654
У дорозі ми витягали дачу. .
Моя дружина і я вирішив купити будинок на новий рік. На території, як це було, допоміжний стоячий на стрічковому фундаменті, оскільки ми перебуваємо в Криму і землі, враховуючи, що ми кілометраємося від моря, потім він сидів і допоміжний дав тріщину з пальмою в 4 місцях, друг в 200 метрах є невеликий котедж і така ж проблема, у нього є будинок в цілому на «банках», тому дід все ще будувався, як кажуть, що він міцний з заводу і побудований. В цілому, для доставки матеріалу, щоб зберегти і пити його в домашніх умовах, вирішив замовити разом і зробити занадто. В цілому вони знімали розміри від мене і пішли до нього, щоб приготувати дизайн. Вони закінчилися перетягуванням мене, і в кінці, у мене є пара картин на спині. З того, як він мав всі дії, він прокоментував його.
Ось 35 фото.
Це lane.
2. Сам котедж
3. У Допоміжний, культура свята
4. ближче.
5. Умань Вже один готує стрічку, всього близько 100 метрів, я оцінив, якщо я знайшов звіт пізніше.
6. Жнівень Детальніше
7. Про нас Намагаючись по кутах і радіючи при точному порізанні рослини, нам довелося збити ями знизу.
8. У Ми намагаємось вирізати болгарку скибочку в кутку, але ми зрозуміли, що ідея смоктати, відкладаючи цю ідею, потім ми розглянемо.
р.
9. Навігація Намагаємось відварити першу застібку, фото небагато в різноманітності, тому немає лінійної ділянки. Я так шкода...
10. Детальніше
11. Кукурудза ближче.
12. Падіння кута
13.00 р. Ми допомогло нам, з нами всі 2 дні роботи і навіть зварювання не боїться!
579777
14. Ось як я відварився.
15.00 р. Я варив його двічі, тому я впевнений. В результаті близько 3 кілограмів монолітного пішли.
16.00 р. Під час перерви пиво допоміг.
17.00 р. Вони приготували і в темряві, поки наш klushis сідає в мою дачу, кажучи, що, зварювання вже було видно в небі, хехехе
18 років Детальніше Катування, без запаху.
19.00 р. Що вже зробив ще болгарку.
р.
20. Стилетто на стрічці, боялися деформації нитки, вийшло зробити швидко і все вийшло точно.
21. На ніч вони дозволяють металу охолодити і збити скраб і ходити на другий, тому що шов зданий тонким і задньою вії був шпилькою, прийом ще через різьблення.
22. Спробувати на фасаді
23. Ось ще один погляд.
24. Ось шпилька входить в пас, горіхи були замовлені на заводі Sudo-Building, Корепани були виготовлені для пікко, ksta з цієї сталі "Zubr".
25. Стрічка в aisle
26 більше фото.
27. Вид пили
28. Переглянути на ліву сторону осаду
29. Власне, я вже в спині після ґрунтовки.
30. Дивитися.
31. Месим швидко на листовому розчині
32. Вирівнюємо підлогу, кладемо гідроізоляцію, виворіт.
р.
33. Забули купити сорочки! Ой, приїжджайте,
, м. Київ
34. Натягував підлогу, а потім був туман через різницю температури моря і атмосфери, метеорологи коригують мене.
35. Ми збираємо барбекю!
І відпочивати на морі! Пити пиво! Я зробив!
Джерело:
Ось 35 фото.
Це lane.
2. Сам котедж
3. У Допоміжний, культура свята
4. ближче.
5. Умань Вже один готує стрічку, всього близько 100 метрів, я оцінив, якщо я знайшов звіт пізніше.
6. Жнівень Детальніше
7. Про нас Намагаючись по кутах і радіючи при точному порізанні рослини, нам довелося збити ями знизу.
8. У Ми намагаємось вирізати болгарку скибочку в кутку, але ми зрозуміли, що ідея смоктати, відкладаючи цю ідею, потім ми розглянемо.
р.
9. Навігація Намагаємось відварити першу застібку, фото небагато в різноманітності, тому немає лінійної ділянки. Я так шкода...
10. Детальніше
11. Кукурудза ближче.
12. Падіння кута
13.00 р. Ми допомогло нам, з нами всі 2 дні роботи і навіть зварювання не боїться!
579777
14. Ось як я відварився.
15.00 р. Я варив його двічі, тому я впевнений. В результаті близько 3 кілограмів монолітного пішли.
16.00 р. Під час перерви пиво допоміг.
17.00 р. Вони приготували і в темряві, поки наш klushis сідає в мою дачу, кажучи, що, зварювання вже було видно в небі, хехехе
18 років Детальніше Катування, без запаху.
19.00 р. Що вже зробив ще болгарку.
р.
20. Стилетто на стрічці, боялися деформації нитки, вийшло зробити швидко і все вийшло точно.
21. На ніч вони дозволяють металу охолодити і збити скраб і ходити на другий, тому що шов зданий тонким і задньою вії був шпилькою, прийом ще через різьблення.
22. Спробувати на фасаді
23. Ось ще один погляд.
24. Ось шпилька входить в пас, горіхи були замовлені на заводі Sudo-Building, Корепани були виготовлені для пікко, ksta з цієї сталі "Zubr".
25. Стрічка в aisle
26 більше фото.
27. Вид пили
28. Переглянути на ліву сторону осаду
29. Власне, я вже в спині після ґрунтовки.
30. Дивитися.
31. Месим швидко на листовому розчині
32. Вирівнюємо підлогу, кладемо гідроізоляцію, виворіт.
р.
33. Забули купити сорочки! Ой, приїжджайте,
, м. Київ
34. Натягував підлогу, а потім був туман через різницю температури моря і атмосфери, метеорологи коригують мене.
35. Ми збираємо барбекю!
І відпочивати на морі! Пити пиво! Я зробив!
Джерело: