Австралія. Будинки та спальні зони

Не довгий час, напевно, прочитав історію про «Добрий і Бад Канада». Висновки після 7 місяців. Продовжуючи розповісти вам про життя в інших країнах, хочу познайомитись з чоловіком, названим Сергієм Долям. І сьогодні він розповість про Австралію.

Тут буде 33 фотографії.

Що таке Сідней в нашому виді? Хмари, торгові центри, багато людей і всіх атрибутів мегаполісу. Сідней, до речі, є найбільшим містом у світі за площею. Але люди, для самої частини, не живуть в центрі, живуть в інших місцях. Я хотів піти на спальні зони – локальний «Бутово» і «Маріно». Моє керівництво знову стала Сергія, за яку я подякував йому дуже багато.

Стандарт життя в Сіднеї вище, ніж в Москві. Це особливо помітно на прикладі австралійських оригіналів Дармомерів, які комфортно оселилися на міцній державній шиї і живуть без деформації.

755265 р.

Варто залишити місто і Сідней від хмарочоса до двох / триповерхових:

Тут багато зелені:

Я бачив більше офіцерів поліції в Австралії, ніж в Новій Зеландії. У Сіднеї я бачив кілька перевірок документів. Правила та штрафи суворі: порушення обмеження швидкості на 3 км / год призведе до штрафу 400 доларів США. Ви можете розбити правила в 12 балів за 3 роки (наприклад, водіння на червоному вогні – 6 балів). Після цього права вибирають протягом декількох років:

Старі лаундромати, де машини активуються монетами - сто років, такі не бачили в будь-якому місці. Кожен будинок вже має пральну машину:

Це розташування недалеко від центру: приватний сектор ще не почався, але не існує високих напрямків:

Вулична

Комунальне житло для безробітних:

Австралія. Будинки та спальні зони р.

Якщо ви уважно дивитесь, на вікнах немає штор. Скло накривається листами або чимось. Ми хотіли зупинитися і виїхати, але ми не знайшли ніяких паркувальних лотів поблизу, і було страшно залишити машину.

На стіні знаходиться оголошення для жерсті з Одеси. Несподівано:

Це також муніципальне житло:

У Австралії мешкали перед (і досі живуть, звичайно) абзаців. Уряд повністю сплачує за своє існування: вони отримують житло і дуже хороший припуск (близько 800 доларів на тиждень). Медицина, освіта, все безкоштовно. Ви можете жити і робити нічого, так як багато з них роблять. Для того, щоб скористатися соціальними бонусами, достатньо бути аборигіналом за 1/8 частина:

Австралія. Будинки та спальні зони Р

В цілому хлопці добре живуть:

15.00 р.

Але представник Австралійці «одна-восьмих» аборігінів (грандмат був рідним). Він не дав нам фотографії. Покажіть, що ми побачили.

Будинок має два поверхи. Внизи, студія 5 по 5, третій з них займає кухня. Сходи. В середині кімнати телевізор, поруч з кріслом, на якому Дад сат. Ні в сімейних роботах. Квартира є божевільним укусом: Я маневрений через капи ганчі, коробки, дошки і всі види ясен. Дайте диму в їдальні та напої. На підлогу є порожні пляшки. Туалет зовні. У посуді на кухні не промивають протягом місяця, скребки і обгортки лежать всюди.

Я не розумію, як жити в таких месах?

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.

Не характерна для місцевих міських краєвидів. Так само, як в Росії:

Ці будинки краще. Бангладеш жити в них:

У місті, де неможливо було піти. У зв'язку з цим хірургом уряд почав скидати ці гетто, а потім буквально протерти ділянки і перебудувати:

Будинки не відрізняються складністю будівництва: дерев'яним каркасом, гіпсокартоном і облицюванням цегли. В Австралії немає центрального опалення. Взимку, коли температура падає до +12, вона стає злегка прохолодною, але така «холодна» не триває довго:

У кожному лісі є інформаційні стенди, що вказують на пожежну небезпеку:

Це приватний сектор заможних Австралії. Ви можете побачити, що будинок багатий, більш просторий, має власну велику територію:

На узбережжі найдорожча нерухомість:

54049,000

29.

Будинки, пофарбовані в Норвезький стиль:

Австралія. Будинки та спальні зони Р

Серед інших будинків і особняків зробили таку картину. Дід і заготівля:

319168 р.

На шляху з Сіднея до Москви він дивився фільм The Great Gatsby. Це де починається фільм і закінчується! Я витирав очі, коли я бачив його і пішов в світлу кімнату, щоб побачити, якщо це було його. З повагою, Тільки в плівці він заснідав:

У наступній пошті я покажу вам Австралійські блакитні гори. 浜у 涓 蹇

У мене є все, спасибі за вашу увагу !!!

Джерело: