Пам'ять села довго

Ми припинили машину в самому в'їзді на нашу вулицю - весілля було співати і танцювати до нас. Васка-фармер заміж дочкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І навесні на цьому місці буде побудована справжня двоповерхова особняка. Васка до чоловіків і плану, в питтях, показаний, і цегла вже спеціальна імпортована в пластикових блоках. Після того, як ми зупинимося називати цей будинок "Аунтішурін", після назви господині, які померли за тридцять років.

У селі згадуються імена. Я пам'ятаю довго, сорок років тому або багато іншого, Тітка Тося Золотова була продана в єдиний магазин в селі. З тих пір село перетворилося в велике село, а магазин на цьому місці був побудований сучасний, а нові, в різних частинах села «Острові точки» були побудовані, а Тітка Тося загинула довго (Кордома Небеса за її), і ні, ні, ні, але ви почуєте від літніх людей:
до Де ви отримали, що оселедець?
- Так, на Золотому...
Або ще:
Запуск, там на Золотовій, привезені свіжа бочка, розвантажена!

І не сумнівайтеся - це означає, що ви повинні запустити в магазин No4, де продається розкішна краса Тетяна Чижова. Ні дівчині!

Так є Тітка Шура. Після смерті її додому до сина Санки (довго часу тому Олександр Семионович) залишився, який зараз живе в місті. Продається росіянам з Узбекистану. Вони незабаром кладуть будинок десь на інший кінець села, і це було продано німецькому імені Коха, який переїхав з Казахстану в Росію. Я не пам'ятаю своє ім'я, він був названий «Кох, що живе в будинку Тетистуріна». Він жив протягом п'яти років, старий будинок, який використовується для виїзду, виданих документів, і поїхав до Німеччини. Проживав, поки квартира чекала. А тепер Васка-фармер купив дочку.

Ми не піклуємось, що власник. Для нас, до тих пір, як і раніше, він назавжди буде називатися Тетистуріном, бо батько покарав нас не забути хорошого чоловіка.

Повоєнний рік 1947 р. був зірвав у наших землях. Я був роком і половиною.
Моя мама няла мій маленький брат. Мій батько, який ще був відключений з паличкою, працював з ранку до ночі в колгоспних полях, знімаючи хліб. А ось ввечері, коли дуже пізно, втомився, він повернувся на вечерю, в будинку не була крихка. Це два тижні, починаючи з останнього борошна, і нічого не запекти. Але не було підпису або замовлення від місцевих добре в'ялених кальянів, щоб дати зароблений хліб до механіки, і я йшов і вимагав «згорнути» (як я називався «прочитати») і, потроху, відмовляючись взяти картоплю. Ми не продаємо хліб у ті роки. Погана мама використовується для запуску навколо окружності, щоб запозичувати шматок для мене, але це було просто дружини з дітьми, які не мали запасних частин. На ніч не було. І було темним у вікнах. Село пішло на місце рано. Я не соромлюся, як я був глуздим.

Дад пішов поза. Тут було тільки одне вікно, Тітка Шура, в протилежному будинку. Її син Санка просто повернулася з його зсуву. Він працював тренером. На картах дали хліб. Половина лофа і кладемо перед ними на стіл. Тітка Шура не говорить одне слово. Вона розділила раціон на три частини і подав її батьком: «Обережіть його для здоров’я. й

Після 60 років мій мама знову запам'ятав, як greedily я провів життєздатність в руках, і як мій батько, солдат, який виграв на фронті, хто не міг перемогти колективний селянський бюрократи, кричав з імпотенцією.

Нарешті, довгоочікуваний зерна був отриманий і заземлений, і, від борошна свіжого врожаю, великий білий лоф запечений матір'ю, він взяв до Тітка Шура. І в нашій родині, як секрет про людську доброту, про те, що шматочок хліба був переданий з мого батька до мене, від мене до моїх дітей, від дітей до онуків. Саме тому - будинок власників змінився, але для нас він залишився Тетистуріном.
Село має довгу пам'ять.

С ***
Моя мама була вихованцем рано. Вона була вже в її фортеці, коли вона і я проходив поруч з місцями її дитинства і, загиблими, з деякою тривожною антіфікацією зустрічі, поїхав в це далеке село.

Він був гарячим. Цікаво виглядає назад з боків абсолютно пустельної вулиці з непристойними будиночками, кущами тушкованої рослинності, де тільки курчати подарували поглиблення життя, я зустрілася з матір'ю, колись зіткнувшись по травному шляху села, бігаючи на пагорбі прямо до річки.

Припустимо, її розморожування загину на скотч з кумедною іржастою кокерелою погодою ванн на даху, на похилих стилях, збитих в траві біля великого старого будинку з залізною покрівлею, зануренням по всьому контуру, як мережива, широкий різьблений візерунок на дереві, залишаючи враження від рідкісної краси і сірої благодатності, тому що він був довго відляканий від довгих, довгих вітрів, дощу і поганої погоди.

Не було паркану навколо будинку. І в тіні величезного порожнистого дерева, в якому важко виявити яблуню, три старі жінки сіли на старих колодах, адаптованих замість лавки. Ми підходимо до того, щоб вони виглядали на нас в русичному шляху і перетворилися на матір їх:

до Яку дочку ви не знаєте?
- Я Земскова. Ви пам'ятаєте?
Я думаю, що ми жили в цьому будинку. Назва матері - Тетяна.

«Як це,» одна людина відродилася, і переходить до старих жінок в шезпері, «це одна з декулацизованих. й
З Танею, ми були однаковим роком, разом з школами тут працюють, три або чотири роки. А ти дочка, Зіньочка? О, я пам'ятаю тебе трохи. Ви чудово дивитесь на Tanya. І це ваша дочка, бабуся, так tannina? Чи живе твій батько? О, щоб розповісти вам правду, він був поганим людиною, навіть якщо він був по-справжньому. Таня кинула так багато сліз для нього. Приїжджаємо до мене, вона раптом зловживала, у нас є голуби, я буду купити чай з медом. Ви ще маєте картину вашої матері? Ні? Коли ви були знезаражені, вони все чисто, я пам'ятаю. Приходьте, я буду правою. У Вашому домі влаштували сільську раду. І тепер бос побудував новий. Ваше підприємство тепер є складом. Сад – це патологія. Коли ви були викопані, сад практично повністю зрізався. Ой, який сад! Коні, ви бачите, покласти біля сільської ради заважати. Хто замовляє? Чай, ви були маленькі, Зінушка. Не пам'ятаєш? Погана сила! Я, що я можу сказати? Ось ми йдемо. Шукаємо наше село. Приходьте, не соромтесь!

Це просто сільська хата. Обрамлені фото на стінах. Ікона в кутку з букетом сухих квітів. Ліжко з багатьма подушками слайд. Тільки стіл покривається новим клеєм бренду.

Господиня повернулася з чайником. Я поклав глибоку миску з свіжим бурштиновим медом. Заварений чай, додаючи Богородській, за запахом, зеленню і вирізати свіжим сірим домашнім хлібом. А поки ми, подрібнюємо з насолодою, змоченим хлібом в меді і змиваємо з фіерським ароматним чаєм, Тітом Павлом, так що вона подзвонила нам, копаючи в ящику, вивів старий, еластичний, розтягований альбом, а, фліппінінг, відкрився до нас:

Це мене, і це tanya, ваш мати. Про нас Ноп.
Дівчинці згортають безвісти від очей моєї матері, у відварі протерти їх рушником. Я отримав в обличчя мого бабуся, який я спробував уявити так багато разів. Бабусі вона секретно довгадала про своє життя.

Високий, вісімнадцять років, в beretique, з обережністю, згідно з точною модою, укладаний блендером на лобі, легкий жакет з вишитим коміром, куртка, коротка спідниця, стружка ніжки, взуття з шкарпетки. Серйозний, з злегка нахилом носа, як мама. вона була дуже любою матір'ю, коли вона була молодою. Моє серце!

Я шукав в Aunt Paul і вона зрозумів,
Я даю вам. Я даю до сироти! Таня і я пішов до Мешанівки, до району, перед її весіллям, після чого знімали на картці. Тут, з аркушем з альбому і знімемо стару картку, відмиваємо - вона зламається. Я очистлю свою спину. Також це довгий час.
Це моє пам'ять для вас. Готель б... Але я порізати хліб, сьогодні запечена, не відмовлятися. І медик банку. Може бути, це буде знову коли...

Село має довгу пам'ять.

浜у 涓 蹇

Джерело: