Чому нікому любить росіяни

Для початку слід зробити бронювання, яке «російською» я маю на увазі всі російськомовні переселенці з колишнього Радянського Союзу. Ми, білоруські або українці, не хочемо, але сприймаємо нас за кордоном як російська. Розраховується без помилки в будь-якому натовпі на будь-якому континенті. Як ви знаєте, що я був російською? (по суті, Білоруська, але це не має значення). У відповідь я майже завжди чую те ж саме епітети - "закриті, рум'яні, ізольовані, неоднорідні і постійно говорять, як ви не любите інших росіян."

Це правда! Ви можете говорити про традиційні слов'янські несміхання, рум'яні обличчя з вічною екзистенціальною довготою, але Бог з ними. Ми не можемо перенести наші співвітчизники за кордоном. Я не виняток цього опису.

- Чи можу я зробити фотографії ваших дівчаток?

- Не проблема! Ти наш, Поль. Не заближаються до них, вони нервують.

Ми всі дорослі, помірно навчені людей з нормальним рівнем соціалізації. Але переправляючи кордон, ми перетворюємо на неординарні руси Тексти пісень, а це означає: А потім ми дивимося, що ніхто не любить росіяни, а не їх.

Я зустрівся з різними людьми в різних країнах. Так, на літаку з Гавани до Панами ми зустрілися з англійцем, Райаном, і у нас був чудовий день з ним, обміняючись значною вартістю таксі та обідом на два. На обіді він зумів пити два літри пива, але якось це не викликає мого відторгнення. Якщо я зроблю те ж саме, я міг би бути з ним. Чому?

258165

Цікавий епізод з Райаном. У ресторані в центрі Панама-Сіті, поспілкуватися з офіціанткою, який виявився італійським і жив у Лондоні протягом декількох років. Ви повинні побачити свою щиру радість, щоб розповісти комусь про свої улюблені місця у Лондоні та футбольних командах. Неважливо, якщо у них є різні клуби.

- Ми не працюємо. Чи можу я змінити свою дружину? Я буду платити.

до І я не працюю.

(Діалог з російськими туристи, Куба, Варадеро)

Ми хочемо, щоб допомогти іншим людям, і за кордоном ми забуваємо про це. Після того, як в аеропорту Панама я був запитати повного незнайомця (як виявилося, з Коста-Рика) для запозичення зарядного пристрою для ноутбука. Він подарував мені без зцілення. На відміну від подібного запиту до російськомовного туристичного аеропорту Відня завершився недійсним. Це невелика річ, але вона розкривається.

- Чи працює телефон? Ви можете зателефонувати з шахти.

(Від розмови з сусідом, пенсіонером зі Швеції, Гавани)

Можливо, це наша вічна непристойність - так як якщо ще раз не знецінюється. Хто знає... Але навіть в абсолютно незрівнянних ситуаціях я поїхав на дивний подразник на частину своїх земляків за кордоном. Після проведення тижня в маленькому готелі в горах Словаччини, наповненому росіянами, щоб розпочати розмову без них не вдалося. Всім рекомендую сидіти в куточках і вуса м'яко. Ми відіграли більярд з німцями в одному готелі наступного дня.

до А де ми? Ви коли-небудь подивилися на карті? Що я хочу запитати? Вони не розуміють російської мови! (більше неперекладне словоplay)

до Але ми ніде!

(від діалогу подружжя, околиці Парижа)

Ми не любимо наших співвітчизників. У мене є одна теорія про це. Не комплексний, але все ще...

Російський туризм часто людина, яка вибрала і піддається владі. Не знаю, де краще, дешевше. Я знаю краще, ніж ви, я там, де ви ніколи не отримаєте. За гроші, які я сплатив за готель, вони повинні мати. А потім є список того, що «тем ебать, Турки і єгиптяни» повинні були зробити до російського туризму. Тут відомі фрази, виражені вже на канікулах – «Так, ви знаєте, хто я!» «Я не буду йти до Праги (Париж, Туреччина, Таїланд – це слід підкреслити), там багато росіян. й

- Чому ми тут? О, моя доброта!

- Розкажіть мені про це. Відходи часу. На пляжі ми краще ходимо.

(Від розмови між двома дівчатами підлітків, Rovinj, Croatia)

Я вже згадував образ Росії, розроблених іноземцями. Не найяскравіші, але все ж толерантні. Самі росіяни мають типовий портрет співвітчизника набагато гірше - неосвічений, п'ясний, жарозний і грубий. «Тагіл». Звісно, цей тип не викликає поваги або навіть радість від зустрічі.

до Що це займе його так довго, б#?

до Ми покажемо, як любити свою країну!

(З усього включеного діалогу в барі готелю)

Але заради справедливості варто сказати, що образ мультфільму російського туризму, який наполегливо відреставрований на наших форумах, досить далеко від правди.

Так класична картина російського напою нічого не в порівнянні з державою, до якого фінські жінки і норвезькі вантажівки перекриваються. Російські бювети – це лише діти, що знаходяться поруч з випромінюючими британськими та Польовими мовами. Неприємно одягнені російські жінки принаймні не ходять для прогулянок в тісних футболках над шаром жиру, як американці і інші всюди роблять.

Отже, виявляється, що ми самі розробили стереотип, який уроджено підтримує наше ставлення і поведінку. І ми продовжуємо завойовувати країни і континенти в гордій самотності і з нашими головами, які проводилися високо. І бажано від росіян...

Джерело