1087
День в с.
Автор відвідав звичайну білоруську село і готовий поділитися враженнями від поїздки. Він намагався порівняти, де краще жити в Росії або Білорусі. Що сказати, що він був шокований, щоб сказати нічого. За перший раз в білоруському селі ви відчуваєте справжню культуру шоку. Послухайте історії своїх друзів про сільське життя, багато речей здавалося нереальним і значно перебільшеним. Але коли я вперше відвідав білоруське село, я зрозумів, що історії не описали половину того, що я бачив своїми очима.
Мій батько народився в Саратавській області і як дитина я пішов на батьківщину щороку, в невеликому селищі Великий Караї. Для того, щоб бути величезними сільськими полями, десятки ферм, гранувальників, шкіл. Знаходилося навіть колесо Феріс. На сьогоднішній день існує повна девастанція і бідність. Колективні ферми розвалилися. Немає роботи. Все, хто міг, ліворуч і хто не міг, перетягувати на їх бідне існування.
Це не справа в білоруському селі. Все дуже красиво, розвинене і красиве.
Почнемо замовлення.
Село Дараганово близько 140 км від Мінська. Зважаючи на те, що вся Білорусь не більше 500 км, відстань пристойна. Я вирішив не вибрати найбагатшого села в республікі. Дараганово – це найбільш звичайне, середнє село, не гірше або краще, ніж інші. На жаль, я знімав все сьогодні і не навесні. Я думаю, що ви можете отримати загальну ідею. Проксимус
У селі є чудова асфальтована дорога. По дорозі постійно нашивається і ремонтується. На ній немає дірок, тріщин і чіпсів, а на вході встановлюється дорожній знак.
Всі дороги в с. мають купу дорожніх знаків.
І на центральній дорозі, але і на всіх суміжних з ними ознак не тільки. Також є дорожня розмітка, але не видно під снігом.
Автобус проходить з села в районний центр. Ви можете почекати його в такому комфортабельному автобусному зупинці.
Більшість людей воліють використовувати електричний поїзд. Прогулянка по 6 разів на добу.
У Дараганово є чудова залізнична станція. До найближчого обласного центру «Осиповичі». Також поїзди до Санкт-Петербурга і Москви.
Будівля станції старий, але дуже хороший і акуратний. Незважаючи на те, що він заснідав тільки вночі, всі доріжки були очищені.
, Україна
До станції багато лавок. Поруч з кожним
Якщо це холодно зовні, можна почекати поїзда в затишну станцію будівлі.
Дуже чистий, легкий і теплий. Є живі рослини в кутку. Щиро дякую Вам.
Варіабельний атрибут будь-якого громадського місця, зручний чистий урн
Все смачно. Більше як невелика станція десь в Німеччині.
На додаток до станції в с. набагато більше. Як три магазини з лушпиння. Одним з них є громадськість і відпочинок є комерційні.
9495057
У всіх магазинах можна оплатити пластиковою карткою.
р.
Діапазон практично однаковий. Звісно не супермаркет, але його не можна назвати
Повний список продуктів
Виноград, макарони, цукерки, печиво. Будь-який смак.
, Україна
Вибір ковбас також великий. В середньому 10-12 сортів
Обов'язкові товари хліба і хліба. Завжди свіжі. Я доводжу щодня.
Також є невеликий відділ в кожному магазині. Ось тут.
690752
напої, на будь-який смак.
Звісно існують фрукти і овочі. До речі, звертайте увагу. Найбільша продукція (близько 85%) виробляється в Білорусі. Все це завдяки підтримці уряду та програми імпортозаміщення. Під цією програмою будь-який виробник може оформити випуск товарів, ідентичних імпортним. І якщо це не поступається імпортним аналогом і підприємець може забезпечити достатній обсяг поставок, імпортний аналог тимчасово заборонений від імпорту в країну. Країна вже має всі види хмелю і Марса, що виробляються на місцевому рівні. Дуже смачно.
(Рівне)
Морозиво також виробляється в Білорусі. Тільки з натуральної сировини. Немає барвників, добавок і сурогатів
Кожне село має поштове відділення.
Р
Сучасний. Тут ви можете відправити або отримати посилку або перенести і звичайно оплатити пластиковою карткою.
Також в Дараганово знаходиться невелика банківська філія. Тут ви отримуєте ПП, купуйте валюту, оплачуйте комунальні послуги.
У Білорусі залишилися знайомі з радянських часів, сільських рад
Р
сільська рада – це аналітичний центр всього села. Є правоохоронна станція.
Є різні зустрічі сільських мешканців.
У сільській ради можна вирішити практично будь-яку побутову проблему. Наприклад, замовити ремонт будинку, отримати реферал санаторію, отримати земельну ділянку.
Тут на таких стендах є інформація про вільні земельні ділянки. Багато і будь-який мешканець Республіки Білорусь може легко отримати землю для будівництва або для сільськогосподарських потреб.
Земля повністю безкоштовно.
р.
Також є аптека Дараганово. Є багато ліків, але якщо щось непросто для замовлення, ви можете навіть по телефону. За 24 години тут будуть меди.
р.
До речі, пенсіонери в Білорусі сплачують лише 50% вартості ліків. І відключені 2-3 групи отримують їх 10% від вартості. Відключені люди групи 1 отримують ліки безкоштовно
Немає нічого неправильного з медикаментами. У селі всього близько 1000 осіб, є навіть величезна лікарня.
Скрізь акуратні і гладко укладені плити. Всі доріжки ретельно очищають
Лікарня велика. Перші два поверхи займають медичні та лікувальні приміщення.
Останній поверх займає стаціонар на 90 місць. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Все безкоштовно, включаючи стоматолога. Я не хочу болю.
1 999 р.
Освітня система заслуговує на особливу увагу.
У селі збудована чудова сучасна школа
Дивовижна вага і краса. У школі є тільки 100 дітей! І все це для них.
Соціально-спортивне життя дуже розвинене. На стіні зібрані дипломи, призи та чашки, отримані школярами
У школі є червоний куточок. Тут зберігся прапор школи та національний прапор республіки. Дуже патріотичний.
Для 10 комп'ютерів є сучасний комп'ютер. Все з високою швидкістю доступу до Інтернету.
6033999
Варто відзначити, що всюди в с. є доступ до Інтернету на швидкості до 12 мб/сек.
Для школярів є їдальня. Діти, сім'ї яких мають більше однієї дитини, безкоштовні
У номері є національні символи. Добре, дуже хороший і патріотичний.
Школа має мистецьку школу. У музичних інструментах та ін.
Загалом для 100 дітей у школі є 28 кола. Всі 28 абсолютно безкоштовно
Школа має власний стадіон.
р.
Прогуляйтеся взимку.
Вони грають на футбол влітку.
У Другій світовій війні загинув пам’ятний поховання солдатів Червоної армії
р.
Білоруськи дуже чутливі до історії. Пам'ятайте, що загинув під час Великої Вітчизняної війни
р.
І це повага продається дітям з дуже юного віку.
У школі є чудовий музей історії.
Навіть сам музей вражає своєю незвичайною архітектурою.
Відразу на в'їзді є чудовий склад з тваринами, що проживають на місцевій ділянці.
Наповнені тварини більше 30 років, але всі вони відмінно збережені
р.
Є також досить екзотичні експонати. Це подарунок від одного з селян.
У музеї є безліч експонатів народних мистецтв
У Білорусі дуже розвинена школа різьблення по дереву
Габаритний зображення
Тут є арт-зал. Усі роботи місцевих жителів різного віку життя
На другому поверсі присутні експонати з минулого.
І є дійсно рідкісні речі. Наприклад, такий старовинний благородний престол.
І ця скрипка зробила багато шуму в своєму часі. Вона була виявлена знесенням старого будинку. Було багато показань, що це одна з скрипок «Страдіварюс». Вона була навіть відправлена на іспит, але версія її майстра ніколи не була підтверджена.
Школа має власний парк.
р.
Ці автобуси приймають дітей до школи.
Готель знаходиться в 3 км від школи. Все зроблено для дітей.
Також є власний ремонтний магазин. Ось ремонт транспорту в разі розбиття, а також проведення технічного обслуговування
Звісно, є дитячий садок у с.
На в'їзді батьків будь ласка, це міні галерея дитячих робіт
р.
В той час як діти спати після прогулянок, заготівля вихователів сухих речей, вологих від снігу малюків
329673
Діти чекають на смачний обід.
р.
В'їзд в садочок прикрашений цією різьбленою красою.
Тут знаходиться дитячий майданчик. Все просте і не сучасне, але все все працює.
174844
Слайди і гойдалки пофарбовані
І ось жива альтанка. У літній час він вишитий вином і виглядає дуже класно.
І тут є хати, які роблять місцеві ліси для саду.
р.
Ця краса є їх робота занадто. Дуже красиво виглядає влітку.
Тут йде лісова справа. Більше того, його будівля.
Лісництво, до речі, в РБ дуже розвинена. Не закинуті і розбиті ліси. Все дуже тісно дивиться.
Але на таких ділянках навчаються лісоматеріали
Варто відзначити, що завдяки лісовому господарстві і тим, хто там працює, є багато папок на деревах.
Я нарахував понад 100. Це мій огляд життя білоруського села. Нагадуємо, що Дараганово є найбільш звичайним селом. Ні краще або гірше інших.
р.
Кожен піклується, де мешкають мешканці. В основному в роботі. Я хотів би розмістити фото в той же день в місцевому магазині. Насолоджуйтесь себе.
р.
Є люди. П'ятий урок фізичного виховання
Габаритний зображення
Джерело: yanlaros.livejournal.com
Мій батько народився в Саратавській області і як дитина я пішов на батьківщину щороку, в невеликому селищі Великий Караї. Для того, щоб бути величезними сільськими полями, десятки ферм, гранувальників, шкіл. Знаходилося навіть колесо Феріс. На сьогоднішній день існує повна девастанція і бідність. Колективні ферми розвалилися. Немає роботи. Все, хто міг, ліворуч і хто не міг, перетягувати на їх бідне існування.
Це не справа в білоруському селі. Все дуже красиво, розвинене і красиве.
Почнемо замовлення.
Село Дараганово близько 140 км від Мінська. Зважаючи на те, що вся Білорусь не більше 500 км, відстань пристойна. Я вирішив не вибрати найбагатшого села в республікі. Дараганово – це найбільш звичайне, середнє село, не гірше або краще, ніж інші. На жаль, я знімав все сьогодні і не навесні. Я думаю, що ви можете отримати загальну ідею. Проксимус
У селі є чудова асфальтована дорога. По дорозі постійно нашивається і ремонтується. На ній немає дірок, тріщин і чіпсів, а на вході встановлюється дорожній знак.
Всі дороги в с. мають купу дорожніх знаків.
І на центральній дорозі, але і на всіх суміжних з ними ознак не тільки. Також є дорожня розмітка, але не видно під снігом.
Автобус проходить з села в районний центр. Ви можете почекати його в такому комфортабельному автобусному зупинці.
Більшість людей воліють використовувати електричний поїзд. Прогулянка по 6 разів на добу.
У Дараганово є чудова залізнична станція. До найближчого обласного центру «Осиповичі». Також поїзди до Санкт-Петербурга і Москви.
Будівля станції старий, але дуже хороший і акуратний. Незважаючи на те, що він заснідав тільки вночі, всі доріжки були очищені.
, Україна
До станції багато лавок. Поруч з кожним
Якщо це холодно зовні, можна почекати поїзда в затишну станцію будівлі.
Дуже чистий, легкий і теплий. Є живі рослини в кутку. Щиро дякую Вам.
Варіабельний атрибут будь-якого громадського місця, зручний чистий урн
Все смачно. Більше як невелика станція десь в Німеччині.
На додаток до станції в с. набагато більше. Як три магазини з лушпиння. Одним з них є громадськість і відпочинок є комерційні.
9495057
У всіх магазинах можна оплатити пластиковою карткою.
р.
Діапазон практично однаковий. Звісно не супермаркет, але його не можна назвати
Повний список продуктів
Виноград, макарони, цукерки, печиво. Будь-який смак.
, Україна
Вибір ковбас також великий. В середньому 10-12 сортів
Обов'язкові товари хліба і хліба. Завжди свіжі. Я доводжу щодня.
Також є невеликий відділ в кожному магазині. Ось тут.
690752
напої, на будь-який смак.
Звісно існують фрукти і овочі. До речі, звертайте увагу. Найбільша продукція (близько 85%) виробляється в Білорусі. Все це завдяки підтримці уряду та програми імпортозаміщення. Під цією програмою будь-який виробник може оформити випуск товарів, ідентичних імпортним. І якщо це не поступається імпортним аналогом і підприємець може забезпечити достатній обсяг поставок, імпортний аналог тимчасово заборонений від імпорту в країну. Країна вже має всі види хмелю і Марса, що виробляються на місцевому рівні. Дуже смачно.
(Рівне)
Морозиво також виробляється в Білорусі. Тільки з натуральної сировини. Немає барвників, добавок і сурогатів
Кожне село має поштове відділення.
Р
Сучасний. Тут ви можете відправити або отримати посилку або перенести і звичайно оплатити пластиковою карткою.
Також в Дараганово знаходиться невелика банківська філія. Тут ви отримуєте ПП, купуйте валюту, оплачуйте комунальні послуги.
У Білорусі залишилися знайомі з радянських часів, сільських рад
Р
сільська рада – це аналітичний центр всього села. Є правоохоронна станція.
Є різні зустрічі сільських мешканців.
У сільській ради можна вирішити практично будь-яку побутову проблему. Наприклад, замовити ремонт будинку, отримати реферал санаторію, отримати земельну ділянку.
Тут на таких стендах є інформація про вільні земельні ділянки. Багато і будь-який мешканець Республіки Білорусь може легко отримати землю для будівництва або для сільськогосподарських потреб.
Земля повністю безкоштовно.
р.
Також є аптека Дараганово. Є багато ліків, але якщо щось непросто для замовлення, ви можете навіть по телефону. За 24 години тут будуть меди.
р.
До речі, пенсіонери в Білорусі сплачують лише 50% вартості ліків. І відключені 2-3 групи отримують їх 10% від вартості. Відключені люди групи 1 отримують ліки безкоштовно
Немає нічого неправильного з медикаментами. У селі всього близько 1000 осіб, є навіть величезна лікарня.
Скрізь акуратні і гладко укладені плити. Всі доріжки ретельно очищають
Лікарня велика. Перші два поверхи займають медичні та лікувальні приміщення.
Останній поверх займає стаціонар на 90 місць. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Все безкоштовно, включаючи стоматолога. Я не хочу болю.
1 999 р.
Освітня система заслуговує на особливу увагу.
У селі збудована чудова сучасна школа
Дивовижна вага і краса. У школі є тільки 100 дітей! І все це для них.
Соціально-спортивне життя дуже розвинене. На стіні зібрані дипломи, призи та чашки, отримані школярами
У школі є червоний куточок. Тут зберігся прапор школи та національний прапор республіки. Дуже патріотичний.
Для 10 комп'ютерів є сучасний комп'ютер. Все з високою швидкістю доступу до Інтернету.
6033999
Варто відзначити, що всюди в с. є доступ до Інтернету на швидкості до 12 мб/сек.
Для школярів є їдальня. Діти, сім'ї яких мають більше однієї дитини, безкоштовні
У номері є національні символи. Добре, дуже хороший і патріотичний.
Школа має мистецьку школу. У музичних інструментах та ін.
Загалом для 100 дітей у школі є 28 кола. Всі 28 абсолютно безкоштовно
Школа має власний стадіон.
р.
Прогуляйтеся взимку.
Вони грають на футбол влітку.
У Другій світовій війні загинув пам’ятний поховання солдатів Червоної армії
р.
Білоруськи дуже чутливі до історії. Пам'ятайте, що загинув під час Великої Вітчизняної війни
р.
І це повага продається дітям з дуже юного віку.
У школі є чудовий музей історії.
Навіть сам музей вражає своєю незвичайною архітектурою.
Відразу на в'їзді є чудовий склад з тваринами, що проживають на місцевій ділянці.
Наповнені тварини більше 30 років, але всі вони відмінно збережені
р.
Є також досить екзотичні експонати. Це подарунок від одного з селян.
У музеї є безліч експонатів народних мистецтв
У Білорусі дуже розвинена школа різьблення по дереву
Габаритний зображення
Тут є арт-зал. Усі роботи місцевих жителів різного віку життя
На другому поверсі присутні експонати з минулого.
І є дійсно рідкісні речі. Наприклад, такий старовинний благородний престол.
І ця скрипка зробила багато шуму в своєму часі. Вона була виявлена знесенням старого будинку. Було багато показань, що це одна з скрипок «Страдіварюс». Вона була навіть відправлена на іспит, але версія її майстра ніколи не була підтверджена.
Школа має власний парк.
р.
Ці автобуси приймають дітей до школи.
Готель знаходиться в 3 км від школи. Все зроблено для дітей.
Також є власний ремонтний магазин. Ось ремонт транспорту в разі розбиття, а також проведення технічного обслуговування
Звісно, є дитячий садок у с.
На в'їзді батьків будь ласка, це міні галерея дитячих робіт
р.
В той час як діти спати після прогулянок, заготівля вихователів сухих речей, вологих від снігу малюків
329673
Діти чекають на смачний обід.
р.
В'їзд в садочок прикрашений цією різьбленою красою.
Тут знаходиться дитячий майданчик. Все просте і не сучасне, але все все працює.
174844
Слайди і гойдалки пофарбовані
І ось жива альтанка. У літній час він вишитий вином і виглядає дуже класно.
І тут є хати, які роблять місцеві ліси для саду.
р.
Ця краса є їх робота занадто. Дуже красиво виглядає влітку.
Тут йде лісова справа. Більше того, його будівля.
Лісництво, до речі, в РБ дуже розвинена. Не закинуті і розбиті ліси. Все дуже тісно дивиться.
Але на таких ділянках навчаються лісоматеріали
Варто відзначити, що завдяки лісовому господарстві і тим, хто там працює, є багато папок на деревах.
Я нарахував понад 100. Це мій огляд життя білоруського села. Нагадуємо, що Дараганово є найбільш звичайним селом. Ні краще або гірше інших.
р.
Кожен піклується, де мешкають мешканці. В основному в роботі. Я хотів би розмістити фото в той же день в місцевому магазині. Насолоджуйтесь себе.
р.
Є люди. П'ятий урок фізичного виховання
Габаритний зображення
Джерело: yanlaros.livejournal.com