391
Як я покарав авто фронтмен
Історія натхненна вчорашнім повідомленням про СМС-камери. Про те, як я зіткнувся з автосетом і вчив шампанів, що це не добре робити. Я не пам'ятаю.
Батя вранці переїхала в дачу, біля Зеленограда - 30 км. з Москви. Bati має старий Mercedes 93. Він пішов рано вранці, пообіцяв зателефонувати, коли він прибув.
Я здаю цей день в поганому настрої. Поставте на виворітну стопу. Не працює, все сердитися, і сигарети виявляються. Евіл, в цілому. Я люблю чистити обличчя, але ніхто не. Навіть сусіди відремонтували, якби поспілкуватися, припинили.
Ось ми йдемо. Дзвоните до Dad.
«Леш, я в біді, мені потрібно $15,000 прямо зараз. й
до Що відбулося?
Я отримав в нещасний випадок, що називається страхуванням, вони сказали, що я був винним і залишив сцену ДТП, запропонував розсіювати мирно протягом 15 тис.
Я думаю, "Ох-пай!" Я дуже знайомий з цим! Приїжджайте, ви закрутили!
(Згадайте, настрій було поганим.)
Я зателефоную бату.
Опишіть саме те, що сталося і де ти стоїть.
На Кутузовському шосе, біля входу в Зеленоград. Він не торкнувся нікому, дорога була порожньою, хтось їздив за ним, запитав, щоб дати шлях. Я прочитав, почув удар. Ми отримали на боці дороги, що називається страхуванням...
Дайте водію телефон, хочу поговорити з ним.
до Він не хоче. (Of course.) ?
до Далі покажіть мені номер автомобіля. (Діє диктати)
- Тепер поставте знак аварійної зупинки, ввімкніть на надзвичайні ситуації і скажімо, що я вже називався поліцією трафіку. Зелеоградський міський райдержадміністрація. І дати йому мій номер телефону. Зателефонуйте, якщо він хоче.
- Все правильно, отримавши його.
Після 15 хвилин я назвав його назад (до речі, ДПС називаються відразу, описуючи все до них).
- Дад, що?
до Він пішов. (Thinking: Ох! Handsome! Ви зробили право!
- Гаразд, я назвав DPS, розкажіть, як це було.
- Все правильно, звернувшись.
У ще 10 хвилин я отримав виклик від незнайомого числа. Я вже знаю, що це «покупець».
Я підбираю трубу.
- Привіт?
I: AllO MJA!!!
- Здравствуйте, я даю номер телефону тут, явно ваш батько, ви попросили мене, щоб зателефонувати вам.
Я: І що?!
На жаль, у нас була аварія, ваш дад подряпин мій автомобіль, страховка оцінила ремонт на 10 тис. рублів. Це 5,000 менше.
Мені: Так це! Мил-чек ...
У мене є бізнес у Зеленограді. (Я не маю нічого спільного з ним, крім картоплі.)
Я знаю місцеву поліцію трафіку. (Не біжить там...) й
Ви! Затягніть мій тато.
Ви! Уві сцени. Я вже назвав Гайцев і ДТП буде формально.
АЛЕ: Є два варіанти для вас:
1). Ви приїжджаєте до Москви і принесіть мені 15,000. Тоді Дад не запам'ятовує номер автомобіля, а ДТП буде з невідомим.
2) Ви не приїжджаєте, але потім ви краще не йдете на дорогу.
Що ви думаєте? Після 40 хвилин він стояв на в'їзді, апологізований, сказав, що незрозумілий вийшов. Я пішов з дому, неголені, в тапочки, сердитися як пекло. І сказав він, "Добра робота". Ти зробив право. І пам'ятаєте автомобіль, і два кілометри, якщо ви бачите його!
Він сказав, що він зрозумів.
Я назвав бат, поліція трафіку була видана з невідомим, свідоцтво про нещасний випадок.
І я пішов, щоб зробити музику...
Ось історія, здається 2009. Я не пам'ятаю точно.
Все, завжди: Перше, що ви робите, - це зателефонуйте Гаянам і встановіть аварійні зупинки. Далі все ще...
Джерело: рибальська сітка
Батя вранці переїхала в дачу, біля Зеленограда - 30 км. з Москви. Bati має старий Mercedes 93. Він пішов рано вранці, пообіцяв зателефонувати, коли він прибув.
Я здаю цей день в поганому настрої. Поставте на виворітну стопу. Не працює, все сердитися, і сигарети виявляються. Евіл, в цілому. Я люблю чистити обличчя, але ніхто не. Навіть сусіди відремонтували, якби поспілкуватися, припинили.
Ось ми йдемо. Дзвоните до Dad.
«Леш, я в біді, мені потрібно $15,000 прямо зараз. й
до Що відбулося?
Я отримав в нещасний випадок, що називається страхуванням, вони сказали, що я був винним і залишив сцену ДТП, запропонував розсіювати мирно протягом 15 тис.
Я думаю, "Ох-пай!" Я дуже знайомий з цим! Приїжджайте, ви закрутили!
(Згадайте, настрій було поганим.)
Я зателефоную бату.
Опишіть саме те, що сталося і де ти стоїть.
На Кутузовському шосе, біля входу в Зеленоград. Він не торкнувся нікому, дорога була порожньою, хтось їздив за ним, запитав, щоб дати шлях. Я прочитав, почув удар. Ми отримали на боці дороги, що називається страхуванням...
Дайте водію телефон, хочу поговорити з ним.
до Він не хоче. (Of course.) ?
до Далі покажіть мені номер автомобіля. (Діє диктати)
- Тепер поставте знак аварійної зупинки, ввімкніть на надзвичайні ситуації і скажімо, що я вже називався поліцією трафіку. Зелеоградський міський райдержадміністрація. І дати йому мій номер телефону. Зателефонуйте, якщо він хоче.
- Все правильно, отримавши його.
Після 15 хвилин я назвав його назад (до речі, ДПС називаються відразу, описуючи все до них).
- Дад, що?
до Він пішов. (Thinking: Ох! Handsome! Ви зробили право!
- Гаразд, я назвав DPS, розкажіть, як це було.
- Все правильно, звернувшись.
У ще 10 хвилин я отримав виклик від незнайомого числа. Я вже знаю, що це «покупець».
Я підбираю трубу.
- Привіт?
I: AllO MJA!!!
- Здравствуйте, я даю номер телефону тут, явно ваш батько, ви попросили мене, щоб зателефонувати вам.
Я: І що?!
На жаль, у нас була аварія, ваш дад подряпин мій автомобіль, страховка оцінила ремонт на 10 тис. рублів. Це 5,000 менше.
Мені: Так це! Мил-чек ...
У мене є бізнес у Зеленограді. (Я не маю нічого спільного з ним, крім картоплі.)
Я знаю місцеву поліцію трафіку. (Не біжить там...) й
Ви! Затягніть мій тато.
Ви! Уві сцени. Я вже назвав Гайцев і ДТП буде формально.
АЛЕ: Є два варіанти для вас:
1). Ви приїжджаєте до Москви і принесіть мені 15,000. Тоді Дад не запам'ятовує номер автомобіля, а ДТП буде з невідомим.
2) Ви не приїжджаєте, але потім ви краще не йдете на дорогу.
Що ви думаєте? Після 40 хвилин він стояв на в'їзді, апологізований, сказав, що незрозумілий вийшов. Я пішов з дому, неголені, в тапочки, сердитися як пекло. І сказав він, "Добра робота". Ти зробив право. І пам'ятаєте автомобіль, і два кілометри, якщо ви бачите його!
Він сказав, що він зрозумів.
Я назвав бат, поліція трафіку була видана з невідомим, свідоцтво про нещасний випадок.
І я пішов, щоб зробити музику...
Ось історія, здається 2009. Я не пам'ятаю точно.
Все, завжди: Перше, що ви робите, - це зателефонуйте Гаянам і встановіть аварійні зупинки. Далі все ще...
Джерело: рибальська сітка