Кома після аварії. Щоб розгубити всі смерті.

Травматична травма мозку, перелом дуги черепа, 21 день в комі Важко вірити, що Олександр на вулиці. Притицький в Мінську потрапив на мікроавтобус, як правило, вдалося вижити. Тим не менш, це вкрай смілива дівчина не тільки виходила з важкого стану, навчалася говорити і ходити знову, але тепер вона все ще танці і навіть сидячи на близнюках! Вона сказала, що вона була в 10% щасливої групи. З посміханням, наші героїні говорили про те, що інші можуть пам'ятати тільки з тремтінням і через розриви. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це дійсно диво.

каталізатор

1082-1967 рр.

11 січня 2013 Дівчина проходить останній іспит зимової сесії на Львівському гуманітарному коледжі в MSLU, де вона навчалася як секретар-референт. Плани швидко отримуються в другу і поєднуються для подарунка (на День народження взаємного друга наближається). І знову справа грала роль: якщо дівчина збиралася додому, то вам не доведеться перетнути дорогу. Але вона мала піти на іншу сторону вулиці Притицького. Так Олександра очолює світло трафіку.
- Я пам'ятаю, що день з брухтами. Я залишаю коледж після іспиту, після чого я ходжу до переходу, я відправляю SMS повідомлення на шляху, Я поділю свою радість про сеанс, я приходжу до дороги, а потім я не знаю, що це чарівна дівчина на початку року була між життям і смертю. Ніщо не зраджує потерпілий від нещасного випадку. Незважаючи на те, що вона зараз визнає: «Для довгого я був в такому стані, що краще не дивитися на мене взагалі. й

Що відбулося в п'ятницю, ми повинні судити перші слова свідків. Вони сказали, що на пішоходів світло трафіку був відлік часу, в якомусь точці він припинив, але червоний світло продовжує спалювати. За словами свідка нещасного випадку, дівчина в цей момент вийшла на дорогу. Потім удар - і вона на дорозі. До речі, це далеко від ізольованого випадку, де відлікація суперечок дорожніх користувачів. Це пов’язано з особливостями координації руху, коли штучно заважають. Саме через такі збої, що відлік планується відмовитися.
На сцені нещасного випадку відразу ж зупиниться кілька автомобілів. Хтось обмотує жертву в ковдрі. Швидка швидка допомога. Діагноз звучить як речення - "висока травматична травма мозку, перелом арки черепа, закрита кровотеча, травматичний удар". Займіть дні для батьків Олександра, спочатку вони не допускаються бачити дочку. Вони не побачать її до шостого дня, з трубкою вставляється в її горло. Випадково в коридорі почне бесіду лікарів і родичів того ж хворого: "Без шансу ..." Мозок помер... Вліво кілька днів. На цій точці емоціями відійде масштаб.
Лікар-реанімації розкажуть їх, 90 відсотків часу, люди непристойні, ставити його легко, але ваша дочка була однією з 10 відсотків удачі. вона міцна, вона зробить її. Медик правий. Точно через три тижні дівчина успішно знімається з коми.
до Вони говорять, що в цьому стані люди нібито чують голоси, вони отримують деякі бачення. Лікарі консультують своїх батьків, щоб розповісти мені, Олександру сказав. Але я не мав нічого подібного – я не бачив його чи почуваюся. Я впав дупу 11 січня і відкинувся 1 лютого. Перше, що я чув голоси батьків: «Саша, Саша...» Я там, як новонароджений, і просто дивився. Я був сказав, що я потрапив на машину. Як? Я завжди дивлюся до того, як я крок на дорозі. Я не божевільний стрибати перед автомобілем! Він був ударом.

Чи запам’ятовує листи, родичі, знайомі? Я, він. Але звуки не хочуть додавати до слів. Це робить деякі смішні моуї. Вона розуміє все, розуміє все, хоче сказати, але не працює. У цей момент важко уявити, що протягом декількох місяців студентка візьмуть іспити і підготує до випускного класу. Її мовлення тепер повністю відновлено.
до У перші дні після того, як я вийшов з коми, моя мати прийшла з цієї форми зв'язку: якщо я хочу сказати так, я просто покажу мені мову. - Одного разу вона приніс звичний алфавіт і попросила зігнути слово. Умови були однаковими: вона вказує на літеру, і я зіткнулася на мій мову, якщо я погоджуюсь. Ось як ми кладемо слово «закриття». Я радий, що близько до мене були з мною. Він був величезним щастям для мене.

Реальне диво стало динамікою відновлення. Кілька тижнів від інтенсивної опіки дівчина передається на регулярну сторону, потім в іншу лікарню, після чого вона була відновлена в Aksakov області. До цієї точки Олександри вже могли говорити, але був обмежений інвалідністю. Важкий час реалізувати проблеми: це завжди буде справа? а потім що? Як жити?
до Моя мама була з мене вдень, вона поїхав до процедур, дівчина говорить. А ввечері після роботи мій батько прийшов, в коридорі ми спробували зробити легкі вправи, щоб мозок запам'ятався рухами. Спочатку тіло не слухав - я очолюв з-за кордону, я струн ... Але 27 лютого відбулося диво. Я пам'ятаю, що це було вчора. Мій тато провів свою талію, коли я спробував ходити. Тексти пісень, а це означає: Тоді я відчуваю, що він не ходию, і я не падають. "Ви збираєте себе!" Вечора, вечори.
На інтерв'ю Олександр впевнено приїжджає в підбори, так як якщо не було нічого за крихкими плечима дівчини - не сліз, не біль, ніяких депресії. Всі емоції вигорають, сльози висушують, спраги життя залишилися. "Чи я кричав. Я згадував про нашу героїну. Під час перебування в Аксаковській області руки розтягувалися, вони скручувалися як динозавр. Це кома.

Я не був запасний під час процедури. На большій шкалці 10 з 10. Але я отримав руки назад. Довгий час, однак, не відчував себе частиною правої щітки, вона була як бавовняна. Ви можете покласти голку в неї або покласти вогонь в ній - нічого! Але тепер дотик майже відновився. й

Там, в Аксаковщині, дівчина має нервову поломку. Вони кажуть, що це пов'язана реалізація того, що сталося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вона не спить вночі, думає про небезпечні думки. Період розпаду раптово закінчується, на сонному ранку. Олександра розуміє, що вона повинна продовжувати процедури, боротися за здоров'я, бути міцною. У березні напередодні дня народження вона розряджається. Два місяці після нещасного випадку! Лікарі здивовані таким швидким відновленням.

до Але це тільки початок. Я мав повернутися до нормального життя. Спочатку я боявся міста! – згадує дівчина. У лікарні протягом трьох місяців. Аромат людей, автомобілів. Небезпека. Не було в кімнаті, не бачити стіни. Деякі перехожих, деякі драйвери, деякі мікроавтобуси ...
Наприкінці квітня вона бере свою першу незалежну прогулянку після хвороби. Тролейбус здається іноземцем, як транспорт з іншої планети. Це як дитина дізнається про світ навколо нього. Щось схоже на другий раз в її житті переживає дівчина. Однак цикл швидко затримується. Після цього були остаточні іспити в коледжі, м'ячі, успішні вступи в MSLU (на другий рік), подорож з батьками в Європі.
Нарешті, Олександра вирішує взяти гальмівний крок - намагається піти на роботу: "Я отримав виклик, і я якось, не маючи багато причин, погодився стати касиром в магазині протягом деякого часу. Але умови були нестерпними: 13-годинний робочий день, дуже трудомісткий процес ручного набору товарів і цін. Я просто втратив мій розум. Це була помилка. й
Але повернення в танцювальну школу, де дівчина навчалася довго, це надихає. На перших, складних кроках і вправах не працюють. Олександра не повністю володіє тілом. Але після того, як пам'ять повертає м'язи до своєї колишньої впевненості. Наш герой знову сидить на близнюках і готовий до виконання.
Про суд говорить в язику-в-чеку, якби неважливо: «За перший раз я бачив водія в кінці травня, перед слуханням. Він не намагався зустрітися до. Він прийшов до суду, апологізований ... Згідно з дослідженням, він взяв мене два або три секунди, щоб дістатися до острова безпеки. Водій не зупинився, але він міг бачити мене. Він вдарив гілі. Він був засуджений до трьох років позбавлення волі, позбавлених своїх прав на п'ять років і вимагав відшкодування збитків 50 млн рублів. й

Після того, як в лікарні Олександра читати коментарі до замітки про нещасний випадок, в якому вона отримала. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона вирішила сказати мені, що дійсно сталося. Що за цим сюжетом, так як за кожну таку історію, є реальні люди. Якщо ситуація не може бути простою і очевидною, оскільки вона може негайно здаватися.
Повідомляючи все це, наші героїні, важко вірити, посміхатися. Вона стверджує, що вона вже критикувала всі її сльози. Але було сильне почуття, що було оптимізмом, що допомогло цю дівчину повернутися на ноги і повернутися до нормального. Наприкінці нашої бесіди вона зізнається: «Що не було навіть натяка, а пряме повідомлення від вище. Кілька місяців до нещасного випадку, я просто поганий жахливо: автопаркування хобі, майже ніколи не був додому, вечірки до ранку ... У цей день 11 січня припинили все і змінили все. й

Головна

Джерело: