Я вирішив піти на далекий, таємничий континент, де люди ходять на голову. Дуже приємно мати друзів, які живуть зараз, і можна було зловживати трохи гостинності, залишаючись з ними. Так, і віза в Австралію не складна для отримання: зібрані копії документів, відправлені поштою в Посольство, і через тиждень через електронну пошту прибули візу – не потрібно йти в будь-яку точку особисто, краса!
Але це не так, як я хотів. Я мав літати до Сіднея з чудовою китайською авіалінією China Southern через Гуанчжоу. Політ Сеул затримав майже годину. Не дивлячись на те, що я зробив це, незважаючи на те, що вона переважає в китайські аеропорти при транзитних переправах.
І так ми літаємо до цього дуже Гуанчжоу, і коли прийшов час на землю, внутрішній зв'язок оголошуємо щось на китайці, а потім в корейці. Азійські люди почали активно збивати. Ця відсутність інформації спочатку проціджується трохи, але з часом літак почав нащадуватися, ми приземлили, і я був повністю спокійною. Коли раптом оголошено англійською мовою, яку ми прибули не на всіх в Гуанчжоу, але... Я не знаю, де ... коли вони сказали назву місця, в моїй голові він відразу утворився в набір незрозумілих китайських персонажів і відразу ж розтоплюється в повітрі. Не один пояснив, що це зробити.
На додаток до мене було п'ять інших європейських людей на площині, кожен з яких пізніше підійшов до складу рейсу зі шматочком паперу, на якому було написано проект англійського тексту. Вона читала стільки, скільки вона могла це зробити, що ми будемо стояти тут і чекати гарної погоди в Гуанчжоу. При запиті, що робити, якщо я був пізно для наступного рейсу, вона подрібнила її плечі.
Америка отримала трохи божевільний, коли він дав емоційне мовлення, кажучи, що це був найгірший авіакомпанією, що він ніколи не літав їх знову, що ніхто не сказав англійській мові, що це було незрозуміло, як вони могли зробити бізнес, як це, що вони навіть не привезли його води або їжі, поки ми чекали. Китаянка жінка уважно слухала, клацнувши її вії, але вона набридла і розуміла тільки одну думу з усього мовлення, і частимно змащується: «Що потрібно вода?» Американський зірвав в ній і спокійно, два тони нижче, відповів: «Окай, хоча б привезти воду...»
Звичайно, я був пізно для польоту. У Гуанчжоу прибув пізно, на той же бідний, як я поставив деякі наклейки, обіцяє платити готель, і відправлений на спеціальний лічильник, щоб отримати дошку на наступний рейс.
У нас було багато втрат. Вранці з'явився рейс з сім'ї. Не дивлячись на те, що ми випустили з аеропорту навколо двох годину, а трансфер до готелю займе близько сорок хвилин. Ви можете розраховувати на те, як добре я скинув, щоб отримати на рейсі. Ось мабуть, хороша річ, тому що дев'ять і півгодини, які пішли на Сідней, я не пам'ятаю на всіх, тому що я прокинувся через весь рейс.
І здається, що все вже добре, і я маю одну ногу вже в Сіднеї, навіть при паспортному контролі без будь-яких питань я був штампований в паспорті прибуття на славну Австралію землю, не дивлячись на роздрук з візою. Я вже пропустив людей, які чекають на багаж. З Я не хотів літати, нічого не було. І вже майже встановив стопу на вільній території, коли він був зупинений митним офіцером, який запитав про багажну бирку.
При навчанні, що я прибув без величезної палички, так як все нормальне китайське доробку, він був дуже дивним і запитав його. Ось де почався смокт і мільйон питань: Чому ви прийшли? Чому так багато речей? Де ти живеш? Ви платите за готель ще? Які друзі? Де вони з? Що робити? Ви на відпочинок? І багато іншої інформації, яку він намагався дізнатися, поставивши всі мої речі з мого рюкзака на столі. І часто питання були повторені, я вже почав відчувати себе про те, що я хотів би шати: Дядько, чому ви мене турбує? Але після того, як він знайшов квитки і бронювання готелів в Японії і відразу якось розслаблений, побажав удачу і давайте їхати в мир.
Джервіс Бей
Уже з тих, хто завітав до Jervis Bay! Це бухта пари годин з Сіднея, де, відповідно до Вікіпедії, найбілший пісок у світі.
З Я приїхав тільки ввечері, всі ми могли б зробити на цей день, щоб приїхати і поселитися в будинку і засипати.
Вранці, як правило, дощується поза. Якщо ви нічого не пишуте, нехай виходите.
Власником майна, де ми витратили ніч, був відставний офіцер австралійського флоту. Людина з мовою без кісток, людина радіо, людина, яка може говорити в одному диханні таким чином, що неможливо вставити слово в цей потік свідомості. Все, що нам довелося зробити, залишивши ключі, але ми провели вічність з ним. Поговорив про все: про те, як і де він служив, про те, як вправи проводяться тут, про кенгуру, про пісок, про те, які пляжі ми (сік!) хочуть піти, про планктон і китлі, показали карти і фотографії з книги, і так далі, і так далі, і так далі. Я думав, що ми ніколи не залишимося, тому що це було абсолютно неможливо, щоб так розумно перекручувати в його блискучу мову "Танк ти, добра!" що вона не працювала в половині слова ...
Позбавляючи від цього чати, ми пішли бачити, що відбувається тут. Незважаючи на дощ, плавно перетворений в дріждж, я відразу ж сподобалося природа Австралії.
Пляж під час дощу не схожий на білий пісок у світі.
На перший ранок мого перебування на континенті я зустрів кенгуру, і це як стереотипи підтверджуються.
Тексти пісень, а це означає: Тоді Австралія почала показати, що тут не тільки милі тварини, але і, наприклад, акули.
р.
В цілому берег неймовірно мальовничий.
8. У
р.
Ми піднімалися на старий маяк, з якого китли іноді говорять, щоб побачити. Звісно, ми не побачили кит, всі нормальні китлі сидять в домашніх умовах.
10.
Ми пішли на ботанічний сад, який військовим рекомендується як ботанічний сад, де немає чапних троянд і інших квіток ебать. Як було не йти після цієї реклами?
Виявилося, що кенгуру в Австралії так само люблять бруд. Не менше було багато в парку.
Ми зустрілися тут і менш приємні істоти: від під камінь раптом кинувся не маленький змій. «Це мабуть отруйний, і я думав, і повільно відступив.
Після обіду погода якось поліпшилася, але на жаль, вона встигла залишити цю гостинну область.
Навіть дорога до Сіднея був дуже яскравим.
Сідней
Прикраса з Сіднеєм почала з пляжами пляжу Коогі та пляжу Бонді.
І це, я скажу вам секрет, є найкрасивішим місцем я коли-небудь бачив в Австралії в моєму короткому місці.
18 років
Колір моря так незвичайно соковитий, який, на жаль, ми ніколи не маємо.
Ви навіть можете поїхати на російський дух тут.
Незважаючи на те, що у вересні все ще досить прохолодно, серфінги вже фолієві в морі, і деякі навіть управляти плавати без комбінезон.
Але це те, що басейни дивляться тут: ви, здається, плавати в морі, і хвиля не подарує вам.
Що відразу зловив очі, щоб люди одягалися в повний асортимент одягу з зими до літа: хтось може піти в теплій куртці з шарфом, і хтось зустріти його в літній трикотаж і шорти.
Пляжі Сідней неймовірні.
26.
Бізнес-відділ, на мій перший візит до серця міста, зустрінеться з холодним душем, ніби натякаючи, що трохи добре.
І навіть у дощі ця мальовнича країна продовжила дивуватися своїм видом.
29.
Місто Сідней нагадувало американських міст, дуже схожих на атмосферу.
31.
Дуже хороший парк п'ять хвилин від хмарочосів.
33.
Дуже барвистий центр, але дуже невеликий: в три дні я думаю, що я прогулявся вгору і вниз.
68224.
35.
Краса ...
3250Р. 3700Р.
37.
Тому для того, щоб якось диверсифікувати міські пейзажі, я вирішив попливти на пором на інший пляж і парковий район - Манлі.
39.00 р.
Після короткого прогулянку по моря, я пішов на парк.
478738 р.
Прогулянка і прогулянка, природа красива, але без тварин це свого роду нудний: ні ви кенгуру, ні крокодили, не навіть змії.
І тільки на шляху назад, я зустрів знак, що є водяні дракони тут, які, якщо ви ловите, ви можете приклеїти до некидного штрафу або навіть шестимісячного імпровізування.
990 Р
І через п'ять хвилин, що спокуса йде прямо перед мною. Я хотів би мати будинок, як це, досить.
Я бачив знак, "Знизу!" Биткоти! Я хотів бачити, хто вони були, але я ніколи не зустрівся з кимось.
Але в одному з ресторанів я знайшов страву, яка подається як вольфраму м'яса, так і на крокодилі м'яса. Я спробував крокодил в Камбоджі перед, і це дійсно смачно, хоча б не помилитися. Але м'ясо кенгуру розчаровується — як підошва роса: тверда і без смаку.
Сині гори
The Blue Mountains Park - це 4-зірковий готель, що знаходиться в декількох кроках від готелю. Я не маю автомобіля, тому я поїхав кілька годин поїздом, а потім прогулявся по долині.
Дуже важливо.
Чудова панорама.
А потім я провів ще кілька годин ходьби по шляху по цьому -- Я не знаю, що викликати -- каньйон, я думаю.
Дуже класно, ви йдете: навколо пташиного співу, вигляд неприпустимо, навколо немає, є незвичайна фауна навколо.
р.
51.
Мої ноги дійсно починають перегуватися.
53.
Так само, як і раніше, знайшли наступну станцію. На вокзалі немає людей, навіть робітників або касірів. Я чекаю, і поїзд не зупиняється. Я думаю, "Дуже, що про мене?" Прогулянка по пірону я знайшов непристойний графік на стіні. Виявилося, що не всі поїзди зупиняються на цьому безтурботному вокзалі. Дякую за те, що залишилося лише за хвилину. За все це, зупинити спів диферамів до цього далекого континенту! Я дуже сподобалося Австралії багато. Так багато чого, буде можливість, я обов'язково прийде знову, і наступного разу на багато довший час, тому що добре видно і дивиться. Веб-сайт: www.journal.com
р.
Джерело: