіння на дорогах з порожньими дорогами, де немає автомобілів на всіх, і навіть в повній темряві, є нудним, тому ми вирішили дивитися DVD. За два години наша увага була зосереджена на Run Man з Schwarzenegger (єдиний диск в машині), а зараз, з кінцевими кредитами, дорога почала швидко погіршуватися. Дорога, що проходить через степи і продув з усіх боків, періодично вкрита снігом, що, слухаючи доріжок, ще іноді очищається тут.

26. Дуже скоро з'явилася сильна близа. Дуже бідна. У якийсь момент стало ясно - потрібно зупинитися і подивитися на дорогу заздалегідь, де не тільки снігохід, але пристойний пов'язаний, який неможливо подолати польотом. Коли я пішов поза, я відчув, як я був на Північному полюсі. У міру вітру і що світильники підсвітилися неймовірно красивими.

Це було ризиковано, тому що на дорозі було багато снігу. Ми вирішили повернутися в останню виделку (ми пропустили її про годину назад) і спробувати інший спосіб. Ми переїхали, і автомобіль не збирається. Дорога була ще більш схильною. Грубий твердий настій лежачи на дорозі приховує гідну товщину снігу. Ви можете переміщатися на швидкості. Але як тільки ми зупинилися, автомобіль просто застрягає вагу коліс на дорозі, засихаючи всю поверхню дна на животі. Випробувавши всі комбінації приводу, з замками, опущеними і так далі, стало зрозуміло, що автомобіль схожий на черепаху, просто лежачи на животі, весело обертаючи колеса в різних напрямках під керівництвом витонченого комп'ютера. На дорозі...

Тут ми починаємо сміятися на молоці і прохідності. У своїй обороні я можу сказати, що є 4 режими для позашляхового водіння і такого знезаду, але до цього часу я навіть не прочитав інструкції і поїхав її протягом декількох місяців. Ось ми йдемо. Тепер я натертий калах, і на рулонах важкої грязьової лазні розкочуються, і це їздити на сні трохи доторкнувшись, хоча запам'ятовують розпад, який обхопився - це було дійсно дивний.

27. У разі, якщо я взяв невелику лопатку зі мною на дорозі, але так як вона була самотньою, мені довелося викопати її в свою чергу. 10 хвилин копання, отримайте в машині, щоб прогріти, ви заміняєте на наступний.

28. Зареєстратор польоту в машині - сказав він 25. Час два ранку. У дикій вітрі швидко витирають доріжки, на яких ми приїхали сюди, і повільно протистояли нашим викопам, заглибивши автомобіль міцніше і міцніше.

У певній точці здавалося, що автомобіль просто стояв на поле, не було ніякої поїздки. Він був чітким - там не було, і він був дико холодним. Час за час, ми копаємо. Телефони не зловживали там протягом декількох годин. ГЛОНАС смоктати, теж, як дані було відправлено на сервер через SIM. Відносно втратили нас радіолокатором (сайт мав трекер) і, як він вийшов, почав турбуватися. Автомобіль завжди працює таким чином, що це може бути якось теплим. Після розрахунку середньої витрати бензину виявилося, що автомобіль буде працювати до тих пір, поки про одну годину вдень. Якщо ми не виходимо, ми повільно заморожуємо в ландшафт.

3610Р. 4200Р.

29. Тоді хтось пам'ятав, що це просто приїжджало 23 лютого, і ми, поставивши пляшки горілки, яка була проведена в подарунок, вирішив відзначити його. Я ніколи не бачив цього свята.

З алкоголем працює більш весело, але результат ще не був. Автомобіль ще на животі і шпинделі своїх коліс безпорадно. Не було нічого гідного ставити під ними. Світло фар наплічував п'ять сотень метрів величезних ножиць сіно, залишених з літа. Вирішивши спробувати поставити гай, і перевернути на високий бал для зручності пішли в напрямку. До сто метрів від автомобіля все сніг був тушкований з слідами тварин. Які тварини - визначити відсутність мисливської освіти. Але це було щось схоже на гайку розмір гайки і деякі угортання (як виявилося кілька днів пізніше - дикої повісті) Agha, добре, можливо, не дикий, але вони дійсно ходити там, потім фотографії будуть. Але з яких причин вони бояться степового боору. Дощий п'яний.

Хей вийшов трохи далі, ніж він спочатку зданий. Щоб відірвати щіпку після щіпки прокидного гаю від шерсті теж не найприємніша робота. Сильний вітер пропускає дрібні частинки соломи в рот, ніс, очі. Від перекопування в снігу рукавиці змочився на нитку, а при прогулянці по степу з такими вологими рукавичками, пальцями просто зламали з дикого холоду. Крок і ви коліна-деп. Ще один крок, вгору талії. Отже, в обіцянні з сіною, постійно падають на сніг, потім падають під неї, в дикому блоці ми перенесли наші маленькі шматочки надії. На фарах, які залишилися тільки, засліпили нас на шляху назад, і так нам довелося піти з закритими очима і практично не дихаючи, як сміття з соломи від вітру, забивався в ніс і рот.

30. Потрапляючи на машині і набиваючи солому, три з нас просто згорнулися без міцності. До речі, каучук зварився, який не допоміг нам. Ми приносили солому під колесами, але це на жаль не дала ефекту ((()

р.

31. Не знаю, що робити з пальцями. Я просто не пам'ятаю, що судини з цього поганого.

32. Зранку ми все одно викопуємо, викопавши не маленьку таку піт + вихід з неї. Сонячна троянда на семи годину. І ми змогли повністю відчути, де ми застрягли.

Р

33. На 9 м. ми викопували піт і машину, нарешті, звільняли від снігових шейків. Сонце було блискуче, не було ніяких слідів нічного розмиття.

34. Крім того, все було менш страшно, ніж вночі в світильниках і сильному вітрі. А дорога здається видимою і все не так страшно, але куди піти зараз не зрозуміло. Ми не будемо йти вперед, тому ми вирішили повернутися на пару годин до останнього чорнила.

35. Кришталеве прозоре повітря, яскраве зимове сонце і абсолютно безхмарне небо – відкрився футуристичний вигляд. На ніч, в той час як копання я дивився на небо. Я не бачив, що багато зірок, оскільки я був в Wadi Connection.

Послухайте свою історію по поверненню, мій батько, вершник з досвідом, давав гору дві практичні поради – копати з номерами (шоуель був самостійним і швидко зламав) + ви можете спробувати встановити вогонь до сіна, якщо це було дуже погано. Але ми не думали нічого собі. Після випивання залишків охолодженого чаю з термосу, ми дихаємо і встановлюємо на дорозі.

36.00 Р Ми зустрілися з місцевими Аборігінами, які випитали з біазами, щоб де ми всі. У розбитому казах-російській (10 слів в казах, одна російською мовою), ми якось пояснили все.

980 р.

37. По дорозі, не розуміючи будь-яку мову, є певною мірою. Я не думаю, що я повинен зробити жести. Якусь Казахстану було представлено щось більш цивільно. Не один знак або знак не те, що російською мовою, а на англійській мові не було. (Прийняття до Астани).

Р

38. Після чергової години сонячна троянда до п'яти, ми хвиліли ще сто кілометрів, але пейзажі ще однакові. Дорога була неймовірно страшною. По суті, не було ніякого напряму. Я був кермом і миючим кулоном, розтираючи на кожному бампі. Я просто заспокоївся вигляд поза. Він був фантастичним. Неприємно блискуче сонце, поза вікном -25.

39.00 р. Ми працюємо з газом. Де знайти його тут, в степах, був незнімний. Мобільні телефони все ще офлайн. У багажнику з'явився канал бензину внизу, але він прослужить тільки за годину і 20 км. Ми раді повідомити про те, що ми будемо раді вітати! Двомісні будинки. На одному написі "Кафе", на другому виворітному - "92 пальне - трохи тенге там!"

Це майже два більше, ніж просто станція в містах. Але ми не мали вибору. Молода вагітна казах. Ми придбали всі свої поставки - 4 невеликих пластикових каністри. Я все ще не пробачаю себе, щоб не зробити постріл – страшний вітер, ми, не отримувати достатньо сну (і ми не ховали з Оренбурга, до речі! майже два дні тому), льодові рукавички в чотири руки заливають бензин через воронку, просто променюючи на ньому. Дівчинка, для якої вона, ймовірно, вже весна, допомагала нам кинути балкон. На ногах - тільки п'ята з родзинки і леза в галошах. Що ми зробили, Бог тільки знає. Щось жовтий. Він може добре мати донецьку сечу, але ми спробували не розливати краплі, боятися залишитися тут довго.

39.00 р. Після заправки ми очолювали другий будинок. Кафе. З господинею, хто знає тільки 10 російських слів, ми навряд чи дізналися, що вони мають теплу і що вона зроблена з. За п'ять хвилин ми спробували пояснити значення слова «кілько,» в нашому питанні, як тільки вони готували. Ми отримали лагман, надпа і чай.

Щоб сказати, що було завершено несанітарні умови, нічого не сказати. Ложки перед застосуванням потрібно протерти довгий час від замороженого жиру, який залишився від попереднього вечері. Що ви хочете? Миття посуду з гарячою водою? Це розкіш. Тут вони доводять воду, і спочатку вони явно промивають в ній, потім посуд промивають в ній, потім для інших потреб. Або в різній послідовності. Натираємо, але влаштовує, ми ставимо наше м’ясо локшиною.

40. Через десять хвилин в кафе вийшли два люди. Після нічного фізичного навантаження, будучи дуже вологим і не спальним, я був дико охолоджуючий, був готовий розпочати лову щілини, врятував тільки заморозки. Вони, як місцеві жителі, приносили все перед нами, а також кладуть шматок м'яса, хоча ми замовили те ж саме, але перед нами. Що робити, ми не локальні і крім казахів, такі митниці тут. Слово для слова, виявилося, що хлопці також йдуть до Шимкента.

Вони працюють на фірму, водіння автомобіля з півночі на південь. Це не перший раз і дорога добре відома. Хоча поганий, вони все ще йдуть, так як він коротший, ніж детур одна і половина тис. більше. Вони були дуже дивовані, що місцеві банди не проникли нас ще. Вони кажуть, що їх ставок є ставкою. Ця дорога - їх територія. Ні в якому разі не зателефонуйте. Вони часто підбирають вантаж або щось, що вони люблять. Тут, до речі, вони сказали, що вчора Камаз застрягнув 20 хвилин звідси, поки водій пішов за допомогу в цих частинах, його акумулятор був видалений, і дошка була відкрита. Тепер, вони кажуть, що він тут довгий час, поки не видно весь автомобіль не розірвав. Не можна спати там, вам доведеться залишити її самостійно в степу. І там. Ви запитуєте мене, мати зброю? Я думав, що я не знаю їх, можливо, вони бандити. Я вийшов з неї. Найменша ціна, яку ми пропонуємо, щоб йти разом зараз (вони на двох Toyotas – пікапах), оскільки на наступні 30 хвилин буде сувора дорога. Ми втратили серце. Пориньте, ніж це. Вони говорять про те, що головне, щоб зламатися там, потім буде йти хороша дорога. Справа в тому, що трактор, який здатний очистити його трохи, працює один раз на добу. Але трактор є одним і довга дорога. Через годину вона знову на капюшоні. А три з нас переїхала.

736193

41. Дорога була дуже грубою. Відчувалося, що ми проходимо на кладовище вагонів - розсмоктували і перевернулися в кріп.

42. Три з нас.

43. Більшість автомобілів були вже безперечно покинутими і вкраденими. Ті, хто не зацікавив, чекали весни. Я не вірю, що це було в 21 столітті, ні в останню країну. Автомобілі, що застрягають кілька годин тому, все ще намагаються викопати машину. Немає, щоб витягти їх. Тільки ручна робота - лопатка і свіже повітря.

У деяких місцях дорога була очищена, в деяких місцях вона була перевезена до талії. І для того, щоб пройти цей розділ, необхідно було отримати швидкість, і не нижча, щоб не сидіти там - буквально пробиваючи дорогу з капюшоном в все-в-в-в білому снігу. Панчохи і стовпчик снігу покриває машину над дахом, потрапивши безпосередньо на люки. А за кілька секунд, ви просто французьке, ви зловите машину повністю сліпим. Я не можу фільмувати такі rammings. Це буде дуже ефектними пострілами. У Красу, які втрачали в кисть і сідають на всі мости. Залізо, він був ладен з відстеженою машиною, яка може добре постаратися витягти його. Але вони не можуть перевантажувати його, інакше вони просто перетворяться. Драйвери на тиждень. Ті, хто знає його, і ті, хто знає його, люблять нас. Хлопці ізолювали кабіну і серйозно чекають весни. Немає інших варіантів. Що таке Yrgyz, Казахстан f***

44. Тут можна побачити, як вікна ізольовані і живуть там. Як кажуть, в 2-3 тижні вони повинні рухатися. й

Половина години пізніше, як обіцяє, дорога стала людиною. Ви можете забрати швидкість. Ми летемо до Шимкента, щоб провести ніч там. Місцеві кав’ярні (актуально!) почали з'являтися по дорозі, тому стало зрозуміло, що ми повернемося до цивілізації.

45. Це один з моїх улюблених фотографій з поїздки.

46. Ще одна година і введемо в Кизил Орда область.

Я можу сказати тільки два речі про Кізиль Горда. Тут є найбільш жорстокі поліцейські і там вперше вся поїздка на машині.
Ще один день в степах. Увечері ми не досягнемо Шимкенту. Ми будемо раді вітати вас! Ландшафти не змінилися багато. Все також пустельне, просто зараз це принаймні зрозуміло, який вид ділянки ми проходимо через.

47. Дикі вербники ходять в степах. Це дикий, для багатьох кілометрів немає сіл або вівчарів. Тільки зараз ми з'ясували, чиї відбитки ми побачили на шляху до носок, коли ми пішли копати машину. Камелі в снігу - захоплюючий вид. Відкриваємо канал.

до 1 2 3 4 5+

48. Звірки стояли на дорозі, що дивиться на машині. Так мені довелося торкати, щоб уникнути боляче.

49.00 р.

50.00 р. Він отримав темний. Не сталося диво. Вони не потрапили до Шимкента і припинили провести ніч в Кизил Орди. Ми були штрафні за ніч для «поїзда в темряві на федеральному шосе з іноземними номерами» (наприклад, закони тут вони мають, виявилося, що якщо номери не є казахом, ви не можете виїхати поза містом вночі) і ми пішли на ліжко. Таким чином закінчив наше свято 23 лютого.

Додано1 до [mergetime]1279649739[/mergetime]
Ну, перша частина над... другий ще цікавіше, є головна дія... але моя дружина хаує мене з комп'ютера... Хочу побачити готелі незабаром відпустять.

Джерело: