Син Володимира Жиріновського в ДТП на «Порсі»

Член ЛДП Ігор Лебедєв на «пощі» зіткнувся з «Жігулі». У ДТП, сам політик, поранений дорослий пасажир Лади і дитина.
У Москві поранено три особи, в тому числі сина російського президентського кандидата Володимира Жириновського.

Згідно з попередніми даними, у порівнянні з ДТП було 80-річний водій чотирнадцятої моделі «Жігулі» Леонти Мороза Морщинського.

«Про два годину вдень, перед будиночком No 16 на вул. Генерала Дорохова, Porsche та Лада вагони, які збиралися», - розповів про правоохоронне джерело життя. «Лада» розгорнулася, коли джип поїхав в неї, слідуючи прямій лінії.

За даними нашого джерела, за кермом «Порш Панамер» білим був 39-річний син відомого російського політика Володимира Жиріновського – Ігор Лебедєв.

У прес-службі GU MIA в Москві було підтверджено інформацію.

«Прибуття Porsche Ranamera Turbo С на момент аварії Ігор Лебедєв, - прокоментував в штаб-квартирі поліції. Згідно з попередніми даними, обидва автомобілі перевозилися на вул. Рябінова. ВАЗ, який знаходиться в правому ряду, спробував зробити У-повернення у дозволеному місці і, не зануривши рух у лівому ряді Рорш, відібрав аварію.

«У ДТП сам Лебедєв і два люди (в тому числі дитини), які подорожували в Жигулі поранені», - підсумував співрозмовник. Всі обставини ДТП уточнюються, поранені обстежуються амбулаторними лікарями.

12-річний Тимур М. з сцени нещасного випадку на амбулаторії Сперанського. Лебедєв і батько хлопчика допомогли на місці. За даними лікарів, Тимур був діагностований синцями і абразивами. Небезпечне життя.

З елітного спортивного автомобіля Rorsche Ranamera Turbo S відразу після нещасного випадку прибрано гарне число A 002 MM 77 RUS. Як дізнатися новини про життя, ця ліцензія зареєстрована на машині іншого бренду - Mercedes.

Porsche Ranamera Турбо S здатний прискорювати до 100 км / год всього за 3,8 секунд, а максимальна швидкість спортивного автомобіля досягає 306 км / год. Однак це задоволення недорогий: ціна на новий автомобіль коливається від 10.7 до 20 мільйонів рублів.

У середовищі Ігоря Лебедєва Новини про те, що після аварії він відчуває нормальну.

- Лебедєв реально потрапив в аварію, - сказав голова прес-служби ЛДПР Юрій Рижов. Ми ще не знаємо деталі ДТП. Я можу тільки запевнити, що він відчуває нормальність.

39-річний Ігор Лебедєв – заступник Державної Думи третіх та шостих скликань. У нижчому будинку парламенту завітав політик.

80-річної Московії все ще в ударі після зіткнення з Porsche Panamera вартістю понад 10 млн рублів.

Драйвер ВАЗ-2114 Леонти Морщинського, за власним прийомом, не може відновитися після аварії на машині сина Володимира Жириновського Ігор Лебедєва.

«Я пішов до У-виходу тут з цього проходу, на його провулку», - сказав Леонти Петрович інтерв’ю з Новини життя. - Я вже вийшов і потрапив! Я не пам'ятаю більше. А ось ... — водій показує на зламаному «Жігулі».

«Я відчуваю себе поганим, кажуть, що ребра порушується,» скаржиться на пенсіонер. - Це важко дихати ...

Вартість Porsche Panamer не менше 10 мільйонів рублів зламаний передній бампер, як фари, працювала сумочка.

Навіть якщо виключите внутрішню приховану шкоду, ремонт такого автомобіля буде коштувати кругла сума - не менше мільйона рублів.

Якщо двигун не пошкоджений, ремонт такого автомобіля буде коштувати власника близько 1 млн рублів, пояснив експерт новин про життя Porsche Center Altufievo. Але ми можемо сказати тільки після дефекту. Якщо радіатори пошкоджені або удар досягнути рушій двигуна, сума може збільшити до 3 мільйонів. Зачекайте деталі і сам ремонт буде мати від 3 тижнів до 1,5 місяців.

Страхування ОСГО, якщо Морщинський визнаний винною від нещасного випадку, не буде достатньо відновити спортивний автомобіль, звичайно ж.

Сам Ігор Лебедєв на сцені ДТП категорично відмовився прокоментувати інцидент на камері, але в приватній розмові пояснив його маневр:

«Я пішов на вхідний провулок, щоб якось уникнути зіткнення, але не вдалося», - сказав Ігор Лебедєв. - На машині є старий дід. Він бомбардував, очевидно, помістив пасажирів і поїхав, не виглядав.

Новини

81172 р.

Джерело: