Велика подорож в Австралії

Одного разу в чудовому місті, яка вносить ім'я Австралії, очі відразу починають бігти - Хочу побачити красу цих місць і познайомитися з дикою природою. Країна і одночасно весь континент вражає своєю контрастністю і стає кращим варіантом для величезної кількості людей щороку. У цьому звіті ви будете їздити по дорогах Австралії і побачити величезну кількість чудових фото місцевих пейзажів. Австралію довгастить мене своєю таємничістю і віддаленістю, і за ряд причин не було легко дістатися - політ окремо займає не менше 30 годин на краще. Але рішення було прийнято, і мої друзі, і я кинувся на іншу подорож.

Це те, що наша туристична карта виглядала так. Починався в Мельбурні і закінчився в Дарвіні, закриваючи загальну близько шести і пів тис. кілометрів.

Він був пізно грудня і Мельбурн був готовий до Різдва.

Велика подорож в Австралії р.

Мельбурн, мабуть, найбільш мирний і виміряний місто я коли-небудь бачив.

Місто, створене для життя, де люди не працюють на своїх роботах, але повільно витрачають час, щоб насолоджуватися життям в будь-який спосіб.

Спостереження ритму міста з вежі Еурека - це задоволення.

Велика подорож в Австралії доб.

Якщо ви описуєте Мельбурн в одному слово – відразу приходить на думку визначення серена.

Перший контакт з тваринами відбувався в зоопарку Мельбурна. Це meerkat.

Ми зустрілися з кенгуру. Далі ми познайомимося з тваринами в природному середовищі.

Мальовничі пляжні будинки 20 км від Мельбурна - вони можуть бути орендовані протягом місяця, кинути дошку серфінгу і насолоджуватися Австралійським життям.

Відомі автодоріг Австралії перед нашими очима по всьому континенту. Іноді здається, що є більше ознак, ніж самі тварини. Тим не менш, ми звикли до правого кермо, практично пішли на курс зіткнення.

Австралійці майже ніколи не бачили снігу і святкують Різдво під час прогулянки по пляжі.

Подається згідно з Сіднею.

Пляж Бонді - найпопулярніший пляж в Сіднеї.

Сідней, як молодший брат Нью-Йорка, схожий на багато способів, тільки Сідней має набагато більш м'який клімат і пучок пляжів.

Сідней є найбільшим містом в Австралії, це очевидно в кількості туристів, які відвідують його, тому місто трохи втомився і смоктати всю енергію.

Але якщо ви йдете на передмістя і подивитеся на мегаполіс з боку, то тільки відкриті ідилічні фотографії.

Ринок Queen Victoria

Ми рухаємось до відомих австралійських вин.

Погода дуже швидко змінюється.

Коли ми досягали виноробні, ми нарешті побачили кенгуру в дикій природі. До них не допускаються, зберігаючи прозору відстань 100 метрів. Якщо ви йдете до 5 кроків, то вони будуть стрибати точно таку ж відстань.

Як ми переїжджаємо на північ до еквалайзера, ми зіштовхуємо більше і більше серфінгу.

Ось перший контакт з коала.

Я довго думав, що всі австралійці фарбували своє волосся з якоїсь причини. Але все вийшло простіше - під впливом сонця волосся просто вигорає. До речі, сонце в Австралії дійсно небезпечне - через тонкий озону шар, шкіра опікується всього за 5 хвилин, і ви можете забути про засмаги на цьому континенті.

Як ви переїжджаєте уздовж узбережжя, вона починає виглядати як Австралійські Австралійські народжуються з серфом в руці.

Ми приїхали в місто Байрон Бей - справжній рай для серфінгу. Тут найяскравіша аудиторія, на землі на ногах рідко рухаються, використовують все можливе: ковзани, довгашки, велосипеди, акули, ролики.

155868

Серф романтика.

А Австралію є місцем народження знаменитого Ангуса, м'ясо якого вважається найсмачніше.

Місто Німбін - окрема історія. У «70-ті рр. там з'явилася хіппі, і вони проживали. Це єдине місце в країні, де можна купити деякі види ліків без побоювання суворих австралійських законів. За 40 років поліція перевернула сліпу око.

І це Джей Б, Австралійці Австралійці, які проживали тут з моменту заснування громади, закопували марихуани для тієї ж кількості років, стверджує, що це тричі на день, так що чудово почувається на 65. Ви просто повинні вірити його.

3610Р. 4200Р.

Місто Gold Coast - курортний мегаполіс Австралії, в дусі дуже схожий на Майамі.

Про те, що австралійці здаються серфінгу від народження.

На пляжі можна знайти лише серфінгери.

Недалеко від Брісбена ми знайшли гарний парк, де можна провести час в компанії кенгуру і коала.

Велика подорож в Австралії Р

Я ніколи не бачив таких мереж і пасивних тварин.

Я не думаю, що це хлопець довіряє мене.

Чоловічі кенгуру можна легко ідентифікувати розвиненими передніми лапами - вони захищають їх.

Панорама вечора Брісбена, місто ще більш спокійно, ніж Мельбурн.

Досить небезпечний спуск по сходу пісочного дюна.

Це місце називається Rainbow Beach, в першу чергу я думав, що я побачила багато веселок там, але потім я зрозумів, що ми говоримо про самому пляжі, який на заході забарвлюється у всіх тонах веселки.

Велика подорож в Австралії , Україна

Наша компанія

І це пляж Біловен, найкрасивіший пляж в Австралії, входить до 10 кращих пляжів світу.

Це дійсно божевільний.

Я чаю їх довгий час - ці краби працюють досить швидко, зробивши досить дивний колективний звук.

Тим не менш, ми перекреслилили кордон Квінсленду, клімат змінився на тропічні, а вулиці почали перебувати на цих барвистих місцях, далеко від міського життя. Це майже неможливо зрозуміти, що він йде про - найсильніший австралійський акцент здивує навіть рідні англійські спікери.

На всіх пляжах в Квінсленді взимку місяці категорично забороняється купатися - несправність відмерлих рибок, її присутність повідомляється пучком ознак на всіх пляжах і установках оцту - це, по суті, єдиний спалювання від опіків.

Але сам медузи, навіть мертвий і на березі він ще небезпечний, місцевими жителями сильно рекомендують ходити на пляж в туфлі.

Місіонерський пляж - весь пляж, тушкована з медаками, привезеними на суші.

В Квінсленді значно збільшується відстань між населеними пунктами - покриваємо 800-900 км на добу.

Як ми ближче до еквалайзера, ми не можемо плавати.

М'ясо крокодиль не відрізняється від яловичини - тестується.

Після офіційного закінчення поїздки, відправляючи основну групу друзів будинку, ми вирішили продовжити подорож і розвести в нездійснені дики континенту. До ізольованого міста Дарвіна доведеться близько 2 500 км.

Перша ніч у степу.

Ми провели ніч у таборах для відсутності альтернатив.

Для того, щоб познайомитися з білою людиною в цих частинах досить рідкість, континентальна частина Австралії вражається переважно аборігінами.

Поступово погіршується дорога.

Незабаром асфальтобетонні кінці, і ми повинні приводити решту шляху вже на таку поверхню. Цей самий незмінний краєвид супроводжує нас на найближчі два дні.

Дякуємо за довіру!

За допомогою бензину в цих частинах не жартувати, необхідно заправити додатково до бака і каністра, і навіть два, без яких ніхто не йде тут - можна застигти в пустелі на 40 градусів тепла протягом декількох днів, немає однодумців в обох напрямках.

Але такі супутники можна знайти досить часто.

Одна з перших річкових переправ. Незважаючи на наявність СУВ, ще не було шанс плавати з потоком. Все було б добре, але приписи річкою з зображенням крокодилів були трохи пригніченими.

Оригіналне поселення Бороли. Аборігіни не особливо соковиті хлопці, а їх зовнішній вигляд не особливо позбавляє від тісного знайомства.

Легенда Австралия - дорожні поїзди. На дорозі вони побачили чотири або навіть п'ять причепів, досить страшно перезавантажити їх на місці.

В останні роки ми повернулися на тверду землю, а до кінця дня ми дісталися Дарвін безпечно, звідки залишили з прозорою совістю Балі. Ознайомитися з вами!

Джерело: Андрій Баїда

-img81---

Джерело: bigpicture.ru