Американський спортсмен про Олімпійське життя в Сочі

Ви зацікавите, що дійсно збирається на Олімпійському містечку? Чи готові номери в готелях, насправді існують і відеокамери в душових кабінах? Ви вважаєте журналістам, телебаченням та російськими блогерами? Хто краще говорити про Олімпіади, ніж самі спортсмени?

Як вони живуть і які вони їдають на сніданок? Що таке відносини між спортсменами з різних країн? Як відбувався відкриття за сценаріями? Зустрічайте - найоптимальніші деталі з Сочі-2014!

У ній буде близько 40 фото Noah Hoffman.
Текст був перекладений Олександром Бєленком.
Джерело: macos.livejournal.com/890087.html

Далі, Ноа каже нам... Це деякі статті з блогу американського лижника Noah Hoffman.

Дорога в Сочі

Ми зробили це! О, це довгий день. Ми злетіли в п'ять ранку в Мюнхені, вже 5:30 ми були забрані автобусом і восьмих ми летемо на чартерний рейс Сочі. Особливий рейс Олімпійського комітету. У літаку були лижники, сноуборди, лижні стрибки та ковзани. Все про спортсменів. Зареєструйтеся, тому що всі наші багаж перевірили в останній день.

Габаритний зображення

Фрахтував німецькі авіалінії. У літаку було нормально, ми можемо сидіти, де ми бажали, це трохи більше половини.

Час польоту близько трьох годин. Ми пролетіли Австрія, Угорщина та Румунія перед переправою Чорного моря та висадкою в Сочі. В першу чергу пейзажі виглядають як центральні держави, поля та поля. Потім ми помітили сіллю марші. Це також виглядає як Америка, західна Ута. І коли вони перехрестили Чорного моря, я не міг вірити очі: вся поверхня води була зайнята судами!

З хвилини ми приїхали на російську територію, ми супроводжували всюди Олімпійською рекламі: ознаки скрізь, є багато з них.

8616545

Минулого року було дуже важко і довге проходження митних відносин. Ми були в'ялені, але зараз це було неймовірно простим. Дозени кабіни, всі роботи, це не займе багато часу. Як очікується, в кожному кроці є багато міліції. Волонтери скрізь, і вони дуже дружні. Вони легко ідентифікуються яскравими блакитними курточками.

Перший автобус приймав нас на прибережне село. Ми розвантажили весь багаж, щоб отримати через зону безпеки.

Кожен об'єкт повинен пройти через рентгенівський апарат. Але єдиний елемент, який не допускається всередині, як я чув, був пляшка вина в сумці одного з спортсменів. Ум, ми ніколи не сказали, що ви не можете привезти вино в село, я думаю, що проблема була скляною пляшка.

Наступний автобус приймав нас в гори. Сума, побудована з останнього року, перекриття. Р

Пройшов через контрольну точку в прибережному селищі, потім займав автобус через інші пункти пропуску, і в кінцевому підсумку побігли на нову точку прямо біля центру Лаура, біля підйомників. Все виглядає дуже безпечно.

Гарний вечір в горах! Сонце підійшов на гору, як сходження на неї. Гондолас приймав нас сходи, де є багато снігу, в Сочі це не зовсім.

Поліпшення порівняно з минулим роком помітні і вражаючі. На сьогоднішній день дорогами, які були настільки гроди.

Більшість будинків в цьому Олімпійському селищі не існує 12 місяців тому.

Наша будівля знаходиться поруч з шведськими та чеськими комплексами. Ми не маємо ніяких прапорів або написів на нашому будинку.

Коли ми входимо в приміщення, то чекали.

На дверцятах збивається хвилина після приїзду. Анім Ньюелл повинен дати зразок для тесту.

І це те, що було всередині подарункових пакетів.

Габаритний зображення

Номер невеликий, але функціональний. Я жив з моїм сусідом, Анді. Прогулянка.

Двокімнатні номери, загальна вітальня і кухня. З нами в блоці live Simi Hamilton і Eric Bjornsen (видимий)

Р

День 1

Перш за все, дякую вам за неймовірну підтримку і слова заохочення. Я продовжую отримувати численні листи, повідомлення Facebook та коментарі на цьому блозі. Я відчуваю, що у мене є багато друзів і прихильників, які піклуються про мене і хочуть досягти поставлених цілей в цих іграх.

Життя в Олімпійському містечку – неймовірний досвід. Цікаво, що Олімпійський комітет Сочі суворо дотримується правил IOC щодо рекламних неолімпійських компаній. Всі бренди, які не є партнерами Олімпіади, скотчаються, навіть плитка в нашій кімнаті.

Для більшості перших днів не було електрики в будівлі. Можливо, це наша несправність, тому що ми експериментували з обігрівачем минулого дня, і він працював дуже гучно ввечері.

Олімпійський комітет США не рекомендує питну воду в с., оскільки вони не мали можливості перевірити її якість. Здається трохи смішний, тому що ми проїдемо цілий рік і п'ємо всілякі води, і в Сочі, ми мали напій, в минулому році в тестах.

Однак, ми відчували себе дуже охоче, щоб пити воду, а потім хворіли, навіть якщо ми попередили! Так ми приклеюємо правила і купуємо пляшки. На жаль, є багато пляшок. Не знаю, що це зробити.

Сочі 2014 Девіз: Гаряча. Прохолодний. Ви. Я не знаю, що це означає, але це приємно.

Моя поїздка Зах Кальделл не живе в с. з нами, але ми зустрілися вранці і прогуляли дорогу, що аудиторія буде проходити, щоб побачити лижні змагання. По дорозі з'явилися круті і довгі підйоми, і тут були мотивуючі ознаки.

Оргкомітет організації неймовірно уважний до деталей, і здатний вирішувати проблеми. Ця замітка була розміщена біля сходів нашого замка.

І, звичайно, хлопці безпеки були цвяховані гумові бутони.

У їдальні я підібрав Азіатська їжа сьогодні. Дуже смачно. У Олімпійському комітеті У.С. рекомендується їсти один вид їжі для кожного прийому їжі, а не всі більші порції. Не змішувати Мексиканське з азіатською, бургером з пастою і так далі. Ця стратегія необхідна для того, щоб не заблокувати себе різними смаками, і відчути свіжість. Я ніколи не думав про це до, але я думаю, що це круто. Можливо, тепер я буду в фуршеті і фуршеті, теж, один посуд, щоб взяти.

Затишний вид на гору Кавказу!

40840 Р

У селі є три види проживання. Це шале, де живуть дівчата.

Житловий комплекс, де ми живемо.

Р

І це готель. Я ще не був, але я думаю, що це круто, тому що норвезька команда і російська збірна там живуть.

День 2

Останнім часом ми зібралися на дискотеці, щоб знімати відео на нашому сайті. Я не знаю, що там був дискотека в с. до тих пір, поки вони сказали, що вони чекали мене. Ми були єдиними в бібліотеці дискотеки, тому DJ може повторювати нашу пісню багато разів. Дуже весело.

Уранці на сніданок ви можете ознайомитися з новинами газети «Олімпійський сільський день».

Я люблю різноманітність їжі. Млинці (які ми дзвонимо в США) були смачними!

Я був одним з перших спортсменів на трасі цей ранок, так що катання було чудово. З Я вийшов рано, тренер зумів навчатися особисто з мною і не з іншими спортсменами.

Повернувшись до декількох магазинів, розташованих в с. Це поштове відділення. Я хочу надсилати деякі карти, а я тут.

Магазин греків.

Одне з прохолодних речей є брелоком у вигляді клапанної пляшки. Він був серед подарунків, які чекають на нас, щоб прибути в номери.

р.

У селі є содові машини. Все, що ви повинні зробити, це покласти ключ на машину, зробити вибір і отримати все, що ви хочете безкоштовно.

р.

Команда U.S. biathlon живе поруч з нашими дівчатами. Аннелія Кухар (центр), Ліз Стефан (ліворуч) і Кікян.

Знаю, тепер я розмовляю про своє ліжко, подивіться! Все нове і готове до ігор. А чохли однакові, як і одяг волонтерів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Звісно, тут будуть проходити паралімпійські ігри.

35.

Душа в нашому номері дивовижна! Я люблю тропічні душові кабіни, і я дійсно вразив, що вони в Росії!

Я спробував нові штани Nike. Шукаю цю картину, я повинен сказати, що вони не так погано виглядають, як я уявляв. Штани теплі і комфортні.

254332р.

Я знаходжу його трохи дивним, що є місце для паління в Olympic Village. Я не бачив ніяких спортсменів, які користуються цим місцем.

Після обіду я пішов з тренером Зах. Я тренувався для першого сезону.

День народження 4. Відкриття

Це неймовірний 24 години! час летить. За часом я чекаю на посаду вчорашнього часу, у мене було десять хвилин, щоб змінити місце відкриття. Це божевільний. На щастя, час збору було встановлено трохи раніше, ніж ми дійсно повинні залишити, щоб пізні могли встигнути. Так, вони знають, що швидкість є проблемою для деяких з нас :

Ми проходимо з нашого салону, щоб потрапити на кабельний автомобіль і спускатися, це швидше. На нас чекає величезна лінія автобусів.

І тут Олімпійський парк. Я був дуже раді бачити його. Верхня частина всіх анасів покрита світлодіодними світильниками, які змінюють свої кольори. Це абсолютно дивно!

Атлети з кожної країни мали свою площу очікування. Ми були, отже, в США. Так як наша делегація величезна, ми отримали достатньо місця для розміщення всього натовпу. Ми були першою групою американців, тому приміщення здавалося трохи порожнім.

Коли ми вийшли на Олімпійський стадіон, ми побачили всю арену перед нами. За кадром були деякі пропси для шоу :

Р

Я зробив перед життям. Але я не відчув нічого особливого про непристойну «представку своєї країни» та інших кліше. Дуже класно. Я відчув, як я був плавання з іншими спортсменами та мільйонами людей, які дивилися нам. Неймовірно.

Останнє, що ми побачили, було введення кладок Сочі 2014. Дуже сподобалося, що підлога стадіону була величезним екраном.

Ми залишили рано, тому що нам довелося потрапити в ранок на перший забіг. Але я був вражений, що так багато людей залишили церемонію відкриття. На 11:30 я вже в ліжку.

Перед сном я помітив це. Я думаю, що я просто починає усвідомлювати, що майже все ми бачимо тут, зроблено спеціально для Олімпійських ігор.

Ви можете прочитати оригінальні записи Noah та інші повідомлення про Олімпіади тут: noahhoffman.com

Джерело: