Аварія охолодження (10 фото)

1-30 кв.м. Ми сидимо в домашніх умовах, подивіться фільм, п'є шампанське і відсвяткувати День закоханих з Юлію. Ось ряд гучних чубчиків з вікна, а тривоги відразу тривають на декількох автомобілях в рядку, включаючи наші.
Ви отримуєте заспокійливу в таких ситуаціях. Джинси, куртка, взуття, і в три хвилини Я знизився.

На дорозі через дорогу BMW X5. Я отримую iPhone, я поверніть на відео, я запустив до нього спочатку.

р.

р.

На бічних подушках працювала, вся бочка обтирається, вікна на дверцятах зламаються, метал на задньому лівому крилі просто рівна. На колесах жінка, віком 40, намагається подрібнити дволітрову сумку соку в її сумку. Біля сина, близько 12 років (забудьтеся з авто до того, як я побігла). Я запитав, що водіння автомобіля. Вона каже, що це нічого робити з ним, немає необхідності залучати її. Її чоловік побіг її, який терміново необхідний для того, щоб відійти від когось (відповідаючи сцену нещасного випадку).
Решта мешканців будинку, власники уражених машин. Жінки люблять спирт. Мова трохи нестерпним, часто повторює те ж саме. В першу чергу я сказав, що це: чому ви тут, всі нещільності, автомобілі-хіти, гроші будуть, ми зафіксуємо все, мій чоловік прийде (не повернеться, але прийде) - ми з'ясуємо, нічого не хвилюватися, страхування буде платити всім. Це, як кажуть, що справа життя.

Прогулянка по будинку, щоб побачити інші автомобілі вона спіймана.

Фото показує X5, стоячи далі по дорозі. Перший спійманий Mercedes, він має задню криву, обидва двері (прозор видно на фото), стійка, поріг, зведене дзеркало. Не зрозуміло, що ще з геометрією та колесами.

На задньому лівому крилі BMW метал рівна - швидше за все, просто проти дзеркала Mercedes, так як вони приблизно однакові у висоту.

Мерин перекидає експедицію, і він потрапив у задню бампер паркованої Volkswagen (який вид мінівена транспорту) з передньою бампером. На фото зображено азійський проміжок між фарою, крилом і капюшоном. Як кажуть, можливі приховані пошкодження.
На першому ударі, швидше за все, бічні подушки на BMW (подушка і подушка на двері водія) працювали. Дівчині, очевидно, в цей момент оселилися в сидіння водія більш комфортним, кинули кермо і почали спостерігати за інтересами, що сталося.

Два авто після Volkswagen стояв SUV Audi (як Q5). Він був удачливий, невеликий тангенс удару на передній бампері, багато подряпин і туману підв'язують. У принципі Audi і Transporter з'явився невеликий шарф.

Тримайте літати. Корола в лінії, припаркована на боці дороги. Сильний вплив в бочку (задня крило, задня лампа, стовбур, обидва двері не відкриті, дзеркала, передня крило, диски, задні бампери). Корола стрибає, мухає над бордюром і збиває в наш червоний елемент.

У нас дуже щільно задні двері, багато відступів на передній частині. Не знайдено подряпин на пластикових підвіконнях і крилах, але не знайшов їх. На щастя, скло не зламало. З геометрією все дрібно, двері відкриті і закриваються, як раніше, вікна працюють.
На фото показано, що промінь живлення задніх дверей неможливий, а двері промивають і нижче його. З удару на Ель на Королі, задня бампера збиває і летить, ліва лампа і задня ліва крило, задня ліва дверцята погано подряпина. Натюрморт Ель - це міцна машина!

Але це не все!

Далі BMW переглянув задню частину паркованої Dodge. Новий автомобіль, м'який спинка, пошкоджені крила, вогні, задня бампера. Покрівля ходила злегка на боці, але всі вікна, крім задньої, неприпустимо.

Добре, Dodge, в свою чергу, летить над бордюром, і збиває передню бампер в бочку Suzuki стоячи там. Передні двері, задні двері подряпини, поріг йде і передня крило здається доторкнутися. Dodge має передню бампера.

Всього 8 (щільно ебать!) авто в ДТП, в т.ч. кульприта!

Відео того, що сталося з моїми коментарями.

Починається найдовша частина!
У той час як сусіди і я перевіряю шкоду, вона ловила приватний водіння по вулиці і отримує в таксі з сином! Калм вниз, сита.
Я ходжу до водія, відкрийте двері. Кавказька водіння. Я запитаю, хто він і що він робить тут.
до Ух, йти вперед і отримати її!
Я поясню, що дама чинила нещасний випадок, п'яний і намагатися втекти з сцени. Що я написав номер кабіни, і що це буде як для водія, коли він знаходить його?
Зміна обличчя водія в секунду.
до О, приїжджайте!
Втрачає її практично силою, сидить і листя.
Це виглядає так. Дівчинка починає жити, що вона не збирається стояти з дитиною в холоді, що вона не потребує її, і проблеми є тільки нашими (ми є худоба - ми будемо чекати поліцейського руху, і вона пішла, вона не хоче заморозити). «Я не розумію, що проблема є, є автомобіль, координати, номери, страхування – ви всі з`ясуєте без мене, ви будете всі оплачені, ремонт автомобілів, і я не маю нічого спільного з ним, не заважає мені, я пішов додому з дитиною. й
Він звідти тут.

Передача VPS в автомобілі. Я з ним, він зупиняється. Я розповідаю вам, що жінка мала нещасний випадок, п'яний і намагаюся втекти. Я знімаю його на камеру і запитаю вас, щоб дійти.
Повернутися до міліції, зловити жінку, вимагати документи. Вона каже, що вона не є. Прийміть свій автомобіль, щоб прогріти.

Прихід ДПС. Вони відразу помітили, що вона п'яна. Потрібні папери, вони не потрібні. У мене немає документів, я не впорався, мій чоловік зумів, нічого не бачив, мій чоловік не доступний, нам потрібно ходити до нього, а потім повернутися з документами.
Що ви хочете, я збираюся додому з дитиною.

Я відмовив показати документи, як вони не є. Не має права шукати його, оскільки той, хто проводить пошук, повинен бути однаковим сексом, як той, хто шукає. поліцейський закликав її вивчити.

Через те, що поліцейський Gazelle прибуває, приносить поліцейський. Люди переповнили 20-25, всі починають збиратися в кластерах і обговорювати себе, що робити.
А ситуація цікава.
Немає свідків того, що вона була запущена. Всі чули звук ударів, але ніхто не бачив, що вона їздила в часі.
Тобто, за логікою речей, якщо ви сперечалися на його користь:
Вона може сидіти на пасажиру і пити. Випадковий, автомобіль зупинений. Чоловік, який, згідно з нею, був кермом автомобіля, побігався з другом (відповідаючи сцену нещасного випадку, позбавлення прав). І вона просто піднялася двері водія, можливо, це було зручніше для неї, вона не приводила машину = вона не мала нічого спільного з ним. Ніяких документів, не існує підстав для видалення. Друга опція полягає в тому, що вона була водінням, нещасний випадок не залишалася (поки не встигли), але поїхав під впливом (= позбавлення прав). Чотири з семи уражених автомобілів були застраховані під КАСКО, другий три (включаючи наші) - під ОСАГО. Обмеження платежів за OSAGO на всіх становить 120 000 рублів. Три добре дражені автомобілі. Решта в суді, і буде довго.

Скрипки відкрито розповідають нам, що леді діє грамотно, і виходить, що вони не мають причин, щоб її зберегти. Все, що робити. Хоча вони можуть бачити, що вони самі сердитися на ній, але вони можуть зробити нічого.

Тут ця жінка говорить про те, що документи знаходяться в домашніх умовах, життя поруч, її чоловік не доступний, і вона повинна йти і принести документи самостійно. Він захопив сина рукою і вмирає в двір нашого будинку.

Скопіювати її!
П#&$EC!
Коли я просить їх, якщо вони розуміють, що вона не повернеться назад, вони кажуть, що вони не можуть нічого робити, тому що вони не повинні бути затримані. І дама тримається!

Захоплення! Ну, принаймні, псується є причиною? Головна Чи можна тримати вас? І доставити до станції при необхідності? Ми можемо! Що ти? Вона вже знає, куди!
Я захоплю два копси своїми руками (чоловік і жінка, яка прийшла до Газели), зламати, запускати три з нас після неї. Ось ми йдемо. У випадковому в'їзді нашого будинку. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Чому? А друг живе тут, думав, що вона не відкриває її! Це просто!

Повернувшись до сцени нещасного випадку, леді вже тягнеться під нею руки практично силою.
Я запропоную, що поліція все ще перевіряє її на документи в присутності свідків.
Перевірка.
У сумці - дволітровий сік, два салати в пластикових контейнерах, почали літрову пляшку з віскі! Ну, це всі дрібні речі. У кишенях також знайдено багато непорушень, але ключі до BMW. Але вона не їздила!
Є підозра, що вона дав документи до сина (добрий хлопчик, до речі, був дуже шкода за нього – зрозуміло, що він був рубаний і намагаючись зробити краще, мама попросила залишитися, коли вона спробувала втекти, і так далі). Але ми не маємо права шукати сина! Дитина! Для дітей потрібна спеціальна робота, як і дитяча кімната поліції.
І дама носила деякі нещастя, потім вона не була тут на всіх, то вона сидить на сидіння, на передній сидіння, навіть на сидіння водія, але вона була їзда не її, але її безшовний син, який 30 років (не довше чоловіка, але сина), і автомобіль просто потопнула, так як літні шини, але всі ці речі, страхування буде платити всім, нічого не хвилюватися!

Відео Я сподіваюся, що ви бачите його через.

По-справжньому. Скрипки сказали, що вони взяли її на станцію. На даний момент вона є іспитом, вона буде ідентифікована, і вони гонна отримують перфоратор на BMW.
У випадку, якщо вони зупинилися на певному пості, був документ на руках, чому автомобіль був пошкоджений. Ми отримали паперову роботу до 6:30
Справа передана до певного блоку, що бере участь у пошуку. 24 лютого (після 10 днів) нам доведеться приїхати до ДАІ, до того часу вони вже встановили, хто є власником і де він є.

укр

Категории

Смотрите также

Новое и интересное